Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רונדו! החוויה ומה שמעבר לה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שסיים י"ב מכיר את הטקס הזה.

ימים ושעות של תכנון מדוקדק המנסה להיות מקורי ולעשות את מה שעוד לא עשו בעבר.

הטקס הזה הוא ביטוי החופש, עצמאות והיוזמה (עד שמתגייסים לצבא).

בשנים האחרונות מנסים כל הזמן לבטל אותו, המשטרה מחלקת דו"חות, המורים מסבירים וההורים מעלימים את המשפחתומטיות בדיוק באותו יום...

אני מדבר על הרונדו...ה-סיבה שבגללה בעצם כולנו עשו בגרות.

אז כל מי שהשתתף ברונדו מוזמן לשתף אותנו בחוויות שלו.

הרונדו שלי היה לפני 7 שנים בערך באחד מבתי הספר בהרצליה.

הרונדו היה ססגוני מאוד, המכוניות היו מושקעות מאוד, בלטו מכוניות נדירות אז כמו סדרה 3 פתוחות, SUVים למיניהם (אז היו רק טרופרים ודיסקברי).

היה הרבה בלאגן אבל השוטרים היו כדי לעשות סדר ולא לדפוק דו"חות.

נרשמו מספר תאונות קלות (נשיקות).

הרבה מחשופים כיאה לבנות הרצליה החסודות.

הרונדו הסתיים כמובן בחוף הים בהרצליה במסיבה ספונטנית.

היה תענוג...

ואז הגיעו הציונים של הבגרות :lol:

*גולשים שחלב הרונדו עוד לא יבש על שיפתותיהם מתבקשים לחשוב פעמיים ושלוש לפני כפתור ה"שלח" ולנסות לעדן את התגובות תוך מינימליזציה של סימני פיסוק לא נחוצים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כל מי שסיים י"ב מכיר את הטקס הזה.

ימים ושעות של תכנון מדוקדק המנסה להיות מקורי ולעשות את מה שעוד לא עשו בעבר.

הטקס הזה הוא ביטוי החופש, עצמאות והיוזמה (עד שמתגייסים לצבא).

בשנים האחרונות מנסים כל הזמן לבטל אותו, המשטרה מחלקת דו"חות, המורים מסבירים וההורים מעלימים את המשפחתומטיות בדיוק באותו יום...

אני מדבר על הרונדו...ה-סיבה שבגללה בעצם כולנו עשו בגרות.

אז כל מי שהשתתף ברונדו מוזמן לשתף אותנו בחוויות שלו.

הרונדו שלי היה לפני 7 שנים בערך באחד מבתי הספר בהרצליה.

הרונדו היה ססגוני מאוד, המכוניות היו מושקעות מאוד, בלטו מכוניות נדירות אז כמו סדרה 3 פתוחות, SUVים למיניהם (אז היו רק טרופרים ודיסקברי).

היה הרבה בלאגן אבל השוטרים היו כדי לעשות סדר ולא לדפוק דו"חות.

נרשמו מספר תאונות קלות (נשיקות).

הרבה מחשופים כיאה לבנות הרצליה החסודות.

הרונדו הסתיים כמובן בחוף הים בהרצליה במסיבה ספונטנית.

היה תענוג...

ואז הגיעו הציונים של הבגרות :lol:

*גולשים שחלב הרונדו עוד לא יבש על שיפתותיהם מתבקשים לחשוב פעמיים ושלוש לפני כפתור ה"שלח" ולנסות לעדן את התגובות תוך מינימליזציה של סימני פיסוק לא נחוצים.

סתם שאלה, אם הרונדו היה לפני 7 שנים אז למה ניזכרת בו עכשיו?? כאילו 7 שנים זה ווחד תקופה כבר סיימת צבא מה הצבא עבר ככה כמו כלום?? ניתקעת על י"ב?? :lol:

Honda hornet 600

פורסם
אולי באמת תסביר פה....מה זה לעזאזל אומר רונדו?

סתם פשוט כל החברים באים עם אוטו ונוסעים בשיירה?מה כיף בזה?

לא ניסית אז אתה לא יודע......אחסוך ממך את ההרצאה, זה פשוט כיף.

לפני שנתיים.

כוסיות-יש

מכוניות-יש

קישוטים מפגרים-יש

שוטרים(1)-יש(או בעצם אין....תבינו יותר מאוחר)

ערסים-יש ויש

דלק......אין(איך לא דאגתי לזה מקודם), אוספים מהחברה חמישים שקל ויאלה.

שירה לא קטנה שעצרה את התנועה על כביש החוף.

הייתה תאונה איזה נהגת נכנסה בניידת משטרה.

