אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לדעתי מגיע להם הפתעת היורו כל הכבוד!!!
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים,החלפתי את הרכב בשעה טובה ן...DAVID-XSI כבר פאסה[206XS 110 לשעבר] נכון לעכשיו קליאו ספורט 2001 כסופה יש רעיןנות? דודו
הודעה אחרונה מאת עומרי, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש להם פירסומות שרצות על המסך באמצע התוכניות. היום היה כתוב שהחל מה-4(עד כמה שאני זוכר)לחודש הבא מתחילים את טופגיר
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם סידרת תמונות נוספת הפעם, רק מהמפגש האחרון. ללא ספק עיניים רבות נימשכו לכיוון ה Z4 שננהגה על-ידי בחורה בכל אופן, מכוניות אקזוטיות לא חסר תהנו... תגובות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הייתי היום בסרט בסינמה סיטי (שרק 2 למי שרוצה לדעת.. וזהסרט ממש מצחיק!). אחרי הסרט נסענו לתחנת דלק (פז) במחלף הסירה לדפוק קצת פנקייקים.. אחרי שסיימנו ת'פנקייקים הסתובבנו במחלף הסירה לחזור לכיוון ת"א, ישר אחרי הפנייה שמאלה ממתחת לגשר עצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות.. (הם תמיד שם בחמישי/שישי/שבת בלילה) אני עוצר בצד, מתחיל להוציא רשיון נהיגה, רשיון רכב וזה.. בזמן שאני בצד אחד השוטרים האחרים שהיו שם מסמן למרצדס שחורה לעצור בצד, המרצדס מאיטה ופתאום דופקת גז ובורחת משם במהירות, אחד השוטרים צועק לשוטר אחר נכנסים 3 שוטרים (מתוך 5) לניידת (מתוך 2) ופותחים במרדף אחרי המרצדס השחורה... כאשר הניידת (לאנטיס) יוצאת ל"מדרף" עפות ממנה 3 כוסות קפה שהיו מונחות על הבאגז…
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך לעזאזל אני עושה כניסת פיטס ??? בהתחלה כתוב לי שיש צורך להכנס בין הקפה 1 ל 4 אז אני נכנס כאשר אומרים לי ב שלישית.נכנסתי.... עברתי טיפול ואחרי הקפה הוא אומר שאני האחרון שלא היה בפטיס. לבסוף אני נכנס ומסיים את המסלול... והשם שלי מופיע כ DSQ משהו כזה איך לעזאזל נכנסים לפיטס :@ אלי
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 846 צפיות
משחק ראלי מאוד נחמד http://www.simracingworld.com/screenshots/160/ תאריך יציאת המשחק נקבע לתחלית ספטמבר 2004
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מי שיודע איפה זה, שידע היום בסביבות 5 בצהריים המפגש נתחיל מזה שכבר שלוש מכוניות חיתיות יהיו שמה 1.למבורגיני (עם המדבקה שאנטי)לכל מה שהיה על הפרום של הלמבורגיני הזאת היא נמצאת בעכו זה של משהו שאני מכיר הוא הגיע מחו"ל (מליונר) הוא רוצה להקים מפעל למובטלים בעכו(עיר מולדתו) ... שאנטי זה חברת נרות ריח בארה"ב.... 2. BMW M COUPE של ד*** *** 3.פורש שאני לא זוכר בדיוק תדגם שלה היא צהובה מחיפה עם תוספות ב 11 אלף יורו. *וסיכוי שגם האיוו 8 החדשה בחיפה בצבע אדום(מרוממה) תיהיה גם....! ועוד כמה וכמה מכוניות תותחייות כולל אימפרזות וכו... בקיצור המפגש היום (שישי ) הולך להיות קטלני ביותר... :] נ.ב. משטרה פשטה על המקום שבוע שעבר רק רשמו מספרים וכו אבל בכל זאת...הזהרו...…
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 991 צפיות
שישי הקרוב חם אש אש האיטלקיות החליטו לצאת ולהרעיד את הרחובות אז תתעדכנו באתר שלנו http://www.classicar.co.il/lancia כולם מוזמנים באו בהמונכם לראות את היצירות האיטלקיות הנדירות הללו במפגש המועדון המרשים בארץ!!!! נתראה שמה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
השכם להרגו כמובן...... מי החולים הללו?
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אז היוונים ניצחו. הכדורגל הגרמני של פעם מנצח והפעם באדיבות הנבחרת היוונית. כדורגל יעיל, טקטי, מדוייק, חסר פשרות, משעמם. מולם בגמר ביום א' - פורטוגל. האם כריסטיאנו יפגוש את הנשיא קצב במעמד הענקת הגביע? או שמה יהיה זה XXXטיאדיס?
