Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאסם נפל 500 מ' מהבית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-49036-00.html?tag=8-38-27&au=True

הקאסם פגע בקרוב לגן ילדים שנימצא 500 מ' מהבית שלי

עכשיו אני אוכל סרטים מה היה קורה אם הם היו יורים אותו 500 מ' לצד זה היה פוגע בשכונת מגורים

או שהייתה רוח נורא חזקה שהייתה מטה אותו

עם כל התנכומים למשפחות ההרוגים ובלי הרבה מזל ועזרה מה' אני ועוד אנשים שגרים בשכונה אצךנו יכלנו ליהיות עכשיו בינהם

סתם בשביל הדגמה בשכונה שלנו יש 4 בתי מגורים, בכל בית 8 דירות ובממוצע 4 איש בדירה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

עכשיו אני אוכל סרטים מה היה קורה אם הם היו יורים אותו 500 מ' לצד זה היה פוגע בשכונת מגורים

עם כל התנכומים למשפחות ההרוגים ובלי הרבה מזל ועזרה מה' אני ועוד אנשים שגרים בשכונה אצךנו יכלנו ליהיות עכשיו בינהם

סתם בשביל הדגמה בשכונה שלנו יש 4 בתי מגורים, בכל בית 8 דירות ובממוצע 4 איש בדירה

אתה ממש צודק למה אתה שמוקף ב 8 אנשים צריך למות כשאר אפשר להרוג 10 ילדים שעוד לא סיימו את הגן?

לסיכום הקאסם הזה לא צריך ליפול בשום מקום.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

יש לי שאלה שתשובתה תסקרן פה כמה אנשים (אבל אז זה יהפוך לדיון פוליטי...), איפה אתה גר ?...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
קבל את הפיצויים ותיקנה בית בתל אביב ואף קאסם לא יתריד אותך! :?

תקשיבו לחדשות לפני שאתם מתלהמים.

הקסאם נחת בשדרות ולא באיזו התנחלות! :evil:

פורסם
קבל את הפיצויים ותיקנה בית בתל אביב ואף קאסם לא יתריד אותך! :?

ואז יתפוצצו לו אוטובוסים ליד הבית... :shock:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...