Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי קנייה מAMAZON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני מעוניין לרכוש DVD של ראלי מהאתר אמזון,השאלה שלי היא אם זה בטוח להזמין משם?

ומה קורה לגבי מכס?

אולי יש עוד אתרים שהם זולים יותר אני ישמח לשמוע.

תודה.

פורסם

לפי מיטב ידעתי אמזון לא שולח מחוץ לארה"ב (אולי רק ספרים מוזיקה וסרטים).

נסה מ- www.ebay.com

נצל"ש -

אני קונה מ- ebay מכשיר MP3 בעלות של כ- 600$ (מאוסטרליה חבילה של כ- 2KG), האם כדאי שהמוכר ירשום על החבילה עלות של מתחת ל- 50$ או משהו יותר הגיוני כ- 100-200$ (להמתיק את המע"מ)?

האם ישנה משהו אם הוא ירשום "מתנה"?

יש לי די הרבה נסיון ב- ebay אבל בקניות בסכומים קטנים...

אודה לכל העונה.

Finger's gonna kill me.

פורסם

אין שום בעיה בהזמנות מאמזון. עשיתי את זה מספר פעמים בעבר, עם ספרים ועם DVD, והכל הגיע כמו שצריך.

לגבי המכס - אין מכס על מוצרים שעלותם הכוללת (מוצר+משלוח) היא פחות מ- 50$.

מעל 50$, לספרים יש פטור ממכס אבל צריך לשלם עליהם מע"מ (למרות שגם על זה מוותרים לפעמים, אם לא מדובר בכמות חריגה של ספרים). לגבי DVD, אני יודע שכמויות חריגות כן חייבות במכס.

פורסם

לאחר עשרות קניות מאמאזון אין שום חשש בקניה. כפי שקודמי כתב ניתן להזמין עד 50 דולר אבל גם שהזמנתי ביותר מ- 50 דולר לא חוייבתי במכס.אגב, תמיד שהזמנתי כמות רבה של DVD הקפדתי לחלק אותם לחבילות של 2/3 DVD לחבילה כך אין ולא יהיה מכס. הדבר נכון גם לאלבומים וספרים. דרך אגב הקניה האחרונה שלי היתה על סך 151 דולר ולא חויבתי בשום מכס.

נסה להיכנס לאמאזון UK וגם לאמאזון COM תתפלא אבל המחירים שונים.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

תמשיך לפי ההוראות של אמאזון (ADD TO SHOPPING BASKET) ובסוף לפני חיוב כרטיס האשראי יופיע לך מן ריבוע ובתוכו יהיה סיכום של ההזמנה, כתובת, מספר כרטיס אשראי וגם מחיר המשלוח. תרצה תקליק OK לא תרצה תקליק EXIT.

ככה פשוט.

פורסם

נצל"ש -

אני קונה מ- ebay מכשיר MP3 בעלות של כ- 600$ (מאוסטרליה חבילה של כ- 2KG), האם כדאי שהמוכר ירשום על החבילה עלות של מתחת ל- 50$ או משהו יותר הגיוני כ- 100-200$ (להמתיק את המע"מ)?

האם ישנה משהו אם הוא ירשום "מתנה"?

לרוב המכשירים האלקטרוניים יש למכס מחירון משלו, ולא אכפת לו אם קנית את המכשיר בדולר או ב50 אלף דולר..

אם הוא מופיע במחירון, אתה משלם מכס לפי המחיר בספר (לרוב המחיר המופיע הינו הRetail שלרוב הינו גבוה מהמחיר המקורי ששילמת).

רוב מוצרי החשמל הקטנים (נגן MP3, מצלמות דיגיטליות, דיסקמנים וכו') פטורים ממכס וחל עליהם תשלום מע"מ בסף 17 אחוז בלבד.

תנסה שהבןאדם ירשום לך Gift, אם יצליח ולא תשלם מכס - סבבה.

אם לא יצליח, זה לא משנה אם הוא ירשום 20, 100 או 100,000 - אתה תשלם מחיר זהה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לרוב המכשירים האלקטרוניים יש למכס מחירון משלו, ולא אכפת לו אם קנית את המכשיר בדולר או ב50 אלף דולר..

אם הוא מופיע במחירון, אתה משלם מכס לפי המחיר בספר (לרוב המחיר המופיע הינו הRetail שלרוב הינו גבוה מהמחיר המקורי ששילמת).

רוב מוצרי החשמל הקטנים (נגן MP3, מצלמות דיגיטליות, דיסקמנים וכו') פטורים ממכס וחל עליהם תשלום מע"מ בסף 17 אחוז בלבד.

תנסה שהבןאדם ירשום לך Gift, אם יצליח ולא תשלם מכס - סבבה.

אם לא יצליח, זה לא משנה אם הוא ירשום 20, 100 או 100,000 - אתה תשלם מחיר זהה.

זה מכשיר MP3 די חדש ונדיר, אני לא חושב שקיים מחירון בשבילו במכס.

ואז אם אני אכתוב סכום קטן יותר אז אני אשלם מע"מ לפי המחיר בחשבונית לא?

ולעניין ה"מתנה" לשלוח את זה בלי מחיר בכלל רק לכתוב מתנה?

עופר אני מצטער על התגובה המטעה אמזון שולח כפי שציינתי ספרים מוסיקה סרטים (ב- CD, DVD וכו') לארץ, פשוט בשעה של התגובה הייתי קצת OFF, וחשבתי שמדובר על מכשיר DVD.

Finger's gonna kill me.

פורסם
זה מכשיר MP3 די חדש ונדיר, אני לא חושב שקיים מחירון בשבילו במכס.

ואז אם אני אכתוב סכום קטן יותר אז אני אשלם מע"מ לפי המחיר בחשבונית לא?

ולעניין ה"מתנה" לשלוח את זה בלי מחיר בכלל רק לכתוב מתנה?

עופר אני מצטער על התגובה המטעה אמזון שולח כפי שציינתי ספרים מוסיקה סרטים (ב- CD, DVD וכו') לארץ, פשוט בשעה של התגובה הייתי קצת OFF, וחשבתי שמדובר על מכשיר DVD.

IRIVER?

ARCHOS?

מה איזה מכשיר?

פורסם
IRIVER H340

מה כל כך נדיר בו ?

הוא ממש לא נדיר ומוכרים אותו בארץ כבר...שבועיים אחרי שיצא היבואן המעולה שלו יש לציין ארקדיה.

הנגן הזה אגב לא ממש מיוחד חוץ מ USB TO GO שעובד עם חלק מאוד קטן של מצלמות ומסך צבעוני שלא יכול להריץ DIVX לא ממש שווה את ההפרש מ H140 שהוא נגן גם מעולה.

• תוכן חדש...