Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבאגי שלי

שי .מ.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

רציתי להראות לכם כמה תמונות של הבאגי שלי שנמצאת עכשיו בשלבי שיפוץ אחרונים.

הבאגי נקנתה לפני 4 חודשים מבחור שגולש פה בפורום, מצבה היה גרוע- הרצפה מתפוררת, נזילות שמן מכל חור ,כסאות מתפוררים וכו'...

אני וחבר בשכונה לקחנו אותה כפרוייקט-חתכנו לה את הרצפה הישנה, ריתכנו אחת חדשה+חיזוקים, שיפצנו את המנוע, כיסאות חדשים,צביעה חדשה,הגה מחודש, צמיגי שטח אחוריים..בקיצור הכל מחודש...

כרגע הדבר היחיד שנותר הוא להרכיב את הכסא הנוסף, חגורות בטיחות, חיבור מערכת החשמל ותאורה וכמובן חיבור המנוע לגיר.

בתמונות ניתן לראות כיצד היא נראתה ברגע הקנייה (בצבע אדום) וכיצד היא נראית כיום (צבע כחול)

הקישור לתמונות:

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=349A8E573FB84405B3515B0BE6347DA4&alid=123497

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

• תוכן חדש...