אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 7 אלף צפיות
כל מי שסיים י"ב מכיר את הטקס הזה. ימים ושעות של תכנון מדוקדק המנסה להיות מקורי ולעשות את מה שעוד לא עשו בעבר. הטקס הזה הוא ביטוי החופש, עצמאות והיוזמה (עד שמתגייסים לצבא). בשנים האחרונות מנסים כל הזמן לבטל אותו, המשטרה מחלקת דו"חות, המורים מסבירים וההורים מעלימים את המשפחתומטיות בדיוק באותו יום... אני מדבר על הרונדו...ה-סיבה שבגללה בעצם כולנו עשו בגרות. אז כל מי שהשתתף ברונדו מוזמן לשתף אותנו בחוויות שלו. הרונדו שלי היה לפני 7 שנים בערך באחד מבתי הספר בהרצליה. הרונדו היה ססגוני מאוד, המכוניות היו מושקעות מאוד, בלטו מכוניות נדירות אז כמו סדרה 3 פתוחות, SUVים למיניהם (אז היו רק טרופרים ודיסקברי). היה הרבה בלאגן אבל השוטרים היו כדי לעשות סדר ולא לדפ…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני צריך להגיע למושב גן יהושוע, אמרו לי שזה נמצא באיזור של כפר יונה בת חפר, לכפר יונה אין בעיה להגיע זה קל, השאלה היא אם מישהו יודע להדריך אותי מכפר יונה איך אני מגיע לשם כי במפות המקום הזה לא קיים!
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
הפינגווין חזר 1 2
מאת דייויד- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מפעם ראשונה - 629 מפעם שנייה - 442 פעם שלישית - 952 פעם רביעית - 726 פעם חמישית - 944 פעם שישית - 817 פעם תשעית - 1163 פעם עשירית - אין פעם עשירית
הודעה אחרונה מאת shachar_bd, -
מה קורה חברים? אני אישית גמור מהבגרות בספרות שהייתה קשה בטירוף אז אני כותב פה הודעה נחמדה כי ממש משעמם לי. לא יודע מה הקשר אבל שיהיה. יש למישהו פה חיית מחמד? אם כן תספרו משהו עליה או תוסיפו תמונה. לי בכל אופן יש כמה דגים באקווריום. 2 דגי אוסקר גדולים ועוד כמה קטנים. האוסקרים שלי משוגעים לגמרי וכבר אכלו חצי מהאוכלוסייה באקווריום. אוסקר גדול- ת.ז. גודל: 15 ס"מ (והוא ממשיך לגדול) כינויים: "באבא", "גדליה", "צפניה". משקל: שמן, שמן מאד. אוסקר קטן- ת.ז. גודל: כ-10 ס"מ. כינויים: אין לו, הוא קצת חסר אישיות. משקל: קצת פחות שמן. שאר הדגים הם קטנים ולא כל כך מעניינים. אדם.
הודעה אחרונה מאת EG, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הדבר הכי מצחיק שקרא לי אני ככה חוזר לי אתמול ממסיבה הבייתה ופתאום אני קולט בשכונה שלי שיירת סובארו "פשע" ככה איזה 8 כול אחד אם מערכת יותר טובה משל השני והמערכת הכי פשוטה שמה עולה יותר מהאוטו אני אומר לעצמי WTF?!?!? האנשים שמים את המערכת על פול ווליום והאוטו לא מתפרק. זה היה כזה מצחיק והם יושבים שמה מבסוטים מהאוטו שלא מתפרק. והיה שמה אחד שנכנס להאיי והתחיל לקפוץ על האוטו ואני לא יודע מה קרה אבל פתאום החלק הקדמי נפל כאילו נצמד לרצפה וזה היה מזה מצחיק. אבל עכשי ובתכלס בלי לרדת על סובארו זה אחלה אוטו תשמעו האוטו וכבר יותר מ 15 שנה על הכביש והוא עדיין נוסע.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
הודו לה' כי טוב... 1 2
מאת AXNOAMGT-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ואם היא מספיק טובה להוא שם למעלה,היא בטח טובה בשבילי. חברים,היום בלילה אני טס למזרח הקסום,לתקופה די ארוכה(שנה פתוח). אז תעשו חיים,תשתוללו,אך בחוכמה,אל תתמכרו יותר מידי לפורום,זה לא טוב לבריאות. אני אבקר מידי פעם. מבטיח שלא אחזור קיפוד או דולפין או כל סוג של בעל חיים אחר למי שמכיר את המסנג'ר שלי,אני אהיה זמין בו מדי פעם. בייאס קון דיאס!
