אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,382 נושאים בפורום הזה
-
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב, הייתי בספרד שבוע במלגה, היה ממש כיף ואני ממליץ לכולם להגיע לחופש באזור... בכל מקרה, מבחינה מוטורית, מן הסתם הרב אירופאיות או יותר נכון- צרפתיות (כמה מגאן קופה היו שם, הרגשתי כמו בבית...), דבר מוזר הוא שלכל המגאן קופה שם אין סאנרוף, ופה לכולן יש, ובכלל כמעט ואין שם סאנרופים (לא יודע למה שמתי לב לזה אבל מילא...). לא ראיתי הרבה אקזוטיות, אבל מכוניות ספורטיביות, או לפחות בעלי מראה ספורטיבי, יש בשפע... בכל מקרה הבאתי מה שהאמת גם שם היה מאד נדיר (ראיתי רק על מכונית אחת)- מנורות לקסוס אחוריות למגאן קופה שלי! לא ניתן להשיג בארץ וגם לא ראיתי, המחירים בספרד אמנם יקרים מאד, אבל זה שווה את זה. עוד לא התקנתי אותם כי שמתי היום את האוטו במוסך עקב תאונת הגלגל שהייתה לי אם אתם …
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כיצד אני מגיע מאשקלון לרמת גן - איצטדיון? אשמח לקבל את הדרך הכי פשוטה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת מדוע אין אנו, קהל המשתתפים בפורום, מונים במספר הודעותינו את ההודעות שאנו כותבים בפורום זה, בניגוד לכל פרוום אחר ?... לפי דעתי, אמנם פורום זה אינו בכללותו קשור לנושאי רכב אלא לנושאים חופשיים בין משתמשי הפורום, אך נושאים רבים אכן קשורים ברכב וגם פורום לא שונה מכל פורום אחר בכתיבה, בהתעניינות, בנושאים ובכלל, בעצם היותו פורום. תחשבו על זה, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
ערב טוב, חג סוכות שמח לכולם *יאללה מכבי
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
אתה מכיר קלאץ' שיכול לעמוד מול 1500 כ"ס????
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם לא מזמן הורדתי קטלוג של פורד microcat ב-3 דיסקים,אבל לא מצליח לפתוח אותו.שמעתי שצריך להחליף קובץ אחד אבל אני לא מצליח למצוא אותו בשום מקום.אם משהו נתקעל בבעיה כזו,תעזרו לי. אגב גירסה 02-2004 תודה
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מהי הדרך הקצרה ביותר מחולון (נק' הפתיחה שלי היא כיכר 'הדמעות' קוגל או צומת חולון אם תרצו) לאיצטדיון ר"ג? *אני יודע שאני צריך לעלות על איילון, אז ככה שכבר יש לי יתרון תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
טסות מסתובבת ? 1 2
מאת asssaf123-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רציתי לדעת אם טסות מסתובבת משפיעות על הנהיגה עצמה ? והם אני יכול להשיג אותם ברשת אייס, וכמה הם עולות ?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
סיפור משעשע בתחנת דלק 1 2
מאת Vovka- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם, היום בבוקר לקחתי את הרכב לסדר את הפנצ'ר, לתדלק ולבדוק לחץ אוויר. בתחנת דלק לשירות עצמי אני עומד ליד הרכב שלי ומתדלק לי בסבבה. מגיע רכב לתחנה, נעמד מאחורי ומחכה לי. אני אומר לגברת שיש שם עוד משאבה, רק קחי קצת אחורה. ( שלא תחכה לי סתם ) טוב, סיימתי לתדלק, סוגר את מכסה הדלק... " בוא, בוא תדלק לי כבר" שומע אני מאחר. מסתכל על האישה הזאת והיא כבר בעצבים אומרת לי " נו, בוא תדלק כבר " . אני עומד בהלם לא יודע מה להגיד וזורק לה " מה את רוצה ממני?" היא בכלל לא מופתעת " בוא בוא":loco: . באותו הרגע רציתי לבוא ולשים לה סולר בכוונה בדייטסו המסריחה שלה, איזה חוצפה! ( אפילו אם הייתי עובד שם, בכזאת גסות להתנהג? ) אני מחזיר לה " את רוצה שאני אשטוף לך גם את הרכב גברת…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למנויי YES המיני-סידרה תשודר ביום רביעי ה-29.9.2004 בערוץ 3 (בלוויין) חלק ראשון בשעה 00:27 והחלק השני ב02:20 למנויי HOT המיני-סידרה תשודר ביום חמישי ה-30.9.2004 בערוץ HOT3, חלק ראשון בשעה 00:27 והחלק השני ב02:20. צפיה מהנה.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
כידוע עברנו כעת לשעון חורף. אני שומר שבת ומעוניין להגיע למפגשים בר"ג. האם ידוע למישהו אם מקדימים אותם ל-15:00 ? ידוע לי שבחורף הקודם הקדימו. יום טוב לכולם...