כולם קיבלו פווווול ספרי לפנים מאיזה אחד משוגע עם מגנום שעלה על מדרכות כאילו הוא מהמאפייה הרוסית(בלאאאאאא)

הרבה בלאגן בבית הספר.ועוד שטויות שאין לי כח לרשום

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לא צריך לשלול רונדו, אבל המתכונת שלו היום ממש מיותרת.

אצלנו בביצפר הרונדו היה בתוך חצר בית הספר. הרכבים נכנסו בשורה, הנהגים קבלו תדרוך מדויק וגם המשטרה השתתפה ופיקחה על כל האירוע ...

כל רכב נסע בלא יותר מ-10 קמ"ש (גלישה), המרחק היה גדול בין רכב לרכב וגם היו אנשים שכיוונו את הרכבים. לפני שנה הייתה פאשלה כאשר מישהי נכנסה לא נכון לאיפה שהרכבים עומדים (במרכז של מגרש כדוריד), עשתה רוורס ונכנסה במישהו אחר (הנזק היה מינימלי, רק פח נפגע). לכן הופקו לקחים ושנה לאחר מכן אסור היה לסוע רוורס והוסיפו אנשים שיכוונו את הנהגים לחניה ...

הנסיעה בתוך הביצפר (בהתאם לכללים) היא הרבה יותר בטוחה מאשר נסיעה בכבישים ציבוריים כאשר כל אחד עושה כל מה שעולה על רוחו ...

לא יודע מה קאספר התכוון בפתיחת הת'רד הזה אבל כל שנה פחות או יותר בתקופה הזו מופיע בעיתון כל מיני תאונות שנגרמו בזמן הרונדו. זה פשוט חבל, איך תוך שניות הופכת חגיגה לאסון ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כספר, יא חתיכת צפונבון הרצליאני...

ברישון אין דברים כאלו.

מקסימום מרביצים איזה על האש בחוף רישון. :lol:

נ.ב.

עניבת פרפר, f*g ? :wink:

MCS 2008

פורסם

נזכרתי ברודנו כי ב"על השרון" של סופ"ש היתה כתבה על רונדו שעבר בשלום וכמו שצריך בניגוד לרונדואים מהשנים האחרונות מהאזור שלי.

לא יודע למה הייתי בטוח שבכל הארץ יש רונדואים...טעות שלי או שראשונים לא פראיירים אבל גם לא מפותחים? :lol:

רונדו עם המכוניות בתוך בית ספר?

אני אמחיש לך בעזרת אנלוגיה פשוטה....רונדו עם המכוניות בתוך חצר בית ספר זה כמו לקנות מכונית עם גג נפתח ולא לפתוח את הגג אף פעם כי השמש שורפת.

ד"א, למי שלא שם לב זה שרשור חוויות מרונדו, לא שרשור ביקורת על רונדו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

טוב נתחיל בזאת שאצלנו הכל עבר בשלום,אפילו המנהלת דאגה לאישור משטרתי שחסמו כבישים שראו שבה שיירה וכמו כן פעלו בניגוד לרמזורים,הכל עבר בסבבה....קישוטים, ציפצופים והרבה בלאגן!! לא נדבר על מה שהיה בתוך בית הספר וליד השער...

סה"כ לא משהו מיוחד אבל היה סבבה.

פורסם

הרונדו שלי היה בשנת 91.

נסעתי ב-AX GT של חבר.

היא היתה שמורה כחדשה.

רגע, במחשבה שניה - היא היתה חדשה.

המסלול היה מחוץ לשטח בית הספר - :lol: .

המשטרה סייעה לרונדו - וחסמה צמתים ראשיים בעיר כדי שהשייירה לא תתקע ברמזורים.

היו גם מספר תאונות פגוש ללא נזקים ממשיים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרונדו שלי היה בנתניה לפני שש שנים.

נסעתי עם ג'סאטי 1.2 ידני. של חבר. מטוס.

הרכב נתקע בעליה מחוף סירונית בנתניה.

דחפנו אותו למטה בחזרה.

ומשם לים.

הרכב משמש כיום כאתר צלילה. :lol:

היה אחלה רונדו.

:-)

פורסם

הרונדו שלי היה לפני כחמישים שנה. היה אז קיץ יוצא דופן. נסעתי עם חברי בקאררה קבריולט. גג פתוח.. המון בלונים, המון עלמות חן. עשינו סיבוב מסביב לקיבוץ, ונסענו לחוף הים באשקלון. הגענו ראשונים, אחרי חצי שעה כולם הגיעו.. לא יודע למה.

סתם.

:oops:

שלנו היה ממש נחמד, בלי יותר מדי מכוניות..

הרבה צופרים רועשים, בלונים, ושמחה באוויר.

אני זוכר שהמשטרה דפקה נוכחות ועצרה כמה מהחברים. חבל..

זהו. :idea:

172

• תוכן חדש...