הודעה אחרונה מאת הראל, -
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
אופל אומגה MV6 נצפתה ברמת גן ליד מוסכי מאזדה מול הקניון
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 2 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
(בהנחה שכוח של 1 כ"ס מרים 75 ק"ג לגובה של מטר בשנייה אחת). ובבקשה לא למחוק לי את ההודעה. איפה אני יכול לשאול כזאת שאלה אם לא פה???????
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1) מישהו יודע אם זה חוקי? http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=1051 2) מדובר בארוקס 50 סמק כחול אני צריך מדבקות חדשות עכשיו מקוריות אמרו לי יקר מישהו יודע כמה +- ואמרו לי יש אחד קוראים לו "הצבע" מזייף מדבקות במחיר זול מישהו מכיר? אני מהמרכז...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
דמיון בין שתי חיות
מאת EG-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה רק אני או שהגלארדו האנזו דומות?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כן כן אחרי חצי שנה שההורים שלי החרימו לי את האינטרנט חזרתי שמח להיות שוב בבית נ.ב אני יחזור להיות כמו פעם, חדשות,תמונות,סרטים,משחקים רק עכשיו אני טיפה חלוד שלכם אלי :
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 8 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
כן,היום זה קרה,קיבלתי קנס על אורות ערפל,השאלה שלי היא כזאת,במוסך שבו התקנו אותם אמרו שלא יהיו בעיות עם המשטרה בגלל שהם פועלים,אבל בפועל זה אחרת,האם באמת אורות ערפל מפריעים כ"כ? ועוד משהו,חייבים אישור על התקנת אורות ערפל????גם אם הם לא פעילים ועוד שאלה,האם יש נקודות כלשהן על "עבירה" מסוג זה?אני נהג חדש וממש לא רוצה שלא יחדשו לי את הרשיון בגלל שטות כזאת. יש מצב לבטל דו"ח כזה? נב-הנסיעה הייתה בתוך העיר אם זה משנה ! תודה מראש,אולג-מבואס מהקנס הראשון שלו.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=726&p=93 אבל המחיר....
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם,אני מתגייס בחודש 11 (שכחתי את המספר..)ורציתי לשתף אותכם בכמה מחשבות שלי.. נתחיל מזה שאני מפחד קצת מהמסגרת הצבאית כי אני ילד של בית..זאת אומרת כל החיים הייתי תחת בועה כזאת של ההורים ועכשיו היציאה למסגרת חדשה די מפחידה אותי. הפרופיל שקבעו לי הוא-72 ,וזה למרות שיש לי לחץ דם גבוה ועוד כמה דברים..(אסטמה בעבר למשל.) ואני לא רוצה לשרת בקרבי! (אל תתעצבנו,אני לא הטיפוס מצטער אם זה מרגיז אותכם). ועכשיו מגיעה השאלה - יש פה מישהו שעשה/עושה שירות צבאי ויכול להגיד לי שעדיף לי לא להתגייס? זה שהצבא זה חוויה והכל זה סבבה ,אבל למה לי לבזבז 3 שנים מהחיים על סתם תפקיד? עוד דבר-אם אני יוצא על 21 (ושוב פעם אני מבקש ממכם לא להתעצבן עליי -כל איש באמונתו יחייה.)זה יפר…
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2935321,00.html הכל תלוי בחינוך שמעניקים הבעלים לכלב... אם בממשלה היו משקיעים ככה במלחמה נגד התאונות
הודעה אחרונה מאת falou, -
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה לעזעזל רואים פה!
