Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ברור לי למה זה טוב.

אזעקה - למיטב הבנתי - מתקינים כדי לשמח את חברת הביטוח. נניח והאזעקה מצפצפת, הביפר רוטט והשלט משלטט, מה בדיוק אני אמור לעשות? לרוץ לאוטו ו...?

לי באופן אישי אין כל כוונה להתעמת עם גנב/פורץ/ונדליסט. זה לא שאני לא גבר (פעם אחרונה שיכולתי לראות מתחת לכרס הייתי גבר), פשוט אין לי כוונה לסכן את שלמות גופי (אם הוא יותר גבר) או את חירותי (אם אני יותר גבר), בשביל מראה או רדיו.

נמרוד

ברגע שיהיה לך אוטו שיקר לליבך נראה אותך מדבר...

אני ממליץ לך לקרוא את מסכת התלאות שד"ר רחמימוב עבר כדי לייבא לארץ את מכונית האספנות שלו, לפני שאתה מנסה ללמד אותו מנסיונך העשיר באהבה לרכב נחשק.

או במילים יפות יותר -

טול קורה מבין עיניך, דע מי אתה, מאין באת, ולפני מי אתה עומד, של נעליך מעל רגליך ו/או עד מתי צפל"דים יעלוזו.

אוקיי? :wink:

פורסם
שמוליק, איך קוראים לאעזקה שהתקנת?

אזעקת רב-בריח דגם MVP625

http://p1000.co.il/ תבדקו שם

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...