Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבחירות לועד המועדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון מאד.

אם לא כאן, אז לפחות באתר המועדון.

ויש אולי מן העניין, שמועמד שרוצה להציג את עצמו ואת דיעותיו, שרוצה לתת סיבה מדוע לבחור בו ולא באחר - יעלה זאת בפורום. זו לא בושה להציג את העמדות, ואת הרצון מה לשנות (אם יש) ואת המחשבות איך בדעתו לשפר... וכד'.

היה מביש למדי בשנה שעברה, כאשר אפילו באסיפה הכללית, יש מועמדים שלא רצו לאמר כלום, מלבד תבחרו אותי...

בהצלחה למועמדים - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מר זלינגר, אני מקווה שאתה יודע לקרוא כמו שאתה יודע לכתוב...

שים לב ושימו לב להודעה הבאה שפורסמה בדביק על אודות המועדון שכולל גם הודעות מטעם המועדון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=895585#post895585

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שמות המועמדים פורסמו בשירשור ההודעות השוטפות של מזכירות המועדון, כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=898542#post898542

למען הקוריוז, ומכיון שכבר שאלו אותי כמה חבר'ה על תאריך החברות ה"מוזר" שלי במועדון, אני אסביר לכולם: המועד שבו נרשמה תחילת חברותי במועדון קודם לתאריך הקמת המועדון, משום שאני הייתי רשום באנ"י - אירגון נהגי ישראל, שלמעשה הקים את מועדון החמש. חברי אנ"י שעברו למועדון שמרו על תאריך החברות המקורי שלהם באנ"י...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כל הכבוד.

פורסם גם בפורום וגם נשלח במיילים לחברים.

כעת, כל אחד יכול לעשות לעצמו את תכנונו ולסדר את מחשבותיו והחלטותיו,

ואנא, כעת אל לאיש לבוא בטענות על חוסר מידע .

בברכת הצלחה לכולנו - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

איזה מידע?

יופי, יש לנו אחלה של רשימה.

רק נשאלות השאלות.... מי הם האנשים מאחורי השמות?

זה שבערך 6-7 מהמועמדים כותבים בפורום, חלק יותר וחלק פחות לא נותן לנו שום מידע.

המועמדים צריכים לפחות לפרסם מה האג'נדה שלהם ומה התוכניות שלהם.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

ואני ארים את הכפפה:

נכנסתי שוב לועד המועדון עם קבלתי מחדש את עריכת האבטומוביל. אני חושב שעורך כתב העת של המועדון צריך להיות חבר ועד, מה גם שלמועדון אין דוברות מסודרת...

מעבר לכך אני חושב שצריך להיות דם חדש וגם דם ותיק בועד. ומעשי מדברים בעד עצמם...

(נכתב כחבר מועדון)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

אודה, חשבתי רבות בעת האחרונה, ואינני יכול להשתחרר מהאי נוחות שחברים ואני חשים בעניין בית דין החברים, וזאת מהטעם שחברי בית הדין הם חברי מועדון מן המניין. מכאן שיכול להיוצר מצב מאד אפשרי שחבר בבית דין חברים ישב עם פלוני ביום ו' על כוס קפה (או בירה), וביום א יצטרך להחליט בענינו במקרה כזה או אחר. דומני כי ספק רב אם יתקיים במקרה כזה דין צדק. להזכירכם, שופט בבית המשפט, שלו נגיעה ולו הקלה ביותר בנושא הנידון, פוסל עצמו מיד מלדון בתיק. אצלינו שזה מועדון חברים, אז על אחת כמה וכמה, הרי נוצרות גם חברויות. עצתי לכן לבטל מיד גוף זה במועדון, ולהעביר את הטיפול לדיקן הפקולטה למשפטים, או כל מוסד אחר אשר ישמח ודאי לאפשר לסטודנטים או סטז'רים התמחות זו. עוד אציין כי הטלת תפקיד זה על חברי מועדון, ואפילו הם משפטנים, אינה הוגנת ואין ספק שיכולה לפעמים להעמיד את חברי בית דין החברים במצב מאד לא נוח.

לבסוף, אבקש מהועד הנבחר לראות במכתבי זה בקשה רשמית ולטפל בעניין זה בהקדם.

1.לטיפולכם המסור אודה .

2.חן חן על שיתוף הפעולה.

בברכה-זאב טנדט

zeev

פורסם

זאב, שני דברים

ראשית, פורמלית זה צריך לבוא בצורת שינוי בתקנון ואותו יכולה לאשר רק האסיפה הכללית. לכן אולי כדאי להכין הצעה לשינוי בתקנון (כלומר סעיף כבר מוכן להשתלה)ולהשתדל להפיץ אותה קודם כדי שנוכל לעיין בה. אני מציע שתבוא בדברים עם נחום כדי שתבוא ממך הצעה לסעיף בסדר היום. בכל מקרה הפורום הוא לא במה "רשמית" להעלאת סעיפים בסדר היום של האסיפה הכללית (תזכור שיש לבצע את השינוי בתקנון באסיפה הכללית כך שאם רק תציע הצעה לשינוי, תצטרך לחכות עוד שנה... אני מקווה שמה שאמרתי כרגע מובן כי אני בקושי מבין את המשפט שכתבתי עכשיו...:-) ).

לגופו של עניין, צריך לבדוק מה קורה בעמותות מקבילות או באגודות מקצועיות. זכור שגם שופטים בקרב עמם הם יושבים....

פורסם

השופטים אולי יושבים בתוך עמם, אבל מן ההגינות שלא ישפטו את מי שמוכר להם, לשבט או לחסד, נכון?

מסיבות שציינתי כבר נדמה שיש לצפות מחבר מועדון, ומומחה למשפט על אחת כמה וכמה, לא לקבל על עצמו תפקיד זה. ערב טוב-זאב

zeev

פורסם

הוספתי קישור לרשימת המועמדים גם בהודעות הרצות בדף הבית של אתר המועדון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא הגבת בעניין ה"פורמלי".

הואיל והפניות לבית דין חברים נדירות אצלינו,ומוטב כך, אני מקוה שעד הבחירות הבאות בשנת 2007 אתפנה ואגיש הצעה זו בצורה מסודרת,או כפי שבקשת באופן פורמלי.

ובאופן לא פורמלי, אני לא הייתי מסכים בשום אופן לקבל על עצמי תפקיד זה היום, ולשפוט אותך מחר,מובן שהערה זו נתנה כדוגמא, ולשם המחשה בלבד.

ערב טוב-זאב

zeev

• תוכן חדש...