Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהייתי בארה"ב ראיתי בחדשות את המקרה

אכן מדהים אך מצאו את הרכב בפלורידה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
שהייתי בארה"ב ראיתי בחדשות את המקרה

אכן מדהים אך מצאו את הרכב בפלורידה

לא ממש, מילא BBC טעו, אבל גם NBC? גם NEW YORK TIMES ? גם NBC? וגם REUTERS?

NO WAY JOSE

ליאור העיר שיש טעות לגבי הדגם, והוציא דוא"ל בנושא, אבל לגבי מיקום המצאה של המכונית אין עוררין, ציטוט מפי בעל הרכב " חשבתי לפתוח דף חדש אחרי הגירושין יחד עם מכוניתי בחוף המערבי, לא תכננתי שהיא תעשה זאת בלעדי, אף אחד לא יקח אותה ממני יותר, הם יצטרכו להרוג אותי קודם....."

אחלה יום

אירית

פורסם

אגב, אנקדוטה משעשעת (אם כי אני לא בטוח כמה היא אמיתית) על המאקו שארק:

הארלי ארל, ראש צוות העיצוב של שברולט היה חובב דיג. את השם מאקו שארק הוא נתן לדגם התצוגה על שם סוג של כריש שהוא צד והיה מאוד גאה בו.

הוא פיחלץ את הכריש והביא אותו לסדנת העיצוב כדי לתת השראה למעצבים, והתעקש שהצבע של דגם התצוגה יהיה זהה לצבע הכריש.

נשמע טוב, אבל הבעיה היא שהצבע של הכריש הוא גרדיאנט מכהה למעלה לבהיר למטה, וכמה שלא ניסו המעצבים הם לא הצליחו להגיע לצבע זהה. בכל פעם הם צבעו את הרכב וארל היה פוסל את הצביעה כי היא לא מספיק דומה לצבע הכריש.

אז יום לפני תערוכת דטרויט כשהם לא ידעו כבר מה לעשות - הם פשוט צבעו את הפוחלץ בצבע של הרכב...

עכשיו זה נראה להארלי ארל מספיק דומה והרכב יצא לתערוכה.

פורסם
תודה רן ותודה דרור על המחשבה והרגישות

הכתבה בהחלט מעודדת במידה מסוימת....

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=57257&stc=1 זוסט

תאמין לי מאז השירשור הראשון אני מחפש רק מרצדס אחת.......(ובאינקי בשבילי)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...