רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,353 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, חלק ב' בעלילות ההרכבה של אלפא רומיאו בישראל, ואיך הפכה הדופין לאלפא הפופולארית ביותר כאן, שנה אחרי שהרכבתה במילאנו הסתיימה. http://israelmotorindustry.org/alfa-romeo-israel-1965 קריאה מהנה!
הודעה אחרונה מאת reuven, -
:roll: :roll:
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, אני פותח את ההודעה בפורום - אספנות - מאחר והרכב שלי למרות שהוא לא אספנות , הוא ישן - בפורום טכני לא קיבלתי פיתרון . אני בעל שרייד שנת 93 - מנוע 1,000 סמ"ק - גיר ידני , הרכב בבעלותי 7 שנים . כשקניתי אותו הרדיאטור חימום היה מנותק , הוא נזל . הלכתי לבעל מקצוע - התקין לי רדיאטור חימום חדש - החזיק שנה בדיוק . לאחר שנה החלפתי שוב רדיאטור חימום - נזל אחרי שנתיים , כיום הרדיאטור חימום מנותק . בארץ - בדקתי בהרבה מקומות במרכז הארץ לגבי רדיאטורים חימום חדשים . הציעו לי רדיאטור תוצרת טורקיה - נאמר לי על ידי המוכר שהוא עשוי מנחושת - והוא עדיף על אלומניום ? , בעל מוסך שאמרת לי שהציעו לי רדיאטור חימום מנחושת - אמר לי לקנות אך ורק רדיאטור חימום מאלו…
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 1 תגובות
- 689 צפיות
מישהו מתכוון גם להגיע לנשר לשמור על הגחלת?!
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 תגובות
- 619 צפיות
להזכיר לכולם היום שישי ה-2/12/11 יתארח מפגש הטוביה בקפה ג'ו בקניון האחרים ישראל! בשבוע הבא מארחים בטוביה את חברי מפגש הקניון.... לא לפספס-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מספיק להיכנס לפורום "רכבי אספנות" , ולראות כמה חברים ואורחים מדפדפים בו , בו זמנית, כדי להגיע למסקנה הבלתי נמנעת : ישנה התעניינות עצומה בתחום - שגוברת בשנים האחרונות והופכת לטרנד רבתי , אפילו בקרב צעירים חובבי מכוניות שלא חוו את מכוניות העבר , אבל רוצים גם . עד לפני כ- 10 שנים היה קיים רק מועדון ה- 5 , שכשמו כן הוא : מכוניותאספנות קלאסיות בעלי לוחית רישוי של חמש ספרות שאגדו יחד קבוצה נפלאה של אנשים שהקימו מועדון לתפארת , שעיקר אהבתם היא מכוניות קלאסיות, שיפוצם ואחזקתם למרות גילם המופלג (אתגר ממדרגה ראשונה) . וככל שעתיק הרי זה משובח , נחשב , ומיוחד . במהלך העשור הקודם קמה קבוצה גדלה והולכת של אנשים שזכרו בגעגועים מכוניות שנעו בכבישי הארץ במהלך שלשת העשורים שקדמו …
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
כשהתגייסתי באמצע שנות הששים החלוקה היתה ברורה למדי: לארקים לאלופים, לתא"לים (היו מעט) ולאל"מים וכרמל או דה שוו לסא"לים ורס"נים כאשר לסרנים היה ג'יפ. החליפו אותם וליאנטים ובשנת 1973 הופיעו גם וולוו 144 ופיאט 132 ולסא"לים היה הכרמל. שאלתי היא מה היה קודם, לפני דור הלארקים והדה שוו. חברה לפורום אחר טוענת שרכבי השרד של אלופים ואל"מים בסוף שנות החמישים/תחילת הששים היו קייזרים. האמנם?
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
אני לא מתכוון למודלים 1986 - 1993 אני מתכוון למודלים שהציפו את הארץ 1978 - 1985 לאן כל אלו נעלמו? כולן נבלעו בשטחים? לאן כל היפהייפיות האלו נעלמו? לא מצאתי אפילו אחת בלוח יד2! בכלל האם הן עדיין קיימות בארץ הקודש?
