אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אריק זאבי זכה לפני דקות אחדות במדלית ארד!!! כל הכבוד!
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מסתבר שדי הרבה :lol: הוצאתי את כולם מהויטרינה כדי לעשות להם כמה תמונות קבוצתיות, כרגע יש לי 31 דגמי 1:18
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ממכר. http://www.wagenschenke.ch/HomeRun.swf דניאל.
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!!!!!!! חברה אני רוצה לספר לכם על משהו שניסיתי על הדשבורד שלי והראה לי תוצאה ממש מעולה(אולי הריח לא משהו) השדבורד שלי "היה" קצת דהוי והחלטתי לנסות לשים עליו משחת נעליים זאת עם הספוג המרובע,תאמינו לי חברה התוצאה פשוט מעולה .הדשבורד כאילו עבר צביעה ,מראה ממש כמו חדש ממליץ לכם לנסות!!!!! (יש לנקות את הדשבורד ליפני הניקוי עם מברשת הצבע)
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
שלום לחבריי הפורום. ובכן אני נוסע עם משפחתי (ביום א') לנופש בן שבוע באילת. עליי לציין כי מזה 17 שנה לא ביקרתי באילת. כל הזדמנות של נופש העדפנו לערוך ביבשת הקלאסית (לא כולל תערוכות רכב נ.ב אני חוסך לתערוכת פריז...). כן,כן אמרו לי טוס לאילת, אך אני אוהב לנהוג וחוץ מזה אני חוסך לפריז. 1.אבקש את עזרתכם בהמלצות בדרך מאיזור הצפון (חיפה) לאילת? 2.איזה כבישים מומלצים- , תחנות דלק, מקומות חניה להתרעננות? 3.עליי לקבל את הסוויטה(באילת) בשעה 14:00 , איזו שעה מומלצת ליציאה מהצפון ? 4.אשמח לקבל טיפים על מקומות מעניינים באילת, וממה להיזהר. בתודה מראש אילן פ.
הודעה אחרונה מאת turbo, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עוד כמה דקות בערוץ 38 ב-YES תתחיל תוכנית שנקראת "מסוק נולד" והיא תשודר בשני פרקים. בתוכנית בונים מסוק מאפס. כרגע הם בשלב מתקדם יותר אך נחמד לצפות וללמוד דברים חדשים. מיד לאחר "מסוק נולד", תשודר תוכנית שנקראת "גרוטאות" בה מתחרים שנים או שלושה צוותים בבניית כלי רכב אשר יצליח לעמוד באתגר שהמנחים נותנים להם. עוד תוכניות מהנות בנושאים שקשורים : מירוצי הרעם מנועים מאסיבים לידתה של מכונית מירוץ פול מטאל צ'לנג' ארץ המכוניות על גלגלים אופנועים לפי הזמנה ויש עוד שאני לא זוכר כולם בערוץ 38 ב-YES שמוליק
הודעה אחרונה מאת MUSTANG1967, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/home/1,,2421-280-160307,00.html הנה ההודעה של הגיוס והיום ההודעה של השחרור! :beerchug:
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
טרקטורון דשא
מאת Obelix- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום , אני זקוק לעזרה מקצועית במנוע 11 כ"ס של בריג'ט & סרטשצ'ן עם התנעה חשמלית . הטרקטורון הנ"ל לא עבד תקופה של 7 - 8 שנים בערך . ניקיתי לו את הראש מנוע + שסטומים , החלפת אטמים + ברגים לא תקינים + ניקוי קרבורטור + אגזוז. החלפת שמנים וצינור דלק , פלאג. עכשיו הבעייה היא שקיבלתי את המנוע מערכת החשמל שלו הייתה מנותק לחלוטין (כפי שזה נראה ילד קטן היתעלל בו ..) השאלה שלי היא איך אני יכול להניע את מנוע ? לאיפה אני מחבר את ה + ואת - של הבטרייה ? יש שם 2 חוטים שמתחברים לשקע , ובצד אחר של המנוע החשמלי יש חיבור ששם אום עם חוט אמור להיתחבר .. עכשיו מה עושים ? לא היתעסקתי עם זה יותר מדיי מחשש להרוס את המנוע הקטן . תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Obelix, -
מתנ"א במיטבה 1 2
מאת .tommy g- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השוטרים מתמקחים על המחיר
