Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/8027221.JPG

אני מקווה להגיע...

אני אהיה שם בטוח!

(יוצא לי ממש טוב,אחרי העבודה בצפארי אני אלך להפגין :lol: )

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בעד להוציא את כל הגזע מחוץ לחוק. לסרס אותם, לכלוא אותם, להרדים אותם, מה שלא יהיה - ויפה שעה אחת קודם.

לא, אני לא מדבר על הכלבים. מה הם אשמים? אני מדבר על כל הערסים הדבילים שאני רואה גם בשכונה שלי, שחושבים שכלב רוצח זה סמל סטטוס בדיוק כמו כונס של קיא קרניבל על הגרוטאה שלהם. ואני לא קורא מחשבות וממציא שטויות - "כלב רוצח" זה מחמאה אצלם.

אותם אנשים שמסתובבים עם סכין בכיס מסתובבים גם עם כלב מסוכן ומסכן.

אנשים רעים שמתעללים בכלבים שלהם כדי להפוך אותם לתוקפנים. מה הפשע של הכלבים האלו? הם לא רעים מיסודם. הם פשוט חזקים פיזית. וכשמתעללים בהם בכוונה תחילה להפוך אותם לפסיכופתים הם הופכים לכאלו.

אם תיקחו ילד בן יומו ותגדלו אותו מהרגע הראשון במטרה להפוך אותו לפסיכופת רצחני, תקבלו ג'פרי דהמר 2.

עם כלבים זה בדיוק אותו דבר. גם אם תיקחו צ'יוואווה ותגדלו אותו באותה צורה הוא ייצא תוקפני, וראיתי כלבים קטנים תוקפניים. פשוט במקרים כאלו זה פשוט פתטי לראות כלב בגודל של עכברוש תוקף בקריזה. אבל כשזה זן עם כח פיזי זה יכול להגמר במוות, כמו שראינו השבוע. אבל במה פשע הכלב? בזה שהוא חזק וגדול? זה פשע?

אני מסכים שהכלב הספציפי הזה לא ראוי לחיות עם בני אדם. אם לא היו מרדימים אותו היו צריכים להעביר אותו לצבא/רשות שדות התעופה או גורם שכזה שהיה מחזיק אותו ככלב שמירה קשור כל העת. הכלב הזה אבוד מבחינת חינוך וחבל. כגור הוא בטח היה חמוד והיה לו פוטנצטיאל להפוך לכלב טוב ונאמן אצל משפחה טובה. חבל שהוא הגיע לידיים של עבריין.

בעל כלב, שמגדל אותו לתקיפה בכוונה תחילה צריך להכנס לכלא. זה בן אדם שבונה פצצה בכוונה, כדי להסתובב איתה ברחוב ולהרגיש חזק. ופצצה יכולה לשבת בתיק ולא להפריע לאף אחד, עד שיום אחד משהו בטעות מדליק אותה. מי אשם? זה שבנה אותה והחזיק אותה בלא אמצעי זהירות.

בן אדם כזה צריך לתבוע על הריגה, וגם על התעללות בבעלי חיים. כי כדי להביא כלב למצב שיש לו אופי כזה צריך להתנהג אליו בצורה לא אנושית.

וחבל שבדיוק אותם אנשים נבזים מתגאים עכשיו אפילו יותר בכלבים הרוצחים שהם יצרו, ומצד שני, משפחות ינטשו עכשיו את הכלבים טובי המזג שלהם כי יפחדו להחזיק אותם.

חבל.

:mm_yeah:

לדרוש רשיון מתאים לגידול כלב מהגזעים האלו.

יש אנשים שכשירים לגדל אמסטף - אחרי קורס קצר אולי - ויש אנשים (אם אפשר לקרוא לערסים האלו אנשים) שאסור לתת להם כלב רציני ביד.

בדיוק מהשיקולים שציינת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

להגיד שיש כלבים שנולדים תוקפנים יותר מאחרים זה נכון להגיד, אבל זה כמו להגיד שיש אנשים שנולדים במשפחות תוקפניות ומסוכנות והם פוטנציאלית רוצחים מלידה (תינוק שיהיה רוצח לעתיד).

הפתרון הכי אידיאלי לתקיפה של הכלבים:

מאסר ארוך וקנס כבד למי שהכלב שלו יתקוף או יעשה פעולה אלימה.

וכל מי שהכלב שלו רצח או פצע אנושות אדם אחר, גורלו כגורל רוצח ועליו לרצות עונש מאסר בכלא כאילו הוא בעצמו עשה את הפעולה.