הודעה אחרונה מאת hogi, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש החודשי של רכבי אספנות בכרמיאל ביום שישי- 02.12.11 המפגש בחסות ובשיתוף עיריית כרמיאל המפגש הבא יתקיים ביום שישי, 02.12 , החל מהשעה 15.00 (שעון חורף). אם יהיה מזג אוויר גשום המפגש ידחה בשבוע ליום שישי-09.12. נפגשים במקום הקבוע בכרמיאל, במרכז 'העירה' (המרכז הישן ליד קניון כיכר העיר). מוזמנים כל בעלי רכבי / אופנועי אספנות מאזור כרמיאל והגליל. ב-15:30- ישא ברכות יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. לפרטים נוספים יש לפנות אל אנריקה זאיפרט, רכז מועדון החמש בכרמיאל , בטל' 8513111- 052 בברכה, סמדר- מועדון החמש
תמונות ממפגש מס' 14 של פורום סובארוהוליק, על הגג של המוסך המרכזי בהרצליה (25.11.11) 1 2
מאת Simply Nuts-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מדהים מדהים מדהים!!! הפגנת כח אדירה עשינו היום, כמות שיא של מכוניות למפגש. בשבועות האחרונים אני בקשר קבוע עם חברת סובארו, הם הביעו בנו עניין ונוצר שיתוף פעולה! אז תודה לסובארו על תחילתו של קשר שאני מקווה שימשך לתמיד, תודה על הכובעים ועל המקום המפגש, תודה לרועי ולירון שהגיעו כנציגי חברת סובארו להתרשם ולעדכן אותנו בהתפתחויות. ועכשיו לתמונות! The roof is on fire מיקמתי את ה XTים בפינה בניסיון להתחיל לסדר את כולם לפי דגמים (מה שאף פעם לא מצליח) ה GL של אורי, ה GLF של אילן וההפתעה של דודי GLF ד-י-ג-י-ט-א-ל-י-ת! לא מבין איך אפשר להניע את האוטו אחרי 12 שנה שהוא עמד ולבוא איתו למפגש ישר משם. דודי, אח של דודי והפלואיכס ליסינג בכניסה לגג חיכו ל…
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
שאלו אותי כבר כמה פעמים למה דווקא BMW התשובה החלקה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=yspiwORLt-c&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=ukIyh4u2-Tw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=ToITMfe8mEE&feature=relmfu תהינו-רן
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום בעבודה שאלו אותי מה שווי חיפושית יד ראשונה 1300 שנת 1970 לצרכי מכירה. אני מניח הטווח ההגיוני 5-15K בהתאם למצב כמובן. ליתר בטחון חשבתי לשאול ולקבל דעה יותר מקצועית מחברי הפורם לגבי המחיר. מי יודע אולי נוכל לעזור ולמצוא לחיפושית בית חדש ומפנק (לכל הדואגים, אני לא עוסק בתיווך, ולא מבקש עמלה כל שהיא כמובן). תודה
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. שמי אלעד מתגורר בפסגת זאב בירושלים. אני מתחיל לעבוד באיזור תלפיות. המרחק הוא משהו כמו 10-11 ק"מ.לכל כיוון. עוד מעט,כמה חודשים, הטימטום יגיע והאוטובוסים מספגת זאב לתלפיות-מרכז העיר,יופסקו לאלתר במטרה להכריח את כל התושבים ,שבעל כורחם יצטרכו לנסוע ברכבת העקומה הזאת,לעבור דרך שועפט {לא הרבה מעוניינים לעבור שם-קו 25 לפני עשור שעבר שם קיבל אבנים בכמות ניכבדת וגם היום הרכבת מקבלת אבנים,אם זה שזורקים עליה ואם זה שהם מניחים אבנים קטנות על המסילה והרכבת יורדת מהפסים-זה פורסם בעיתונות אבל לצערי בכותרות קטנות כי מי רוצה לעות רעש?!} בכל מיקרה, אני שייך לאלה שלא רוצים ו או מוכנים לנסוע ברכבת. זה מאריך לי את הדרך, זה מבזבז לי את הזמן, זה מסכן את ביטחוני, וזה גם…
הודעה אחרונה מאת טווינגו, -
-
לחיפושניקים
מאת קובי הלמר- 4 תגובות
- 818 צפיות
http://www.majhost.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=245719
