Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחט"ל או רפ"ט ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בעינייני צבא ...

אני עתודאי במקצוע מכטרוניקה, והגיע הזמן לבחור לאיזה יחידה אני הולך.

הציעו לי מגוון תפקידים מחיל חימוש או מחיל אוויר, אני החלטתי שאני הולך יותר לכיוון של חיל חימוש ולא חיל אוויר כי כל התפקידים בחיל חימוש הם פיתוח ...

הציעו לי בחיל חימוש 3 תפקידים:

רפ"ט- רשות פיתוח טנקים (כרגע עוסקים בפיתוח של טנק מרכבה סימן 4ב, וגם מפתחים שיפורים למרכבה סימן 2, 3 וכו').

יחט"ל- יחידה שמשפרת רכבים בצבא (לדוגמא הם בנו קלאץ מחוזק לסופה, מערכות מיגון להאמר וכו').

יפת"ח- יחידה מאוד מצומצמת (לוקחים מישהו אחד מכל המחזור) שמפתחת כלי נשק ועזרים לחיילים.

שיבצו אותי ליפת"ח אבל הם עדיין לא יצרו איתי קשר. לפני כשבוע יצר איתי קשר מישהו מהרפ"ט, נפגשתי איתו ביום ראשון והוא אמר לי שהוא סידר הכל ושעכשיו אני רשום ברפ"ט. הוא אמר לי גם שאם פונים אליי מיחידות אחרות אז שאני אגיד שהתחייבתי לרפ"ט.

הבעיה היא שביום שני על הבוקר צלצלו אליי מהיחט"ל והם אמרו לי שהם מאוד רוצים שאני אבוא אליהם.

מצד אחד הרפ"ט נחשב קצת יותר יוקרתי מהיחט"ל אבל היחט"ל עוסקים ברכבים שזה הדבר שאני הכי אוהב.

מישהו מכיר את היחט"ל או הרפ"ט מקרוב ויכול לתת לי קצת עצות ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לך ליפת"ח.

תלחם על זה. -> זה שווה את זה.

לפי דעתי כל הדרך שלך עד עכשיו הייתה שגויה.

ויתרת על ח"א שהוא החיל הכי יוקרתי בצבא, עם התנאים הכי טובים ובחרת בחיל החימוש שהוא החיל הכי מסריח בצבא, עם האנשים הכי דפ"רים ומגעילים.

אחרי זה התקבלת ליפת"ח, שהיא היחידה היחידית בחי"ח שעוד איכשהו שווה לירוק לכיוון שלה.

גם זה ברח לך מבין האצבעות.

עכשיו אתה שואל מה עדיף, זבל'ה אחד או משנהו...

קשה לומר חביבי...

אתה כנראה לא מכיר את צה"ל.

אבל בקרוב מאוד אתה תבין ששמות יוקרתיים לתפקידים מסריחים נועדו למשוך לשמה אנשים...

בקרוב אתה תבין שח"א זה עולם אחר מחיל ירוק ובייחוד מחי"ח.

בקרוב תבין שכמה שאתה בטוח שתתעסק שמה בפיתוח וכו'... בלה בלה בלה...

אולי במקרה הטוב תהיה אחראי לאיזה קפיץ מסכן.

וכן, אני יודע מה אתה חושב.

אצלך זה אחרת.

אתה עתודאי.

טוב, דבר איתי עוד חצי שנה ככה.

פורסם

כאן לא המקום לשאלות בענייני צבא. אמרנו את זה כבר מספר פעמים... מכיוון שההודעה כבר פורסמה - בעלי תשובות מוזמנים לעזור בה"פ.

ננעל

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...