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא הבנתי את הכוונה לערך של כסף ב-k אז תסבירו לי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעקבות נסיעה ארוכה שיש לי למחר ואתם לא תראו אותי במשך יומים-שלוש, קבלו רגע של יצירתיות. השיר "תשובה לאהבה" של קרן לוי וזולה ממברס ששונה לטעמם של חברי הפורום . (תודה ליוסי שהסכים לבדוק את השיר) "תשובה לצרפתייה" / ד"ר וואנדורה ולאונה ממברס מתעורר לי מתוך החום, המזגן הלך היום קשה לי איתך ובלעדיך ביזבזתי ים כספים, הלכו גם הצמיגים התפוצצו ב"בום" ("אני רוצה שתתפרקי") מה זה איום? מה זה איום? כשהרגשתי בודד וכל כך לבד את התחממת בשום מקום ושרפת לי את היד את עשית איתי דברים שיש רק בצרפתיות חלומות שאני ואת נוסעים בלי תקלות אז נוצר המגע והמצתים נשרפו מצטער שהסיפור התחיל בדה-שבו מנסה להתכחש לצר…
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
- 1 תגובות
- 942 צפיות
להכנס לקישור ולחכות כמה שניות http://www.rockstargames.com/upload/swf/winners/multimedia/drewcope.swf
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עכשיו עם התצוגה החדשה הפורום הרבה יותר ידידותי ונוח לשימוש כל הכבוד
הודעה אחרונה מאת עומר, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התוצאה כרגע 0:2 לטובת הצהובים לקראת סוף המחצית הראשונה. עמית
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אחרי שאתם נכנסים לאי מיול ,כנסו לחיפוש קבצים מכל העולם ,תקלידו tuning מנוע החיפוש ימצא עשרות סרטים מדהימים על שיפורים , הכי טובים שבהם הם סרטי מפגשי שטח של מועדוני שיפורים אירופאים -תורידו בעיקר סרטים שנקראים maxi tuning show וגם tuning gti -valencia . עוד סרטים מדהימים שאפשר למצוא -סרט ראלי נדיר בו מככבת ה-205t16 , פרסומת ההשקה ל-205 ול-zx ערב השקתם בצרפת ,החומר המוצג מאוד מקצועי , השיפורים נעשו ע"י בעלי מקצוע שלדעתי נמצאים בליגת העל של ה-tuning בעולם, מכוניות שרואים בארץ רק בקריקטורות ,ואנשים שאהבתם -רכבם-היא חייהם.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 1 תגובות
- 962 צפיות
שלום קוראים לי ליאור ואני הייתי רוצה לדעת מתי ואיפה היום המפגש חשוב לי לבוא לכולם תעזרו לי בבקשה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני עובד ביחידת אבטחה מסויימת שעובדת בשיתוף פעולה ישיר עם המשטרה. היום התחלתי לעבוד כרגיל,ובשעה 6:17 בבוקר קיבלתי איזושהי ידיעה\התרעה,ובעקבות זה יצאת בנסיעה די מהירה לכיוון שאליו התייחסה ההתרעה, לא עוברות 4 דקות ועוצרת אותי ניידת משטרה ברח' ז'בוטינסקי בר"ג על מהירות של 86 קמ"ש. למרות כל הסברי שנהגתי במהירות הנ"ל בעקבות אותה התרעה מבצעית וזה בהתאם למצב התנועה (שעה 6:20 בבוקר,גל ירוק ברחוב ז'בוטינסקי,שזה רחוב רחב ודי שומם בשעה זו של הבוקר (לכיוון פ"ת), ולמרות שהסברתי לשוטר שזו עבירה ראשונה שלי,השוטר פשוט התעלם,לקח את רשיוני וזימן אותי למחר להתייצב בפני קצין משטרה על מנת שייקבע אם להשיב לי את רשיוני או לפסול אותו למשך חודש (עד ה-13.9,שזה התאריך של המשפט שקיבלתי....…
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אין טעם בכביש שש כי מדובר ביום ובשעות שאין פקקים בכלל. אני פשוט לא יודע איזה כביש יותר קצר - 2 או 4 ובאיזה מחלף צריך לצאת ממנו (מ2 או 4)- במחלף זכרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו יודע איפה קונים את הרשת שמרכיבים בגריל במקום הפלסטיק הרגיל? כמה זה אמור לעלות, והאם קונים את זה לפי מידה..? תודה..