הודעה אחרונה מאת grand cherokee, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה נהייתי מסוקרן לגבי שנתון הרכב הכי חדש שניתן לראות בלוחית רישוי שלו את הספרות 00 בסוף (אני יודע על 92 [ הלגאסי של דניאל]). סתם ככה, בלי שום סיבה מיוחדת
הודעה אחרונה מאת danielfp02, -
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רב, ביום ג', 29.11, ייערך אירוע "כ"ט בנובמבר" ברחבת הסוכנות היהודית בירושלים. כתובת הסוכנות-רח' קינג' ג'ורג' ירושלים- בניין הכנסת הישנה. האירוע יתקיים בין השעות 13:30-15:30. תכנית האירוע: מצגת ושחזור התקופה נאומים מופע שירה בציבור של עינת שרוף להקת מחול מועדון החמש ישתתף באירוע עם 3 רכבי אספנות. האירוע פתוח לקהל הרחב! אם ירד גשם האירוע ידחה למועד אחר או יבוטל. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הגיעו היום כמה רכבים מעניינים מאוד....
הודעה אחרונה מאת renault5, -
רכשתי ולכן אשפץ. 1 2 3
מאת volvoforlife- עוקב אחד
- 40 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
לאחר חיפושים רבים מצאתי, הבאתי הביתה, זכיתי להרמות גבה והתחלתי בשיפוץ. לא אוטו, לא אופנוע, אבל בכל זאת שיפוץ.
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. כשהייתה לאבי את הפיאסטה בזמנו,אני זוכר שגם היה לה כיסוי חיצוני מבד בצבע לבן,כיסוי מאסיבי ואיכותי. מכיוון שהפיאסטה שלי עומדת רוב הזמן בחניה,מכוסה,אני משתמש בכיסוי ארבע עונות מעפן מהבד הכסוף והדק. עזבו שהכיסוי כל הזמן עף,הוא כבר נקרע לי מכל הכיוונים,רכשתי כיסוי איכותי חדש של הדר רוזן,דגם האמר אך אני מתבאס להשתמש בו בעקבות הניסיון המר השלי. בנוסף,תפרתי לכיסוי הקודם שלי שכרגע על הרכב,ספוגים בדופן הפנימית של הריפוד לכל אורך הדלתות כדי למנוע פתיחת דלתות. הפטנט עובד. בקיצור, אחרי שחפרתי לכם- מאיפה ניתן להשיג כיסוי כמו של פעם? גשם ומים לא מעניינים אותי,רק שיהיה עבה ומבד! כדי שאוכל לתפור עליו ספוג גם. אני מוכן להחלפה אם מישהו מעוניין בכיסוי חדש מי…
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי בפורום השכן לצערי אני לא יודע את שם המחבר למען הקרדיט. "יהי רצון מלפניך השם אלוהי ואלוהי אבותי שתוליכני לשלום ותצעידני לשלום ותצילני מכף כל אויב ואורב בדרך ומכל מיני פורעניות המתרגשות ובאות לעולם. והצילני מנהגים שאינם מאותתים, מנהגים שאינם מסתכלים. מנהגים שפונים במפתיע, מנהגים שבולמים בלי להודיע. הצילני מטיפשותי שלי, מחוסר שימת לב ומחלום, הצילני מחוסר ביטחון ומביטחון עצמי גבוה, ותן בי את הכוח לגבור על האגו ולהגיע בשלום ליעדי"
אז ככה קצת פרטים על הרכב. שברולט נובה ראלי שנת ייצור 79 ( 2 דלתות כמובן). הרכב היה בעברו של מיודענו ליאור ברוך. נמכר לבחור שקצת התעלל ברכב. נקנה על ידי טופל ולאחר מכן פורק "קצת" למגינת ליבו של מיודענו קוביסו. היום לאחר איסוף חלקים וקצת חמוצים הרכב נכנס לפירוק כללי ושיחזור, מתוכננים דברים יפים. מה שניתן לספר ולצלם יועלה כאן לפורום. קצת תמונות.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
אחרי שנתיים של חיפושים, הגיע אלי השבוע חלקים של מנוע חשמלי של מנגנון תריס חשמלי. חלק מהחלקים במצב טוב- שלמים ונקיים וחלק במצב לא כ"כ טוב- שבורים ומלוכלכים... לפני שאני מתקן ומרכיב את המנוע החשמלי, האם יש צורך לנקות את החוטי נחושת? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? מצורפות תמונות- מצד ימין החלקים לשיפוץ ומצד שמאל החלקים התקינים.
