Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבחירות לועד המועדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובה לשאלה:מי הם חברי הועד הנוכחי:

חברי הועד:

נחום קדמיאל - יו"ר

זמי לוין, סיו"ר ויו"ר ועדת האירועים

מנחם ניר, גזבר העמותה

בני הספל, עורך האבטומוביל ומנהל הפורום מטעם המועדון.

צביקה מרגלית, אחראי על אבזרים וציוד

משה שטיין, אחראי מחוז צפון

מתניה הלוי, מתאם השקות

בעלי תפקידים שאינם חברי ועד:

ליאור ברוך, מנהל אתר האינטרנט

יוסי צור, ממנה על קשרים בינלומיים

איל פלד, עורך האבטומוביל

משה מצא, מבקר העמותה

עו"ד דן גדרון, אב בית דין חברים

קובי מילוא, מנהל הפורום.

מקווה שלא שכחתי אף אחד...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

דני שלום.

אינני יודע מי אתה, ואם אתה חבר מועדון או לא.

אך מדוע לבוא בטענות אל אדם שהציע את שירותיו למועדון (כחוק) בבחירות האחרונות,

נשא נאום נאה ומלא תוכן, אך לבסוף לא נבחר?

ליאור שלום,

אני לא מכיר אותך אישית , אבל די התאכזבתי מפעילותך בשנה החולפת , במיוחד לאור הציפיות שהיו לי ,

אנא אל תאשים מישהו אחר בציפיות שאתה פיתחת...

ההבטחות הרבות לסייע למועדון ולהיות פעיל (ציטוטים מפרוטוקול הישיבה השנתית בשנה שעברה ).

ממזכירות המועדון סיפרו לי שלפני שנה הבטחת שתסייע לבנות אתר מועדון חדש - שנה שלמה חלפה לה ולא קרה דבר , אולי משהו חדש מתבשל , ואני מקווה שזה לא רק תעמולת בחירות ...

ראשית, איננו מעמידים איש למשפט עבור הבטחות.

אולם עליך לזכור כי אם החבר מציע את עזרתו כחבר ועד, אזי כאשר איננו נבחר לבסוף - יש לו פחות מוטיבציה, וכמו"כ יש לו הרבה פחות אפשרויות לבצע את אשר רצה.

בכל מקרה קבל ממני את בירכת הדרך ,ואנא קבל את הערותי באופן עיניני , כי חברי המועדון מצפים למעשים ולא דיבורים.

דבריך האחרונים מהוים הטלת בוץ כלפי אלו שעושים במלאכה ללא לאות במשך השנה ובמשך השנים.

לא שאני מסכים ומקבל את כל החלטותיהם, וברור שאם אהיה במקומם לא כל החלטותי תתקבלנה, לכל אחד ניתן שתהיינה השגות פה ושם, אך להאשים "בדיבורים ולא במעשים" - הלכת רחוק!

נכון, לא כתבת זאת באופן המפורש, אך זה משתמע, ולי, קצת לא נח עם זה. ואם לי כך, מעניין איך מרגישים "המתנדבים" בעצמם. . .

תמיד יש לאן לשפר.

נכון. אז מה אתה רוצה לאמר בזה?

דני

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
תשובה לשאלה:מי הם חברי הועד הנוכחי:

חברי הועד:

נחום קדמיאל - יו"ר

זמי לוין, סיו"ר ויו"ר ועדת האירועים

מנחם ניר, גזבר העמותה

בני הספל, עורך האבטומוביל ומנהל הפורום מטעם המועדון.

צביקה מרגלית, אחראי על אבזרים וציוד

משה שטיין, אחראי מחוז צפון

מתניה הלוי, מתאם השקות

בעלי תפקידים שאינם חברי ועד:

ליאור ברוך, מנהל אתר האינטרנט

יוסי צור, ממנה על קשרים בינלומיים

איל פלד, עורך האבטומוביל

משה מצא, מבקר העמותה

עו"ד דן גדרון, אב בית דין חברים

קובי מילוא, מנהל הפורום.

מקווה שלא שכחתי אף אחד...

חיבלול?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
חיבלול?
אודי בחייך, נו זה ברור מדוע שומרים על אלמוניותו

pretor1.jpg

אירית

פורסם

מועמדים יקרים (אנשי ועד בעתיד הקרוב)

אל תשכחו בבקשה - טסט פעם אחת בשנה לרכבי אספנות.

פורסם
ליאור שלום,

בשלב ראשון ברצוני לברך על חברים צעירים שמעוניינים להוביל את המועדון ולהזרים דם חדש.

אני לא מכיר אותך אישית , אבל די התאכזבתי מפעילותך בשנה החולפת , במיוחד לאור הציפיות שהיו לי , ההבטחות הרבות לסייע למועדון ולהיות פעיל (ציטוטים מפרוטוקול הישיבה השנתית בשנה שעברה ).

ממזכירות המועדון סיפרו לי שלפני שנה הבטחת שתסייע לבנות אתר מועדון חדש - שנה שלמה חלפה לה ולא קרה דבר , אולי משהו חדש מתבשל , ואני מקווה שזה לא רק תעמולת בחירות ...

בכל מקרה קבל ממני את בירכת הדרך ,ואנא קבל את הערותי באופן עיניני , כי חברי המועדון מצפים למעשים ולא דיבורים.

תמיד יש לאן לשפר.

דני

דני

אתה כאן חוטא פעמיים: בחטא הפזיזות ובחטא חוסר הדיוק.