הודעה אחרונה מאת amkmic, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בפעילות משותפת למחלקת חקירות תל אביב של המכס, בית המכס אשדוד ויחידת השיטור הימי של משטרת מחוז תל אביב נתפסה בליל אמש בלב ים אוניה עליה כ- 700 ארגזי סיגריות מוברחות ( כ - 35,000 פקטים) שערך המסים בגינם מוערך בכ - 3.5 מליון ש". האוניה נתפסה בעקבות מידע מודיעיני שהגיע למחלקת חקירות של המכס בתל אביב. בעקבות המידע יצא צוות משותף של חוקרים יחד עם שוטרי יחידת השיטור הימי בתל אביב אל עבר האוניה "רינה 1" אשר על פי החשד הובילה סיגריות מוברחות. יצויין שאוניה זו נתפסה על ידי המכס לפני 8 חודשים בהברחת סיגריות, שמה היה "אלבטרוס", הוחרמה ונמכרה על ידי המכס במכרז. שמה שונה ל"רינה 1" על ידי הבעלים החדשים. חוקרי המכס ואנשי השיטור הימי עלו על האוניה בלב ים 11 מייל מול חופי פ…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 39 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
כולם להגיד מזל טוב לילד שלנו : בנצי'לה...... לפני שבועיים הרכב נרכש לאחר מאמצים להשגת כסף !!!!! ועל זה נאמר אם רוצים מצליחים.... בשיניים !!!!!!! בשיניים הוא הביא אותו..... ( מי שיכול לארגן רופא שיניים במחיר זול לבנצי זה יהיה ממש נחמד... ) בכל מקרה , אתמול הרכב הונע בפעם הראשונה . מקורות סודיים מספרים לי שלילדון לא יורד החיוך מהפנים..... זה כייף לראות ילד שבאמת יודע להעריך . ילד שרכש לא איזה רכב חדש... אלא משהו אמיתי שנת 73 !!!!!!! ( אם אני לא טועה... ) לדעתי לכל הילדים כאן ויש הרבה.... תיקחו דוגמא מהילד.... ולעניין , הרכב רכש ב.מ.וו סדרה 3 שנת 73/4 נפח 2.0 משופרת...... ו.... מנופחת..... !!!!!!!!!!…
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני ו"הביפ" הגדול שלי.. אחרי יום עבודה מתיש, חראגיל, פתחתי בנסיעה הביתה... היה חם... מזגן זה אחד מאותם הדברים שאין להם שימוש ברכב שלי, ואם יש, זה כדי לעשות דבר אחד בלבד: כשמישהו חדש נוסע ברכב, להפעיל אותו בשקט ואז לומר "יש לי כפתור טורבו" וללחוץ עליו, בכדי לכבות את המזגן ולתת לרכב PUSH... נסעתי, כולי מזיע ואיפלו מלוכלך, הודות לילדי השמנת של רמת אביב שלא טורחים לרחוץ את המכוניות שלהם, ואני בתור המאבטח בחניון צריך להשאיר להם את טביעת האצבעות שלי... בסופו של דבר, אחרי שהייה ממושכת מספיק בפקקון ליד וולפסון, באיילון דרום, הגעתי הביתה...! יש! אלא ש... קטנוע מאעפן עומד בשולי הכביש בדיוק איפה שאני רוצה לחנות, ועל הקטנוע יושב בחור במיגוד הדומה למדים של מג"ב... צבע דומה,…
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
בתיאבון! משחק עם פרסים, לא רק לפרסים. http://go.walla.co.il/dominos_pizza/index.html
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך עזרה במציאת טלפון של פירוקיה. היא ממוקמת בצומת ראם בצד ימין כשבאים מכיוון דרום לצפון לכיוון גדרה/צומת ביל"ו. אין לי מושג מה שם המקום או אם בכלל יש לו. תודה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
והנה הכתבה http://web.msn.co.il/msn/news/D48CC6FECC8440DA9E6DD55F27D97A1A.htm
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מאיפה קונים קישוטים לחתונה. בכללי תנו לי טיפים ועצות איך לקשט...
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני יודע שזה שייך לאוף-טופיק,אך אין באפשרותי לרשום את זה שם.אמכם הסליחה. http://flathat.woodstream.net/ColumbusRacing/Hua/Danielle_photoshoot_062004.mpg right click save as... תהנו.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קודם כל זה כנראה יותר קשור לאוף טופיק, אבל אני לא יכול לכתוב שם ועדיין חשוב לי שהפורום ישמח בשמחתי, כי הוא לווה אותי חודשים רבים, עוד משלב לימודי הנהיגה, לשלב חיפוש הדגם והאוטו עצמו, ועד עכשיו, ולכן מנהלים לא למחוק (אולי להעביר את השרשור)- אבל תשאירו אם אתם רוצים תמונות בקרוב לאחר החלק הפורמלי, בוא נחזור לעניינים: קניתי אוטו!!!! מדובר במגאן קופה 2.0 96 עכשיו היא תהיה יד 4 עם 85 אלף ק"מ צבע כחול כהה, פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!! חלום חיי (או שנות נעורי). תודה לכל מי שעזר לי פה (חשוב שתדעו שבמשך כל התקופה הייתם היחידים שכוונו אותי, ולא אף אחד אחר...). הביטוחים יאושרו כבר עד תחילת שבוע הבא, בדיוק כשנגמר לי המלווה (למרות שאני לא מסתכן עם הבייבי שלי ועדיין אסע עם המלווה…
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת מה המרחק בק"מ בין ת"א לכרמיאל. אני יודע שיש כמה מסלולים שונים להגיע, לכן מי שמציין מספר ק"מ שיכתוב לאיזה מסלול הוא מתכוון. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asahaf, -
-
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מרדפים במהירות מטורפת שוחד שוטרים ואיך כסף מכופף את כל החוקים של כל המדינות... GUM BALL 3000 עכשיו ערוץ EXTREME ערוץ 73 ב- YES. (21:00 שני פרקים).
הודעה אחרונה מאת Aדי,