Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן רבותיי Richard Burns Rally המשחק -מדהים!

מציאותי מגניב יחודי גרפיקה טובה אם כי אולי במקריי יש יותר אפקטים אבל הרבה יותר טוב מקולין מקריי 4 זה בטוח.

מה שגם ה Richard Burns יש מין קורס למידת נהיגת ראלי עם מבחנים מדליק ביותר למי שיש הגה עם FORCEFEEDBACK הנאה מובטחת..

רק סיימתי עכשיו את ה SCHOOL...שבעזרתו ניתן לפתוח כמה וכמה סופר סטיג'ים.

בקיצר ממולץ מאוד.

פורסם
בן כמה אתה?

תגובה לעניין :roll:

קראתי כבר כמה ביקורות שאומרות שזה משחק הראלי הראשון שזכאי לתואר "סימולטור". המודל הפיסיקלי מצויין לפי מה שהם אומרים. כשיהיה לי מחשב שעומד בדרישות המינימום אני אקנה את המשחק הזה מייד.

פורסם

ומי שמוריד שיצרוב לי בבקשה...

האינטרנט שלי איטי באופן מחריד כשזה מגיע להורדות...:?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
בן כמה אתה?
מה הקשר?

ואם אני בן 40 שמשחקי במשחקי מירוצים אז מה אני ילד?

תתפלא אני מכיר אנשים בני 35-46 ברחבי האינטרנט וגם בישראל שמשחקים ברשת בסימולטורים מ GPL ועד F1c ,Gp4 ועוד...

ואם זה כל כך חשוב לך אני בן 21..

אולי אני נשמע מתלהב כי המשחק גדול פעם ראשונה שאני משחק במשחק ראלי נורמלי (טוב מקריי 2 לא נחשב כי הוא כבר ישן...)

ד"א חברה אף אחד פה לא ביקש ממכם להגיב כ " אני יוריד....וכו' בבקשה אל תגיבו...מה זה תחרות הודעות?

יש לכם משהו טוב להגיד על המשחק וניסיתם אותו בבקשה,אבל לבוא ולעודד על גבי הפורום הורדות לא חוקיות...לא יפה.

אני לא צדיק אני מודה אבל לא הייתי מגיב ככה בכל אופן.

פורסם

ד"א חברה אף אחד פה לא ביקש ממכם להגיב כ " אני יוריד....וכו' בבקשה אל תגיבו...מה זה תחרות הודעות?

יש לכם משהו טוב להגיד על המשחק וניסיתם אותו בבקשה,אבל לבוא ולעודד על גבי הפורום הורדות לא חוקיות...לא יפה.

אני לא צדיק אני מודה אבל לא הייתי מגיב ככה בכל אופן.

אני ניסיתי ומחקתי...:?

המשחק הזה מומלץ מאוד למי שיש לו הגה!

אם יש לכם מקלדת, הולך להיות לכם קשה מאוד לשחק במשחק בצורה נורמלית.

הגרפיקה של המשחק מרשימה מאוד ואני התלהבתי.

פורסם
אני ניסיתי ומחקתי...:?

המשחק הזה מומלץ מאוד למי שיש לו הגה!

אם יש לכם מקלדת, הולך להיות לכם קשה מאוד לשחק במשחק בצורה נורמלית.

הגרפיקה של המשחק מרשימה מאוד ואני התלהבתי.

חיובי שכחתי לציין חובה הגה עם FORCEFEEDBACK

במיוחד אם של לוג'יטק נתמך במיוחד..כי לוג'יטק נותנת שם חסות..

אבל עדיין המשחק מאוד קשה גם עם ההגה..הרבה גז ברקס קלאץ :) ויופי של תת היגוי והיגוי יתר...גם מלמדים אותך איך לעשות זאת עם הסברים.

בקיצור ממולץ.

• תוכן חדש...