הודעה אחרונה מאת big-block, -
Suzuki rv 50
מאת קרמה- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכל חובבי הrv ,רציתי לשאול איזה מצבר וכמה אמפר רצוי לשים באופנוע(6v)? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע שעבר החלפתי רפידות בלם וצינורות ברקס באל קמינו כחלק מהכנה לטסט,בטסט בדקו והכל פיקס בבלמים,אבל,כשאני חוזר מהעבודה הכל ירידות וכשאני חונה בבית יוצא ריח מוזר מהבלמים,כמו גומי שרוף,כמו כן הדיסק מקבל גוון כהה,היתקשרתי למוסך והם אמרו שהדיסקים שרופים,ובפעם הבאה שנחליף רפידות נחליף גם אותן,אז מה,ליסוע ככה כמה שנים?הריח יפסיק?מישהו?
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://jalopnik.com/5858944/watch-two-sons-reunite-their-father-with-his-beloved-1965-chevrolet-impala-ss
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי הודעה כזאת: Dear eBay Community Member, The following item, on which you placed a bid (xxxxxxxxxxx) has had a bid retraction or cancellation, and you are now the high bidder. Congratulations! You can view the retraction/cancellation and the reason provided by selecting the (bid history) link from the individual item page. As a result of this retraction/cancellation, there is a possibility that the high bid amount and the current high bidder have changed. You can always view the current status of any item by going to the individual item page. (Be sure to refresh or reload the page to view the most up-to-date information.) Regards, eBay אני הבנ…
הודעה אחרונה מאת erand70, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ברצוני לשלוח מנוע לגרמניה לשיפוץ, מישהו ניסה זאת כבר? החשש הוא כמובן מהחזרת המנוע לארץ והביוכימיה הכרוכה בכך... תודה
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בימים אלה, אני עסוק בשיפוץ אופנוע. יש כמה חלקי אלומיניום, שיש צורך להלבין, כמו קליפרים, זרוע תומכת לבולם אחורי ועוד. עם איזה חומר אוכל להשתמש, כדי לחדש את האלומיניום ? האם ניתו להשתמש בחומצה לניקוי קרבורטורים ? ( מאיפה קונים ? )
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
באתי היום עם הבן שלי והנכד. אני בטוח שאלי מיקו ושאלי מיכאלוב ממפגש כרמיאל היו שם....
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב, אי אפשר להגיד שהפרוייקט גמור, כי מי כמוכם יודעים שזה לא נגמר אף פעם. אבל בכל מקרה, הבימר של חבר, 2002, בשלב שהיא כבר מצטלמת יפה, נוסעת טוב ואפילו נותנת בראש ראיתי באינטרנט סיקור עליה ו"ראיון" קצר עם הבעלים אז חשבתי לשתף. http://holymaniacs.blogspot.com/2011/11/respect-your-elders-dannys-02.html
הודעה אחרונה מאת dabab,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 329 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- KipodYam
- Avia
- Chmimo
- yoni162
- Shay Shd Dave
- גולדן191
- yor2
- ArikB
- ELI001
- אברהם א
- mikyl