Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבחירות לועד המועדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם שוקל להיתמודד...

משה.

תתמודד ! - בהצלחה

אם כך אנו זקוקים גם למתמודד עם אלפא סוד - לזכר הקרבות המרים של אשקלון ... :wink:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להגיש את מועמדותי לוועד מועדון החמש מתוך כוונה אמיתית לשפר, לייעל, לקדם, להקשיב, ליישם ובעיקר - לעשות.

באסיפה הכללית הקודמת אמרתי דבר שהרבה אולי לא אהבו לשמוע - המועדון כבר בן 20, גם אם הוא איכותי, טוב, משובח, כמו מכונית פאר בריטית, אחרי 20 שנה גם הוא צריך שיפוץ אך להבדיל ממכונית קלאסית, כאן יש לנסות לשמור על הציביון המקורי, אך תוך שיפור וייעול הקיים. יש לקדם את המועדון כמועדון חברים הפועל למען חבריו ולקידום תחום הרכב הקלאסי והאספנות בישראל.

באסיפה הכללית הקודמת הייתה נוכחות מועטה, אם בשל משחק כדורגל/כדורסל שהיה באותו היום ואם בשל חוסר עניין של חברים כאלו ואחרים.

הפעם, אני קורא לכל חבר מועדון, אשר אכפת לו, באמת, מעתידו של המועדון, לבוא, להשמיע את קולו, להשמיע את דעתו ולבחור בוועד אשר לדעתו יוכל לנווט את המועדון קדימה ולהמשיך במלאכה ובקידום העבודה המוערכת מאד של הוועד המכהן עד כה, והעשייה מרובה כי תמיד יש מה לשפר, תמיד יש מה לשנות וללמוד מטעויות.

רישמו לפניכם: יום א', 02/04/2006 שעה 18:30, רח' בני אפריים 218 תל אביב.

אני אהיה שם, מקווה שגם אתם.

ליאור ברוך - חבר מועדון החמש משנת 1997.

article_275_a_pic1.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אכן מועמד ראוי ומתאים בהחלט

אני בעד!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

יפה, "דם צעיר" זה תמיד טוב, או כמו שאומרים "מטאטא חדש מטאטא טוב..."

אולי תהיה סוף כל סוף סיבה להירשם למועדון הזה... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הי ליאור.

קודם כל בהצלחה.

אני איתך ולידך לאורך הדרך- כן גם אני מתכוון להתמודד יחד איתך ויחד עם קובי מילוא.

באסיפה הכללית הקודמת הייתה נוכחות מועטה, אם בשל משחק כדורגל/כדורסל שהיה באותו היום ואם בשל חוסר עניין של חברים כאלו ואחרים.

בימי ראשון יש שידור ישיר בערוץ 10. אני מקוה שהחברים יעדיפו להגיע לאסיפה השנתית במקום לראות את המשחק.

1

בהצלחה לכל המתמודדים:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

ליאור שלום,

בשלב ראשון ברצוני לברך על חברים צעירים שמעוניינים להוביל את המועדון ולהזרים דם חדש.

אני לא מכיר אותך אישית , אבל די התאכזבתי מפעילותך בשנה החולפת , במיוחד לאור הציפיות שהיו לי , ההבטחות הרבות לסייע למועדון ולהיות פעיל (ציטוטים מפרוטוקול הישיבה השנתית בשנה שעברה ).

ממזכירות המועדון סיפרו לי שלפני שנה הבטחת שתסייע לבנות אתר מועדון חדש - שנה שלמה חלפה לה ולא קרה דבר , אולי משהו חדש מתבשל , ואני מקווה שזה לא רק תעמולת בחירות ...

בכל מקרה קבל ממני את בירכת הדרך ,ואנא קבל את הערותי באופן עיניני , כי חברי המועדון מצפים למעשים ולא דיבורים.

תמיד יש לאן לשפר.

דני

פורסם
ליאור שלום,

בשלב ראשון ברצוני לברך על חברים צעירים שמעוניינים להוביל את המועדון ולהזרים דם חדש.

אני לא מכיר אותך אישית , אבל די התאכזבתי מפעילותך בשנה החולפת , במיוחד לאור הציפיות שהיו לי , ההבטחות הרבות לסייע למועדון ולהיות פעיל (ציטוטים מפרוטוקול הישיבה השנתית בשנה שעברה ).

ממזכירות המועדון סיפרו לי שלפני שנה הבטחת שתסייע לבנות אתר מועדון חדש - שנה שלמה חלפה לה ולא קרה דבר , אולי משהו חדש מתבשל , ואני מקווה שזה לא רק תעמולת בחירות ...

בכל מקרה קבל ממני את בירכת הדרך ,ואנא קבל את הערותי באופן עיניני , כי חברי המועדון מצפים למעשים ולא דיבורים.

תמיד יש לאן לשפר.

דני

עליית האתר לאוויר לקחה זמן בשל בעיות כאלו ואחרות אשר לא היו תלויות בי. ככל הקשור אליי, עשיתי ככל שביכולתי בכדי שהאתר החדש של מועדון החמש יעלה לאוויר במהרה, תוך השקעה של אינספור שעות בבנייתו והקמתו. האתר מוכן, היה אמור לעלות בסופ"ש ותקוע בשל בירוקרטיה של ספקית האינטרנט (חתימות ואישורים על העברת כתובות IP).

וודאי שבאסיפה הכללית אמרתי כשנאמתי מול כולם, שאם אבחר לוועד, אעשה את כל שביכולתי לעשות ולשנות. כידוע לך, לא נבחרתי. מאז נכחתי בישיבות הוועד ככל שיכולתי, במטרה להעלות נושאים שונים לשיפור וייעול, כפי שתוכל למצוא בפרוטוקול ישיבות הוועד השונות. את הנושאים העלתי וקידמתי ככל שיכולתי. לא כל מה שאתה רואה מעל פני השטח זה מה שמתקיים ומתבצע. הוועד ואלו אשר מגיעים לישיבותיו עושים ופועלים רבות גם מתחת לפני השטח, בצורה מוצנעת, בלי כוונת "תראו מי אני ומה עשיתי". מי שמכיר אותי, יודע שזו דרך הפעולה המועדפת עליי.

השנה, אני מתכוון לומר בדיוק את אותם הדברים, אך כידוע לך, צריך להבחר כדי לעשות ולשנות.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קובי אהלן !!, מברך אותך על החלטתך, הועד שיבחר, ובמידה ותבחר כחבר בו, אני בטוח, יהיה אחר ושונה , אני מקווה שתסחוף חברים נוספים (כמו ליאור ברוך) שיגישו מועמדות ונוכל להצעיר את הצוות העוסק במלאכה .

בהצלחה באסיפה, אני אתמוך במועמדותך.

מצא

מצא משה

פורסם

ברכות לקובי מילוא ולליאור ברוך על החלטתם להגיש את מועמדותם ...

המועדון זקוק ל N O S :-)

אודי.

• תוכן חדש...