אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention BMW : Brings Me Women but Broke My Wallet FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fast Only Rolling Downhill SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... SUBARU : Screwed Up Beyond All Repair Usually VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למי פה יש וולקן לבנה והוא משרת בשלישות ? *הכותרת נערכה, להבא תשקיע 4 שניות מחשבה בכותרת*
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך זאת לצורך חישוב החזרי הוצאות דלק לעבודה, וכשמילאתי דלק שלשום מיהרתי ולא הסתכלתי על המחיר.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
הלבישו את ישו איך שבא לכם http://www.jesusdressup.com/index.html# יום טוב
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה שרשמו לי כששלחו לי את הלינק הבא היה "שווה לחכות עד סוף הקטע, מדהים!" אני התייאשתי אחרי דקה, אני חושב שהפטרייה התחילה להשפיע עליי אז פרשתי בשיא.. אם למישהו יש (עודף זמן? שעמום יתר?) מצב לחכות עד הסוף (אם יש) ספרו לנו מה היה שם... http://fury.com/mirror/badger.html אני חושב שכמו המשחקים שכולם כאן מפרסמים תוצאה...כאן תפרסמו כמה זמן הצלחתם להחזיק מעמד בלי שהדבר הזה דפק לכם ת'שכל וסגרתם את החלון... נ.ב. בווליום, הדבר הזה, אחרי דקה, מטריף את המוח לא לוקח שום אחריות
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://my.ynet.co.il/pic/smoke/abc.swf אני בכל אופן התבאסתי לגמרי עד היום ביזבזתי 28260 ש"ח אם אני אמשיך עד גיל 76 אני יוציא עוד 299592 ש"ח סה"כ 325872 ש"ח.... (בימר חדשה)
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ילד מפגר..
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 0 תגובות
- 868 צפיות
קבלו פרסומת חמודה שנתקלתי בה עכשיו. כנסו לקישור הבא ותראו שם את הטויוטה,ותלחצו על הקישור- http://wow.walla.co.il/
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכול מי שמתמחה או יודע לעבוד בפוטושופ הייתי מעניין ש"תישחקו" מעט עם הרכב שלי ובעיקר עם תוכלו לשים לו את התוספות הבאות: 1)מגנזיום 2)חצאיות 3)תמבון קידמי ואחורי 4)ספויילר (חצי מוגבהה עם אפשר) 5)גבות 6)מדבקה על האוטו 7)ואפשר לשחק עם הביפנים של של אוטו (דשבורד וכו..) אז תודה לכול העונים... הינה כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?id=1276475&sdm=web&qtw=480&qth=300 (כל הזכויות שמורות , לפחות בפורום הזה , לבובה הפסיכית )
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אלי שלנו כבר ילד גדול בן 18 היום (LOL , אני בטוח ראשון ) מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש לי בעיה שאני אוהב לצלם, חשבתי ללכת לקורס צילום אבל אני לא יודע איפה מי מה כמה למה, אפשר קצת פרטים ויותר חשוב מחירים של קורסים כאלה? בנוסף אשמח לקבל הצעה ל דיגיטלית SLR עד 2500 ש"ח (אפשר גם מארה"ב)
הודעה אחרונה מאת 205f, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכותבת אומרת הכל, מחפש בן אדם טוב..צדיק..שיער שחור-אפשר גם חום..עם עיניים כחולות... או שלא... חברהה אני צריך עזרה, יש פה מישו שכבר הזמין מאייביי יש לו חשבון ויודע איך כל העסק עובד? אני רוצה להזמין משו קטן משם-לא יעבור את ה50$ שאני אתן כמובן..וכל דמי המשלוח עלי... ה"פ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 1 תגובות
- 941 צפיות
מאז הפעם האחרונה שראיתם את זה הצטרפו להם עוד מספר פרקים, אז הבאתי לכם לינק שתוכלו להנות לכם (הלינק כולל את מייטב הקלאסיקות.... ) http://charon.img.cas.cz/rakety/Happy%20Tree%20Friends%20-%20complete%20(2003)/
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא מדבר על סתם כל מכונית מדברת. זו המכונית המדברת הידועה גם בכינויה K.I.T.T, "שכיכבה" יחד עם דיויד הסלהוף בסדרת הקאלט Knight Rider - אביר על גלגלים . המכונית, מסוג פונטיאק טראנס אם, מוצעת למכירה פה: http://cgi.liveauctions.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2256298346 מעניין אם אפשר ללמד אותה עיברית פאדי
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מתי שמים אותה? ואיזה ערוץ ?
