Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודו לה' כי טוב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם היא מספיק טובה להוא שם למעלה,היא בטח טובה בשבילי.

חברים,היום בלילה אני טס למזרח הקסום,לתקופה די ארוכה(שנה פתוח).

אז תעשו חיים,תשתוללו,אך בחוכמה,אל תתמכרו יותר מידי לפורום,זה לא טוב לבריאות.

אני אבקר מידי פעם.

מבטיח שלא אחזור קיפוד או דולפין או כל סוג של בעל חיים אחר :lol:

למי שמכיר את המסנג'ר שלי,אני אהיה זמין בו מדי פעם.

בייאס קון דיאס!

Rikshanoam-R

פורסם

תהנה .

תביא תמונות יפות( :wink: ) של מכוניות.

ותיזהר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תהנה, תעשה כיף חיים, AND TAKE CARE OF YOUSELF (סתם התחשק לי לכתוב באנגלית, העברית הזאת יוצאת לי כבר מכל החורים).

פליקס.

YOURSELF

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תהנה, תעשה כיף חיים, AND TAKE CARE OF YOUSELF (סתם התחשק לי לכתוב באנגלית, העברית הזאת יוצאת לי כבר מכל החורים).

פליקס.

YOURSELF

מה??? על מה אתה מדבר? :wink:

קורה, שכחתי את ה R.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

תהנה מהטיול שלך

שהרוחניות שלך תיפתח או איך שלא אומרים את זה

וצא בשלום ותחזור בשלום

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

פליקס.

YOURSELF

מה??? על מה אתה מדבר? :wink:

קורה, שכחתי את ה R.

פליקס.

עזוב , הוא בשלב שהוא רוצה שתהיה לו קסדה אחת אז הוא תוקע הודעה על כל פלוץ...

וואלאק אתה!!

פורסם

הרבה זמן מתבשל לך הטיול בראש ועכשיו אתה יכול.

תעשה חיים גבר גבר, ושים קסדה כשאתה "משייט" על האנפילד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...