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תהנו: http://www.asianjoke.com/videoxx/mo4.wmv
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם מישהוא מכיר את המכללה ? שלחו אותי דרך הלשכה לקורס "מרכב הרכב המודרני" משך הקורס: 924 שעות, כ-6 חודשים. 5 ימים בשבוע. נושאי הלימוד: *פיסיקה יעודית *חשבון מקצועי *אנגלית טכנית *המרכב ומערכותיו *קריאת שרטוט *מבנה המרכב *עיבוד פח ידני *החלפת חלקי פח במרכב *צביעת מרכב וחלקיו *בדיקה וטיפול בצבע חיצוני *התמחות מעשית (סטאז') מה אתם מציעים.?? להרשם? בהתחשב שזהו קורס פחחות...אני מאמין ש-6 חודשים זה מעל ומעבר... בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רואים ? היא אפילו לא כתובה שמוליק
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שיהיה לכם צום קל (מאודד) חתימה טובה ושהשנה תהיה ברוכה...שנה מוצלחת שיהיה בה כל טוב כל מה שתבקשו תקבלו בעזרת השם... סליחה אם פגעתי במישהו מיכם... אוהב'תכם אביעד...!!! נ.ב מנהלים תדביקו את זה לאן שצריך אני לא מצליח להכניס את זה לאוף טופיק
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 6 תגובות
- 932 צפיות
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב , לא מזמן הוספתי מדבקות לרכב וייצא יפה בהזדמנות אני העלה תמונה אני יישמח אם תתנו לי המלצות לשיפורים חיצוניים - חוקיים בהשקעה לא מוגזמת לא יותר מ1000 שקל נ.ב יש קיטים לשיפור שברולט קורסיקה ? כמה עולה כזה קיט ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בתוכניתה כ- 276 מכוניות ויש קאצ'... כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980768,00.html *תקראו את התגובות במיוחד את 2
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
הם חכמים, מתוקים ומנקים ? העונים נכונה ייזכו במכונית שבחרו בסקר מכונית החלומות ב800,000 שקל.
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יצא לי לשמוע על כתב של טופגיר שנהג במגאן 2 והתרסק לתוך רכב אחר. הדבר הוקרן בתכנית. האם למישהו יש קישור לסרט ברשת, או אולי את הסרט עצמו? חרשתי את גוגל ולצערי לא מצאתי כלום...
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קצת דימיוני http://www.steelcitysfinest.com/HondaAccordAd.htm
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קדמית
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כן כן רבותיי Richard Burns Rally המשחק -מדהים! מציאותי מגניב יחודי גרפיקה טובה אם כי אולי במקריי יש יותר אפקטים אבל הרבה יותר טוב מקולין מקריי 4 זה בטוח. מה שגם ה Richard Burns יש מין קורס למידת נהיגת ראלי עם מבחנים מדליק ביותר למי שיש הגה עם FORCEFEEDBACK הנאה מובטחת.. רק סיימתי עכשיו את ה SCHOOL...שבעזרתו ניתן לפתוח כמה וכמה סופר סטיג'ים. בקיצר ממולץ מאוד.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מיקסר של סטריאו שעבר טבילה בקוקה קולה, ספרייט ומיצפז-תפוזים, דרש ניקוי מגעים וזה מה שהיתגלה : אז מ ה VR5 היתאכזבנו את ה VR6 אהבנו וכניראה שהתשובה ל R32 תהיה VR7..
