Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבחירות לועד המועדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, אני מקווה שהשירשור הזה לא יהפוך לעוד אחד מאותם השירשורים מלאי-האמוציות בסגנון "מועדון החמש - לאן?" - המטרה שלו מבחינתי שונה.

היום הגשתי את מועמדותי לתפקיד חבר בוועד המועדון בבחירות הקרובות, אי-שם במהלך חודש אפריל.

אני מעדכן על כך לא לצורך "תעמולת בחירות" אישית, ולכן אני מבקש שהשירשור הזה לא יעסוק במועמדות האישית שלי. פתחתי את השירשור כדי לפנות לעוד הרבה חברי מועדון אחרים שחברים כאן בפורום, כדי לבקש שישקלו הגשת מועמדות לועד. נכתב כאן הרבה בשנה האחרונה על הצורך להכניס "דם חדש" לועד, ולגוון בין צעירים ומבוגרים, בעלי נסיון וחדשים. זכותו של כל חבר מועדון להסתפק בתשלום דמי-החבר ובהשתתפות באירועים, אבל אני בטוח שיש כאן חברים שיכולים גם לתרום יותר ולקחת חלק בעול.

בבחירות הקודמות היו 8 מועמדים על 7 מקומות - לדעתי מועדון בסדר-גודל של מועדון החמש ראוי ל-15 מועמדים על המקומות האלו, ושהטובים והראויים יבחרו.

אישית, אהיה שמח בה-במידה (ואישתי תשמח עוד יותר...) גם אם לא אבחר לועד , אבל יהיו 3-4 חברי-ועד חדשים וראויים שירעננו את השורות.

עד-כאן מבחינתי - עכשיו כל אחד ויכולתו, שיקוליו, ורצונו.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן קובי, טוב לשמוע על ההחלטה המוערכת. :-)

רציתי לשאול מהם התנאים להבחר ולבחור לועד.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
עלה והצלח - העם מאחוריך!

(רק תשגיח שלא יהיה באחוריך)

:wink:

נמרוד

לפי סיר המפרי מהתכנית "כן אדוני ראש הממשלה" זו הפוזיציה הכי טובה לתקוע סכין בגב....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רב תודות על הפירגון, אבל אני מבקש שוב את הבקשה הבאה:

היום הגשתי את מועמדותי לתפקיד חבר בוועד המועדון בבחירות הקרובות, אי-שם במהלך חודש אפריל.

אני מעדכן על כך לא לצורך "תעמולת בחירות" אישית, ולכן אני מבקש שהשירשור הזה לא יעסוק במועמדות האישית שלי.

ולשאלתו של אבי - ענתה יוליה נכון - כדי לבחור ולהיבחר יש צורך בוותק של 6 חודשים במועדון. חברים חדשים-יחסית שאינם בטוחים אם יש להם זכות הצבעה, יכולים לבדוק זאת במשרדי המועדון.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

התאריך הקובע לבחירות הבאות הוא 30.9.2005, מי שחבר שנה ראשונה ועל כרטיס החבר שלו מופיע תאריך מאוחר יותר - לא יוכל להצביע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב, שיהיה בהצלחה. :-)

מה יותר משתלם?

לשפץ את הועד בארץ באמצעות אנשי מקצוע, או להביא מחו"ל??

כמה משלמים מכס על חבר ועד? והאם אפשר להביא חבר ועד ששנת יצורו מתחת ל30 שנה

:wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

כל המיתלוננים זו ההזדמנות שלכם לשנות. והפעם במעשים.

אני גם שוקל להיתמודד...

(בהצלחה לכל המתמודדים).

מיתוך הקלאסיקון:

"מועמדות לאחד התפקידים בעמותה, יש להגיש בכתב עד יום חמישי ה 23 במרץ 2006 שעה 12:00 בצהרים. תוך ציון התפקיד אליו הם מבקשים להיבחר".

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אני לא יודע למי אתה מתכוון, אבל התשובה היא חיובית. חברות במועדון אינה מחייבת בעלות על רכב אספנות, וכך גם התמודדות על תפקיד בוועד המועדון. אני מעדיף בוועד מישהו עם יכולות ומוטיבציה, אבל עם רכב מודל 79 (לדוגמא), על-פני אספן עם 5 קלאסיות משנות השלושים (שוב לדוגמא), אך ללא חריצות, יכולת ורצון לתרום.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
כל המיתלוננים זו ההזדמנות שלכם לשנות. והפעם במעשים.

אני גם שוקל להיתמודד...

(בהצלחה לכל המתמודדים).

מיתוך הקלאסיקון:

"מועמדות לאחד התפקידים בעמותה, יש להגיש בכתב עד יום חמישי ה 23 במרץ 2006 שעה 12:00 בצהרים. תוך ציון התפקיד אליו הם מבקשים להיבחר".

משה.

מתמודד או לא ?

• תוכן חדש...