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני ואבי תפסנו על חם חבורה של 5 ערבים שנוסעים בפיז'ו טנדר (פתוח) ישנה כמו שיש לאלטיזכן בצבע תכלת פורצים לרכב וגונבים את תכולתו. עד שהבנו מה הם עושים הם הספיקו לברוח. והסיפור הוא כזה - באיזור החניה של "מעדני מניה" במערב ראשון (איכן שבונים את חצי חינם, קרוב לקוסמוס), כבר חודשים יש תופעה של פריצות לרכבים ע"י שבירת החלון וגניבת כל מה ששווה ערך שנימצא באוטו (כולל בתא המטען). אתמול שאני ואבי היינו באיזור (באמצע היום, והמקום די גדוש באנשים!) הגיע טנדר מסוג פיז'ו בצבע תכלת וחנה בצורה כזאת (עקומה) שהוא מסתיר את אחד הרכבים (מיצובישי גאלאנט). 3 בחורים ערבים בשנות ה- 20 לחייהם יצאו (הנהג ועוד בחור נשארו בפנים) מהטנדר ואחד מהם התחיל "לאסוף" צינורות וכל מיני חפצים שהי…
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
-
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אלוהים כנראה לא אוהב אותי, זה ממש קטע... יצאתי מהבית לקנות זוג פנסים כדי לעבור סוף סוף טסט, הגעתי לתחנת הדלק ואני רואה מחזה נפלא... בחורה עם כל החוטיני בחוץ מתכופפת מעל תא המנוע, מכסה מורם, ומפרקת את הפילטר אויר.... מיותר לציין שהיא חוסמת נתיב אחד מבין שניים... אגב, הרכב שהיא מבצעת בו את זממה - דייהטסו שרייד שחורה מלוכלכת רצח (כאילו מושבתת), שנת 87 חבוטה כולה, וכמובן - אוטומטית... בזמן שאני מתדלק אני ממשיך לבחון איך היא מפרקת את הפילטר ומתפתח לי אליה כבוד, קצת רחמים בגלל שכל הנהגים שעברו קיללו אותה או סתם הסתכלו בצורה מוזרה, וגם סקרנות כמובן. בגלל שיצאתי לקנות פנסים כל הכלים היו באוטו והחלטתי לגשת לעזור למרות שהידע שלי במכונאות בסיסי לגמרי, אולי קצת מעבר ללתת מכות בה…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יכול לזהות איזה אוטו זה?
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.hagigim.staghosting.com/flash/sb3.swf
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצחייייק http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?s=&threadid=64198&referrerid=2
הודעה אחרונה מאת דייויד, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני חולה...אני חלש כל היום הייתי במיטה אני רותח צריך אינטרקולר למוח... רציתי ממכם מתקוני סבתא כאלה להורדת החום ? או טיפים להתמודד עם החרא הזה... אולי לפחות ישלמו לי על זה מה צריך להוציא כדי לקבל ימי מחלה בתשלום ?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני שהתקנתי את אזעקת הביפר שזכיתי בה במכרז באינטרנט, הייתה לי אזעקה מקורית פרימיטיבית של קוברה. משום מה, אצלי האזעקה הייתה מגיבה רק כאשר הייתי מצמיד את השלט לחלון או למכסה המנוע. כיום אני שולט מרחוק ונהנה להפחיד אנשים שמתקרבים לרכבי ( ). ועכשיו ליתרונות הביפר : שידור דו כיווני מהרכב לשלט וההיפך. נגיעה ברכב מפעילה את האזעקה (הביפר מראה לי בדיוק מה קרה והיכן נגעו). חיישן טמפ' (שלא כל-כך מדוייק דרך אגב). רטט בשלט הביפר ועוד אופציות לתכנות שעדיין לא התעסקתי איתן. ועכשיו לחסרונות : התעוררתי ב - 06:00 בבוקר רצתי לרכב (וכשאני אומר רץ, אז זה באמת רץ) בגלל חתול שישב על מכסה המנוע. עלויות התקנה ומחיר האזעקה עצמה. סיבוך חיווט זה מסביר הכל …
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-49036-00.html?tag=8-38-27&au=True הקאסם פגע בקרוב לגן ילדים שנימצא 500 מ' מהבית שלי עכשיו אני אוכל סרטים מה היה קורה אם הם היו יורים אותו 500 מ' לצד זה היה פוגע בשכונת מגורים או שהייתה רוח נורא חזקה שהייתה מטה אותו עם כל התנכומים למשפחות ההרוגים ובלי הרבה מזל ועזרה מה' אני ועוד אנשים שגרים בשכונה אצךנו יכלנו ליהיות עכשיו בינהם סתם בשביל הדגמה בשכונה שלנו יש 4 בתי מגורים, בכל בית 8 דירות ובממוצע 4 איש בדירה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
"המפגש" מישהו היה? 1 2
מאת unix- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מי היה במפגש היום? יש צילומים? בכל אופן הייתה שם מגאן סטנדרטית שעשתה רייסים עם סקודה . המגאן עשה צלחות כמו דפוק ומה שהכי עיצבן אותי זה שהוא היה לבד בפינה כשהוא עשה את זה ופתאום הגיע איזה אבא עם תינוק ואופניים והמשוגע (נהג המגאן) התחיל לעשות צלחות ממש לידו והאבא נעמד המום עם בנו . מחזה מגעיל ומצמרר . חבל שיש את הערסים שהורסים הכל