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סקר!! אוקי אני ממש בקרוב מתחיל ללמוד נהיגה והייתי רוצה לדעת האם להתחיל ללמוד נהיגה מעשית לפני או אחרי התאוריה? לפני\אחרי
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 2 תגובות
- 999 צפיות
עריכה: מנהלים, נא להעביר לשרשור "תמונות מצחיקות". תגובה חדשה במקום תגובה....תודה.
הודעה אחרונה מאת RamiG, -
- 3 תגובות
- 8 אלף צפיות
אני צריך עזרה בעינייני צבא ... אני עתודאי במקצוע מכטרוניקה, והגיע הזמן לבחור לאיזה יחידה אני הולך. הציעו לי מגוון תפקידים מחיל חימוש או מחיל אוויר, אני החלטתי שאני הולך יותר לכיוון של חיל חימוש ולא חיל אוויר כי כל התפקידים בחיל חימוש הם פיתוח ... הציעו לי בחיל חימוש 3 תפקידים: רפ"ט- רשות פיתוח טנקים (כרגע עוסקים בפיתוח של טנק מרכבה סימן 4ב, וגם מפתחים שיפורים למרכבה סימן 2, 3 וכו'). יחט"ל- יחידה שמשפרת רכבים בצבא (לדוגמא הם בנו קלאץ מחוזק לסופה, מערכות מיגון להאמר וכו'). יפת"ח- יחידה מאוד מצומצמת (לוקחים מישהו אחד מכל המחזור) שמפתחת כלי נשק ועזרים לחיילים. שיבצו אותי ליפת"ח אבל הם עדיין לא יצרו איתי קשר. לפני כשבוע יצר איתי קשר מישהו מהרפ"ט, נפגשתי איתו …
שלום , אני כמו כולם פה אוהב מכוניות ובעל רשיון כמו רובכם, בעוד כחודש נגמר לי המלווה. אבא שלי אמר לי לאחר בקשות רבות ממנו שאם אני רוצה לקנות רכב אני צריך עבודה כדי להחזיק את המכונית.... אז יש למישהו כאן רעיון לעבודה (חוץ ממלצר) שאני אוכל לעבוד בה? אין לי בעיה עם מלצרות אבל חוץ מזה אני רוצה להפתח לאפשרויות נוספות.... אז מה שאני צריך זו עבודה של כמה שעות ביום , עדיף לא קבועה עם ימים חופשיים (עדיין חופש ואני רוצה להנות) ועם זאת שיהיה כסף טוב ולא קשה מדיי לא עבודה שחורה..... יש עצות אנשים? יוסי.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לכולם, קיבלתי זימון למבחני אישיות (מה שעושים, למשל, למי שמבקש רישיון לרכב ציבורי) במכון המדובר. 1. אני לא יודע איפה לרדת ברכבת, על מנת להגיע לשם בקלות: ת"א מרכז, או ת"א השלום. מי מהתחנות יותר קרובה למקום? ואם כבר, איזה אוטובוס, אחרי שיורדים מהרכבת מגיע לשם? 2. יש למישהו מושג מה שואלים שם? ביררתי עם חבר והוא אמר ששואלים שאלות שצריך להראות על עקביות, למשל, שאלה ראשונה, "אתה אוהב את אימא שלך?" וכמה שאלות אח"כ "אתה אוהב את ההורים שלך?" תודה לעונים, סער נ.ב שילמתי על זה 486 שקל! מנהלים, אני יודע שזה לא פורום "טיולים בישראל" אבל הנושא לדעתי קשור לנהיגה... בכל אופן, אם זה לא מתאים - תרגישו חופשי למחוק
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 1 תגובות
- 762 צפיות
עכשיו!