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אוקיי אז לפני זמן לא רב הגיעה החלטה בעניין שקשור לי ולמשפחתי - רבים לפעמים לא יודעים למה אני לא מופיע במפגשים או כל דבר אחר .. אז קצת הסברים ( לא יודע למה בא לי לכתוב ) ! אז את הבעיות שהיו לי בחיים אני מאמין שכמעט ואף אחד לא חווה ולא יחווה , אבל בכל זאת בסוף יוצאים כמה דברים לטוב . בסופו של דבר יצא שתיבעה נגדנו מבנק מרכנתיל ב כ 10,000,000 $ הסתיימה בהחלטה על 600,000 $ !ויי רק קיבלו 6% מהתביעה שלהם ! ... אני דיי מדוכא יחסית כי חשבנו שאנחנו גם ננצח ותביעת הנגד שלנו תיכנס לתוקף מיידי אבל גם זה לא רע ! בגלל המשאבים הדלים שעומדים לרשותנו ( הרוב נפל עליי במקרה ) אבל הצלחנו להביס את הבנק כשהיה לו יתרון ברור ובכלל קושר ההישרדות שלנו ! בכל מקרה אנחנו שוקלים …
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם הקנייה בטוחה? האם האתרים(בארץ) מאובטחים ובטוחים למתן מספר כרטיס האשראי?? תודה
הודעה אחרונה מאת Shays, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קודם כל, אני יודע שזה לא מתאים לרכב כללי, אבל משום מה אני לא יכול לרשום הודעות באוף- טופיק . אז ככה, הכלה היא סיטרואן סקסו 1.1, אני יודע שזה בטח לא מעניין אף אחד, אבל העליתי את ההודעה כי רציתי לשבח את מכון קומפיוטסט בראשון לציון ולהודות לעמית (KOMPY) באופן אישי, על הבדיקה של הרכב וההסברים! אז תודה........... אהההה,ועמית, היה נחמד להכיר אותך באופן אישי ולא רק דרך התכתבות. בברכה, שי מולכו.
הודעה אחרונה מאת T.B_FIREFIGTHER, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מה דעתכם על העבודה (האוטו עדיין בתהליכי שיפור) ? תושבי אופקים, תתכוננו לראותה !
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
- 1 תגובות
- 820 צפיות
מי יכול להחנות במקביל כמה שיותר מהר??? תפרסמו תוצאות... בהצלחה! שלי בנתיים 59.09.... http://hansa.i-net.lt/files/voiture.swf
הודעה אחרונה מאת ZiZi, -
- 10 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
תחסום אותו, תחסום אותו... זהו, יופי.. עכשיו אני מוביל. איזה כיף לשחק עם שני מחשבים ברשת נגד אנשים מהעולם. אני ואחי חיברנו את שני המחשבים, הדלקנו את המסנג'ר והתחלנו לדבר במיקרופון במשחק. אני חייב לציין שזה עובד טוב ובפרט במשחק LIVE FOR SPEED. ההרגשה קרובה למציאות. לראות את אחי עושה דריפט עם רכב בעל הנעה אחורית וטורבו גורמת לצחוק עד השמיים. אחלה של דבר! לכתובת האתר : http://www.liveforspeed.com שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
מזל טוב לLori
מאת a®iel- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המון המון מזל טוב לאוקראיני שחי הכי נכון שרק אפשר! מזל טוב, גיא! מי יתן ותהיה לך LAMBO
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
כמות השגיאות בהודעות שכולנו מעלים היא אסטרונומית. בכדי לשפר במקצת את המצב, ובלי שום כוונה להעליב אף אחד מסויים, הכנו שיעור קצרצר בעברית. ישנן טעויות רבות מסוגים שונים ומגוונים, נתייחס בשרותכם לבסיסיות שבהן: "אם" היא מילת התנייה. למשל: אם נכתוב נכון, לא ידרשו המנהלים לתקן. "עם" לעומת זאת, היא מלאת הוספה: הודעה עם שגיאות יש לתקן. במילים הללו יש רק שתי אותיות, לא קשה לזכור. אותו כנ"ל לגבי "אל" ו"על" - שתי מילים דומות עם משמעות שונה. כך למשל נשתמש ב"אל" כשאנחנו רוצים למנוע משהו. הנה דוגמא: אל תלך לסבתא, יש זאב (עם 206GTI) בדרך. במילה "על" נשתמש בין היתר כשאנחנו רוצים ליצור היררכיה (של גובה). דוגמא: הוא ישב על הכנף של הפונטו והיא התעקמה. לכל המילי…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם לחברה שלי יש עוד מעד יום הולדת ורציתי להפתיע אותה במשהו מיוחד - טיסה בכדור פורח יש חברה או גוף שנותן את השירות הזה בארץ ? יש משהו שעוסק בזה בארץ ? מחכה לתשובה חיפסתי ברשת אבל אין שום דבר חייב עזרה דחוף מינימן
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפשת פורד אסקורט צהובה ישנה לצילומי סרט לא ממש יודעת איזה דגם רק יודעת שזו אסקורט ישנה, צהובה בלבד במצב שמור בלבד, לצורך צילומי סרט ניתן ליצור קשר עם מיכל - מפיקה [email protected]
הודעה אחרונה מאת גולדיבלונד, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על חברת ביטוח טובה שמבטחת נהגים צעירים וחדשים במחירים סבירים? טלפון של החברה יכול לעזור (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה שאני מחפש...) תודה מראש. Toyota Man
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לוחית איי סי קיו עכשיו בישראל...! ***אני מכין***
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
מזל טוב ל ליביו הלא הוא Liviur , המון המון המון המון מזל טוב ושתחיה עד 120 ותמשיך לקנות ממני רכבים ולעזור לי לסחור מעל דפי הפורום המון אושר ובריאות !!! אוהבים אותך ! אתה בהחלט :smilecol: :smilecol:
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 1 תגובות
- 963 צפיות
אני מחפש המלצה להאוסים טובים NEW YORK HOUSE כזה כמו עופר ניסים בסגנון וגם המלצה לשירים דאנסים כאלה כמו the boys of summer או i like וכאלה
הודעה אחרונה מאת romer-,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,241 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- Fluffy
- המחנך
- pooh-bear
- Daniel car systems
- David32
- daido1
- Michazzz
- אמיר אמיר אמיר
- Camaro 92
- במבליק
- zvit