הודעה אחרונה מאת fbi, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היורו מתקרב כבר לשלבים הסופיים ואתמול ניקבע כבר מישהי שתסיים לפחות במקום הרביעי אם לא יותר אחרי מישחק נורא מעניין 120 דקות, 2 שערי כסף והכרעות מבעיטות 11 מ' דויד בקהאם מחטיא פנדל ומסדר לאנגליה נסיעה הבייתה אגב אם שמתם לב האנגלים לא התפרעו אחרי ההפסד
הודעה אחרונה מאת fbi, -
- 0 תגובות
- 986 צפיות
אני עובד ביחידת אבטחה של התחבורה הציבורית,ואנחנו מחפשים מאבטחים נוספים למערך האבטחה. דרישות התפקיד: *רובאי 03 לפחות בצבא (שירות מילואים פעיל). *עד גיל 32. *בריאות תקינה. *כושר גופני גבוה. *עבר פלילי נקי,נדרשים להציג תעודת יושר מהמשטרה. תחילת העבודה מותנית במעבר קורס הכשרה בן שבועיים. *שכר-27 שקל לשעה,6 משמרות בשבוע,התחייבות ל-10 חודשים. מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר עם חברת אבידר בטלפון 03-5375626. נ.ב רבותיי,אני מראש אומר לכם,העבודה לא קלה בכלל,אז לכל מי שהעבודה הזאת נשמעת בית זונות וכו',מראש אני מציע לא להתקשר. זו עבודה קשה,אבל לפחות מקבלים בה שכר מאוד מכובד,שהיום לא בכל מקום נותנים שכר כזה. עידן. נא לא להפוך את זה לשירש…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אפשר ליצור איתי קשר בטלפון 0524347334, למי שצריך הסברים איך להגיע ... פרטים נוספים בקישור (או באתר המועדון): http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=40918&highlight=%EE%E5%F2%E3%E5%EF+%E0%E5%F4%EC
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שבוע קיבלתי את הADSL שלי. המודם הוא של דיימונד שמוחבר ב USB. הבעיה היא שהוא מתנתק סתם ככה. בדקתי את הפלטרים בבית,התקשרתי לבזק,אמרו שאיכות הקו היא מצויינת. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אולי אני צריך להוריד דריברים חדשים של זה? אם מישהו יצליח לעזור לי, אני אשמח אלי-נזקק **** עריכה - זה פורום רכב. בפעם הבאה ציין את סוג רכבך ****
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם להנהתכם מספר תמונות מהמפגשים ברמת גן, אם אתם מכירים את הרכבים הללו ויודעים את השיפורים שהוכנסו,שתפו אותנו... תגובות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הסיפור הבא אינו קשור כלל למוטוריקה,אבל פשוט הוא כל כך עיצבן אותי היום שהחלטתי לשתף אתכם: אני עובד ביחידת אבטחה של התחבורה הציבורית ומשמש כראש איזור (מנהל את המשמרות וכו'). היום בצהריים היה לנו אירוע חפץ חשוד באחת התחנות המרכזיות,החפץ היה בתוך אוטובוס במקום הומה אדם. בקיצור מאבטחים שלי מפנים את כל הקהל וממתינים להגעת כוחות משטרה וחבלן משטרה. לאחר כ-10 דקות מגיעה ניידת משטרה ונעצרת חצי מטר מהאוטובוס שבתוכו החפץ החשוד, ובמקום להתחיל לסייע למאבטחים שלי,הם מתחילים לדבר עם איזשהו אזרח שהיה איתם בניידת (שוב אני מזכיר,במרחק חצי מטר מהחפץ החשוד). מאבטח שלי ניגש לשוטרים ומבקש מהם בנימוס להתרחק כיוון שהם קרובים לחפץ החשוד, ומה עושים השוטרים במקום להתרחק (שלא נגיד …
הודעה אחרונה מאת asi08, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כעת ביורוספורט, שידור ישיר של מרוצי הFIA השונים (GT, פורמולה 2000 וETCC). המרוצים היום נערכים בדונינגטון פארק בUK. תבלו!
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.wagenschenke.ch/HomeRun.swf
הודעה אחרונה מאת BoSs28, -
- 19 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אם המשטרה תופסת אותי נוסע על קורקינט ממונע (עם מנוע של חרמש מוטורי) אז מה יכולים לעשות לי כאילו מה החוקה אומרת לגבי נושא זה????? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת FOX, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://go.walla.co.il/dogs/ רון.
הודעה אחרונה מאת slash,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,196 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- גולדן191
- itaysamurai
- אלעדית
- yoav911gt2
- eran_k
- spidrman
- Or05230
- sperial
- samg
- zvit
- משה משה משה