Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הודעה כזאת:

Dear eBay Community Member,

The following item, on which you placed a bid (xxxxxxxxxxx) has had a bid retraction or cancellation, and you are now the high bidder. Congratulations! You can view the retraction/cancellation and the reason provided by selecting the (bid history) link from the individual item page. As a result of this retraction/cancellation, there is a possibility that the high bid amount and the current high bidder have changed. You can always view the current status of any item by going to the individual item page. (Be sure to refresh or reload the page to view the most up-to-date information.)

Regards,

eBay

אני הבנתי כי המוכר ביטל את המכרז כי אין "מתנדבים" והמחיר הוא מחיר הפסד בשבילו.

אבל מה הלאה אני יכול לדרוש ממהמוכר את המוצר במחיר שבו אני זוכה?

ירון מאיר

פורסם

יקרים קהילה eBay,

הפריט הבא, שבו אתה הניח הצעת (xxxxxxxxxxx) יש לו נסיגת הצעה או ביטול, ואתה עכשיו המציע גבוהה. מזל טוב! אתה יכול להציג את נסיגת / ביטול והסיבה מסופק על ידי בחירת הקישור (היסטוריה ההצעה) מהדף פריט יחיד. בעקבות נסיגת זה / ביטול, קיימת אפשרות כי סכום ההצעה הגבוהה במכרז הנוכחי גבוה השתנו. אתה תמיד יכול להציג את המצב הנוכחי של כל פריט על ידי מעבר לדף את הפריט היחיד. (הקפידו לרענן או לטעון מחדש את הדף כדי להציג את המידע הכי עדכני.)

בברכה,

Google Translate

פורסם

פירושו של דבר שהמציע שנתן 14 פאונד , ביטל את הצעתו כי הקיש בטעות את הסכום (זו זכות לקונים לבטל תוך זמן קצר ועם נימוק סביר את הצעתם).

המוכר שב והציב את ההצעה הגבוהה שהייתה אחרונה, והמוצר חזר ל"שוק".

http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sg

:-D:-D:-D

פורסם

לא הבנת נכון.

בנקודה בה קבלת את ההודעה, היה מישהו שהציע יותר ממך - אך ביטל את הצעתו וכתוצאה מכך אתה היית בעל ההצעה הגבוהה בעת משלוח ההודעה.

שים לב שהמכרז המקושר להודעתך הוא Local pickup only מה שאומר שהאפשרות היחדיה שלך לקבל אותם אם תזכה - היא לטוס לאנגליה...(או לבקש ממישהו שם לקחת אותם עבורך ולשלוח אותם בדואר)

אם המכרז היה כזה שיש בו "Reserved price" (מחיר שמתחתיו המוכר לא מעוניין למכור) והמחיר המינילי לא הושג הרי שהמכרז מבוטל (אבל אין לזה שום קשר להודעה שקבלת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שקיבלתי כבר הודעה כזאת בעבר - מישהו שהציע את ההצעה הזוכה ביטל אותה מסיבה כלשהי וכעת אתה בעל ההצעה הזוכה...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מה שקרה זה שלפני כמה ימים שאלתי אותו אם הוא מוכן לשלוח לישראל.

הוא מוכן תמורת 17.5 ליש"ט.

נתתי הצעה ראשונה של 1 ליש"ט.

והיום קיבלתי את ההודעה הזאת.

חידוד לשאלתי :

האם אני יכול לדרוש לקנות את המוצר במחיר של ההצעה שהיגשתי???

ירון מאיר

• תוכן חדש...