ליאור ברוך לא נבחר לועד הקודם אז אין לו אפילו מראית עין של מחויבות כלפיך וכלפי יתר החברים. יחד עם זאת הוא החליט לעשות את מה שהרבה מקטרים לא עושים: לבוא בקביעות לישיבות הועד, ללמוד את הנושא ברצינות ולבסוף להציע עזרה בדבר שהוא מתמצא בו ויכול לתרום לכולנו וזה בנין אתר האינטרנט. כלומר למרות שהוא לא מחוייב להבטחותיו, כי הוא לא נבחר, הוא כן הקדיש זמן ללא תמורה, שעות של ישיבות ועד ולבסוף הוא כן עמד בהבטחתו.

אתה כנראה לא קורא את כל מה שנכתב בפורום כי היית רואה שהאתר מוכן (וראיתי אותו בגרסה סגורה לחברי הועד). דברים לוקחים זמן אבל אתה בוחר לשלוף השמצה קטנה בלי לבדוק.

ואגב, ליאור התחיל לתרום למועדון דקה אחרי שנכשל בבחירות, כלומר אי אפשר לחשוד בו שהוא פועל ממניעים אלקטוריליים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
ברכות לקובי מילוא ולליאור ברוך על החלטתם להגיש את מועמדותם ...

המועדון זקוק ל N O S :-)

המועדון זקוק גם לN S U ובשביל זה יש את ליאור...

בהצלחה למתמודדים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

למיטב זכרוני ועד המועדון יכול להכיל בין 5 ל-7 חברים .

כלומר עם הפעם יוחלט להרחיב את רשימת הועד ל-7 יש מקום בהחלט גם לחדשים וגם לותיקים.

פורסם
למיטב זכרוני ועד המועדון יכול להכיל בין 5 ל-7 חברים .

כלומר עם הפעם יוחלט להרחיב את רשימת הועד ל-7 יש מקום בהחלט גם לחדשים וגם לותיקים.

היי סורין,

הוועד מונה כיום 7 חברים, ראה רשימתו של בני קצת מעל הודעתך.

תוכל לראות בה גם שלא כולם "ותיקים".

ובאמת, התמהיל יכול להיות וותיקים וחדשים,

ולא כולם פנים חדשות. (ראה מקרה מפלגת "שינוי").

אך העיקר הוא: שכולם יתאימו למטרה ולרעיון, ושירצו למלא את התפקיד.

זה ממש לא התפקיד המרשים בשוק, עם משכורות עתק...

ביי אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כפי שנאמר לא פעם, רוב חברי הועד הם פחות משלוש שנים בתפקיד והיו"ר הוא כ 7 שנים חבר מועדון, כלומר כווולווו חדש..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הצגת מועמדות לועד המועדון.

מועדון החמש הוקם בשנת 1985 ע"מ לאגד את בעלי הרכב הקלאסי והאספנות ולקדם ולשמר כלי רכב אלו.

אני מסתכל על המועדון עם הפנים קדימה. מועדון עם יותר חברים, יותר כח והשגים נוספים. אני רואה את המועדון תורם יותר באירועים למען הקהילה, מועדון גג שמרכז את כל פעילויות מועדוני הרכב הקלאסי בישראל ובכך יוצר מודעות נרחבת יותר לגביו ואני רואה את עצמי משתלב בפעילות הזאת. לדעתי המועדון צריך להמשיך ולפעול כדי להפוך כל כלי רכב בן 30 שנים לרכב-אספנות, משוחזר משופץ ועם רישוי, בנוסף ברצוני לפעול, להשפיע ולדחוף להמשך הפעילות למען מבחן רישוי אחת לשנה. קביעת מחירון מומלץ לרכבים לצילומים, הטמעת המושג כלי רכב אספנות כמוצג מוזיאוני/אספני ולא כשאר הרכבים הנוסעים על הכביש, גיבוש רעיונות לגיוס חברים חדשים, ליזום חוק שיפגע בצורה רצינית בבעלי כלי רכב אספנות שעוברים על החוק ונוסעים בין השעות 7:00 ל 9:00 ובכך להגן על תחביבנו היקר.

להיתראות באיסיפה הכללית:

משה אזולאי.

מספר חבר 13289

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
הצגת מועמדות לועד המועדון.

מועדון החמש הוקם בשנת 1985 ע"מ לאגד את בעלי הרכב הקלאסי והאספנות ולקדם ולשמר כלי רכב אלו.

אני מסתכל על המועדון עם הפנים קדימה. מועדון עם יותר חברים, יותר כח והשגים נוספים. אני רואה את המועדון תורם יותר באירועים למען הקהילה, מועדון גג שמרכז את כל פעילויות מועדוני הרכב הקלאסי בישראל ובכך יוצר מודעות נרחבת יותר לגביו ואני רואה את עצמי משתלב בפעילות הזאת. לדעתי המועדון צריך להמשיך ולפעול כדי להפוך כל כלי רכב בן 30 שנים לרכב-אספנות, משוחזר משופץ ועם רישוי, בנוסף ברצוני לפעול, להשפיע ולדחוף להמשך הפעילות למען מבחן רישוי אחת לשנה. קביעת מחירון מומלץ לרכבים לצילומים, הטמעת המושג כלי רכב אספנות כמוצג מוזיאוני/אספני ולא כשאר הרכבים הנוסעים על הכביש, גיבוש רעיונות לגיוס חברים חדשים, ליזום חוק שיפגע בצורה רצינית בבעלי כלי רכב אספנות שעוברים על החוק ונוסעים בין השעות 7:00 ל 9:00 ובכך להגן על תחביבנו היקר.

להיתראות באיסיפה הכללית:

משה אזולאי.

מספר חבר 13289

בהצלחה!

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

היום הסתיים רישום המועמדים לועד הנבחר של מועדון החמש,נדמה לי כי מן הראוי לפרסם את רשימת המועמדים כך שכל בוחר יוכל לגבש עמדה .

בברכה-זאב.

zeev

• תוכן חדש...