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שאני מתכנן איך לרשום את ההודעה הזו, ופשוט עכשיו שזה בא אני שכחתי מה אני רוצה לרשום. זה התחיל כמו כל בוקר רגיל (אחרי לילה ללא שינה) תידלקתי את עצמי בקפה-שחור וחיכיתי לשיעור הגנרלי שיערך ב10:00. גילוח, מקלחת, קוצים מתבשם לי קצת ויורד למטה. נכנס לטיוטה קורולה של המורה שלי, אחרי כמה מטרים מתחלף עם תלמידה בשם ירדן (שגם היא עשתה טסט היום). נוהל רגיל - מגרש, נסיעה לאורכה ורוחבה של תל כביר עם קפיצה לאבו-כביר וצומת חולון וחזרה למשרד הרישוי. ב11:00 נכנס הבוחן לרכב, אחד בשם רוקח, בודק את הניירת ומסמן לי להתחיל בנסיעה. נכנסו למגרש - התחלנו לתרגל יציאה מ'אין מוצא', אני נכנס לרחבת המחיצות מכניס לרוורס ומתחיל בנסיעה, אחרי כמה סנטימטרים - נכבה המנוע! מהר לח…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
היום בלילה יש לכם עוד שעה לישון , בשעה 1 צריך להזיז את שעון לשעה 12 אל תשכחו , שלא יהיו מחר פאדיחות בעבודה/לימודים אני שונא חורף!!
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
אהלן חבר'ה, רציתי להראות לכם כמה תמונות של הבאגי שלי שנמצאת עכשיו בשלבי שיפוץ אחרונים. הבאגי נקנתה לפני 4 חודשים מבחור שגולש פה בפורום, מצבה היה גרוע- הרצפה מתפוררת, נזילות שמן מכל חור ,כסאות מתפוררים וכו'... אני וחבר בשכונה לקחנו אותה כפרוייקט-חתכנו לה את הרצפה הישנה, ריתכנו אחת חדשה+חיזוקים, שיפצנו את המנוע, כיסאות חדשים,צביעה חדשה,הגה מחודש, צמיגי שטח אחוריים..בקיצור הכל מחודש... כרגע הדבר היחיד שנותר הוא להרכיב את הכסא הנוסף, חגורות בטיחות, חיבור מערכת החשמל ותאורה וכמובן חיבור המנוע לגיר. בתמונות ניתן לראות כיצד היא נראתה ברגע הקנייה (בצבע אדום) וכיצד היא נראית כיום (צבע כחול) הקישור לתמונות: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=349A8E573FB84…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכולם אני מעוניין לרכוש DVD של ראלי מהאתר אמזון,השאלה שלי היא אם זה בטוח להזמין משם? ומה קורה לגבי מכס? אולי יש עוד אתרים שהם זולים יותר אני ישמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברת NOREV עלו ברמתם ומייצרת דגמים די איכותיים אך לא מושלמים. כמה דגמי פז'ו של החברה: Peugeot 407 http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_article_detail_image.php?ref=474700&design=Peugeot 407 gris Aluminium Peugeot 205 Rallye http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_article_detail_image.php?ref=471750&design=Peugeot 205 Rallye Peugeot 205 GTI 1.9 http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_article_detail_image.php?ref=471700&design=Peugeot 205 GTI 1.9 rouge Peugeot 307 CC http://www.norev.com/norev_v2/catalogue_article_detail_image.php?ref=473762&design=Peugeot 307 CC gris Aluminium Peugeot 307SW http://www.norev.com/…
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 43 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לאחרונה יצא ל"שוק" דגם מהמם של רולס רויס בגרסה מוגבלת של 2000 יחידות בעולם. המחירים באיבאי בסביבות ה150$ לדגם שזה המון כסף. בינתיים אף אחד לא יודע, או שאף אחד לא רוצה לספר , מי מייצר את הדגם הזה. אנשים שכבר רכשו את הדגם, אומרים שאיכות הרכבה קצת מעל המיניצ'אפמס ויש שמועות שהדגם בהרכבה ידנית. אני מת לשים את ידי על הדגם הזה. כל דגם נמכר בקופסה מיוחדת עם מספר סידורי. ככל שהמספר קטן יותר, מחירו עולה. ( מספר 11 נמכר במחיר התחלתי של 170$ ) וכמובן תוכלו לבדוק מי ואיפה מחזיק בדגם הזה באתר של טל. http://www.varon-tal.com/index.php?command=rr
הודעה אחרונה מאת Vovka,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 491 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- gadik6
- איס מן
- davemustaine87
- TvrSpee12
- Camaro 92
- BRAVO_SX
- danbr
- zaf
- FireStar
- פאטון
- גור אדם
- avargel