אם אתה לא אחראי לחינוך שאתה נותן לכלב, תהיה אחראי לסיבות שנגרמו כתוצאה מזה :!:

מי שיגיד שאני מחמיר, אני אגיד לו שפשוט לא יחזיק כלב. להחזיק כלב זה כמו להחזיק צעצוע?! לא! כלב זה יצור חי וכך יש להתייחס אליו ולטפל בו כבן משפחה.

מי שמתעלל בכלב יתעלל גם בבני-אדם.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2935321,00.html

הכל תלוי בחינוך שמעניקים הבעלים לכלב...

אם בממשלה היו משקיעים ככה במלחמה נגד התאונות :mad:

הכל תלוי בחינוך שמעניקים בעלי הכלב? לא בהכרח נכון!

אמסטף , כלב אכזרי בדמו! לא יעזור לו שום אילוף (חוץ מאילוף צבאי/משטרתי)!.

סלחו לי , אך כלבים כאלה צריך להמית או לתת לכוחות הבטחון , במקום כלבי הרועה הגרמני , שהם כלבים בעלי נשמה טובה!.

אני מעדיף שבעת פעולות צה"ל , המחבלים יהרגו כלבי אמסטף אכזריים ודוחים במקום הרועים הגרמנים המדהימים :cry: .

יש לשכן שלי אמסטף , זקן אבל אמסטף! רואים בעיניים שלו , את הרשע.

כלבים מזעזעים.

אני תומך 100% , בהצעה הנ"ל!

אז זהו שלא ממש אמסטף הוא כלב שכאשר לא מאכילים אותו אוכל את הבעלים ומה שהוא מוצא בסביבה ולא משנה אם הוא קיבל אילוף צבאי משטרתי או ביתי!!!

פורסם

סלחו לי , אך כלבים כאלה צריך להמית או לתת לכוחות הבטחון , במקום כלבי הרועה הגרמני , שהם כלבים בעלי נשמה טובה!.

אני מעדיף שבעת פעולות צה"ל , המחבלים יהרגו כלבי אמסטף אכזריים ודוחים במקום הרועים הגרמנים המדהימים :cry: .

כלבים מזעזעים.

אז זהו שלא ממש אמסטף הוא כלב שכאשר לא מאכילים אותו אוכל את הבעלים ומה שהוא מוצא בסביבה ולא משנה אם הוא קיבל אילוף צבאי משטרתי או ביתי!!!

וואלה ?

ואני חשבתי שכלב שלא מאכילים אותו מת בסוף... :?

פורסם

כלבים מזעזעים.

וואלה ?

ואני חשבתי שכלב שלא מאכילים אותו מת בסוף... :?

כל שלא יאכילו אותו יחזור לשורשים משמע:

יתחילו להתחדד אצלו האינסטיקטים של הציד שאותם איבד כאשר בוית,

וכשהוא יהיה באמת רעב הוא יצא ''לצוד''

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

סליחה שאני הכבשה השחורה אבל

ההפגנה הזאת תעזור במשו הרי הח"כים אצלנו כ"כ אטומים, עם עקשניים כמו פרדים מה שהם החליטו זה משיהיה כמה שאני חי (אומנם זה לא הרבה) אבל אני לא זוכר שהפגנה יכלה לבטל הצעת חוק

למי שהתבלבל: אני כן בעד הביטול של החוק אני פשוט לא יודע במה ההפגנה תעזור

אני לגמרי בצד שלכם (נגד החוק והח"כים) אבל אני באמת לא יודע איך ההפגנה הזאת תעזור

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

גם אם לא תעזור צריך להשמיע דיעה.

ולא, אני לא נגד חוק "כלבים מסוכנים", אני נגד החוק כפי שהובא. במקום לחוקק חוק שיבטיח פיקוח הולם החליטו לקפח מיעוט בעלי כלבים ושלול מהם את זכותם לגדל את הכלב שהם רוצים באופן אבסולוטי. התוצאה תהיה שהגורמים העברינים שמגדלים כלבים אלו לשימושים הלא נכונים ימשיכו להחזיק בכלבים מעיין אלו והמגדלים האחראים לא יהיו שם יותר על מנת להכניס קצת תרבות גידול בארץ.

אני בעד חקיקה מפקחת אבל לנצל את העובדה שבעלי הסטפים ושאר הכלבים המוזכרים בחוק, הם מיעוט על מנת לדרוס את זכויותיהם ולהציגם כאויבי האנושות זו שערוריה. גם בבריטניה ובגרמניה לא הוציאו כלבים מחוץ לחוק אלא חוקקו תקנות לפיקוח.

אני אהיה שם, עם האשה ועם הילדה ובשאיפה אולי אפילו אצא משם עם איזה גורה חמודה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...