הודעה אחרונה מאת הראל, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? 2.אם אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו מתנגבים,למה צריך לכבס מגבות אמבטיה? 3.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? 4.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? 5.אם שמן תירס עשוי מתירס,ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות? 6.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? 7. אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? 8.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? 9. כשפנטומימאי נעצר,מותר לו לשמור על זכות השתיקה? 10.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? 11.האם לעובדים של ויסוצקי יש הפסקת קפה? 12.האם יש מילה נרדפת ל…
הודעה אחרונה מאת BoSs28, -
-
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני כמעט שנה וחצי רכשתי את "לארה", 205 3 דלתות, 1.4, עם כל מיני צעצועים כמו נעילה מרכזית, ח"ח ואפילו מגנזיום מקורי, לפי הכיתוב של O.Z.... הכל טוב ויפה אלא שהרכב הוזנח מעת והחלטתי להשקיע את כל כוחי כדי להחזיק אותה... על ההתחלה החלפתי זוג צמיגים, זרועות היגוי ואגזוז... כשהייתה על הליפט ראיתי שגומיה אחת של הציריה קרועה, ניגשתי לטסט, נכשלתי על הגומיה, החלפתי ממש במקום ועברתי. כעבור זמן מה החלפתי מצבר ואז החלו בעיות נוספות שגרמו לי להחליף - רפידות בלחמים, אלטרנטור, שימוש בחומר אטימה כדי לסתום נזילה במשאבת המים, שיפוץ קרבורטור, קלאץ' חדש טיפול מלא ועוד משהו שבטח פרח מזכרוני... אני לא מצטער שקניתי רכב אבל אכלתי קש..! וגם חוויתי על בשרי שמי שיש לו רכב לא ממש אמין לומד…
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום בצהריים בנמיר ראיתי בפעולה אוולושין כסופה חדשה! הביצועים והצליל נחמדים אך המראה ממש לא וחבל
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
עם הורים כאלה...
מאת Leon- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שימו לב למה המדינה שלנו ניראת כמו שהיא ניראת, http://glz.msn.co.il/glz/news/1F2E818E13774B69B9BAF821318F253A.htm http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2935276,00.html עד לאן היגענו שהדבר הכי יקר לך בחיים, ואתה מיתיחס אליו כמו חפץ. שוכח ''אותו'' במכונית. אם זכרת לקחת אותו אז למה לא ליזכור להוציא אותו, מהגהנום הזה שהוא היה צריך ליסבול עד שניפטר ואני שואל אותכם על מה הוא לעזעזל חשב באותו רגע. מה לעזעזל היה כ''כ חשוב שגרם לו לישכוח על הילד שלו
הודעה אחרונה מאת Leon, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתם לב שבסרטים, הנהגים אף פעם לא נועלים את הרכב שהם יוצאים ? אפילו לא מפעילים את האזעקה... ובכלל תמיד הם נכנסים לרכב בלי לפתוח אותו... מעניין אותי לדעת איפה הם חיים, מקום כל-כך נאור שאף אחד לא נוגע ברכבים שהם פתוחים לגמרי ואפילו לא צריך מפתחות בשביל להניע את הרכב... סתם משהו שעבר לי בראש... איתי.
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קבלו את ה-106xsi המדהימה של דוד שלי.. האוטו שנת 94 ומנוע 1400 אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה..!! נו איך!? יפה?! תגובות בבקשה..
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
נמרוד
הודעה אחרונה מאת fbi, -
מכת גניבות!
מאת תומR- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
קטע מוזר.... שילשום בלילה פרצו לנו הביתה. היום בבוקר הגעתי לחדר כושר רק כדי לגלות את המדריך שלי שפוף קומה אחרי שגנבו לו את הKLE שלו (זה כולה KLE...מה אתה בוכה?).מישהי כוסית שמתאמנת איתי שאלה אותי אם אני עובד בפולקסוואגן-כי גנבו לה אתמול את הפולו,לבוסית של חברה שלי גנבו אתמול 626 ולמישהי שיושבת שולחן לידה גנבו פונטו בת חודש שאני מכרתי (יום ראשון יקנו חדש ). מה לעזאזל קורה כאן?!?!
הודעה אחרונה מאת מושיקו,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,196 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לירון .ה.
- גולדן191
- itaysamurai
- אלעדית
- yoav911gt2
- eran_k
- spidrman
- Or05230
- sperial
- samg
- zvit
- משה משה משה