Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורי , ההצעה שלך בעניין החקיקה נראית לי הרבה יותר הגיונית מהחוק השערורייתי של חה"כ סער. :idea: לא רוצה לקחת את הסיכון , אל תחזיק חיה כזו.

ותראה לי בבקשה איפה תיקנתי את מה שציטטת.

לא התכוונתי להאניש את הכלב , אלא לנסות לגרום לך ולאחרים להבין את אופן ההתנהגות של הכלב.

אתה לא יכול לצפות ממנו לרציונל אנושי.

הוא רואה פגיעה במרחב המחייה שלו , ומתגונן כפי שהוא יודע.

ללכת ולפסול כלב , כי יש לו פוטנציאל של חיית טרף בנסיבות X או Y ? בוא עכשיו ותפסול את קבלת כל האנשים מעדה מסויימת מלחיות בחברה , כי יש להם פוטנציאל להרוס את החברה הזו.

כלב הוא אחת החיות היותר טובות למין האנושי , ואתה לא יכול להקביל אותה לאריה או כל חיית בר אחרת.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרי לכם הלינק לאתר משרד החקלאות, עם אפשרות לכתוב לשר החקלאות.

אני מאמין שאם מספיק אנשים יכתבו ויעררו את הענין באבסורד של הצעת החוק שהגיש הוא ימשוך אותה.

הכתובת היא

http://www.moag.gov.il

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אורי , ההצעה שלך בעניין החקיקה נראית לי הרבה יותר הגיונית מהחוק השערורייתי של חה"כ סער. :idea: לא רוצה לקחת את הסיכון , אל תחזיק חיה כזו.

לא תיקנת את עצמך. צר לי אם לא הובנתי כראוי. הטענה שלי הייתה פשוט שמתי שמתחילים להתייחס לחיות במונחים אנושיים, נכנסים לבעיות. הטיעונים נכונים לעיתים לשני הצדדים ואפשר לשכוח מהסוגיה המהותית.

לא התכוונתי להאניש את הכלב , אלא לנסות לגרום לך ולאחרים להבין את אופן ההתנהגות של הכלב.

ללכת ולפסול כלב , כי יש לו פוטנציאל של חיית טרף בנסיבות X או Y ? בוא עכשיו ותפסול את קבלת כל האנשים מעדה מסויימת מלחיות בחברה , כי יש להם פוטנציאל להרוס את החברה הזו.

כלב הוא אחת החיות היותר טובות למין האנושי , ואתה לא יכול להקביל אותה לאריה או כל חיית בר אחרת.

שוב, ההזדהות שלך הומנית ונוגעת ללב, אבל לא רלבנטית לעניין. כלב טורף, דג טורף, ואריה טורף הם לדידי בגדר אותו דבר - חיה טורפת. ההבדל הוא שדג טורף ואריה טורף ניתן למצוא בארץ רק בפרא או בספארי. כדי לחדד את הנקודה - כלב זאב יש בבית, זאב יש מאחורי סורגים. הקווים פחות ברורים ממה שחלק מן האנשים מנסים לעשות אותם אבל בוודאי יותר ברורים מהעוורון שחלק מחובבי הכלבים הלהוטים מפגינים.

אנשים שיש להם פוטנציאל להרוס את החברה הזו, אגב, נקראים לרוב חולי נפש - והם מושמים מאחורי סורג ובריח.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

לא תיקנת את עצמך. צר לי אם לא הובנתי כראוי. הטענה שלי הייתה פשוט שמתי שמתחילים להתייחס לחיות במונחים אנושיים, נכנסים לבעיות. הטיעונים נכונים לעיתים לשני הצדדים ואפשר לשכוח מהסוגיה המהותית.

שוב, ההזדהות שלך הומנית ונוגעת ללב, אבל לא רלבנטית לעניין. כלב טורף, דג טורף, ואריה טורף הם לדידי בגדר אותו דבר - חיה טורפת. ההבדל הוא שדג טורף ואריה טורף ניתן למצוא בארץ רק בפרא או בספארי. כדי לחדד את הנקודה - כלב זאב יש בבית, זאב יש מאחורי סורגים. הקווים פחות ברורים ממה שחלק מן האנשים מנסים לעשות אותם אבל בוודאי יותר ברורים מהעוורון שחלק מחובבי הכלבים הלהוטים מפגינים.

אנשים שיש להם פוטנציאל להרוס את החברה הזו, אגב, נקראים לרוב חולי נפש - והם מושמים מאחורי סורג ובריח.

הרוב דווקא מסתובבים חופשי בנינו.

פורסם

לפני כמה שנים היה בארה"ב קמפיין נגד הסטיגמות שמדביקים לרוב לחולי נפש.

בין היתר עמדו שם על הבלבול שיש לאנשים בין פושעים לחולי נפש.

חולי נפש הם אנשים שלפי ההגדרה שלהם - חולים.

מי שנמצא מאחורי סורג ובריח הם פושעים. וגם זה לא כל כך נכון.

בקיצור. נראה שטיפסת על עץ גבוה מידי הפעם...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתה עושה פה טעות בסיסית אבל קריטית - אתה משווה כלב לבן-אדם.

כלב הוא חיה, לכן הוא חסר מודעות לפעולות שלו או לכוחו. הוא גם חסר את היכולת לצפות תוצאות של פעולות מורכבות (שמעבר להתניה)

לעומת זאת אדם הוא אדם - חושב, מסיק מסקנות ועובד עם התניות מאוד מסובכות

ככה שההשוואה שלך מלכתחילה היא מוטעית.

לכן גם אי אפשר לענות לך על השאלה.

אני משווה כלב לבן אדם? קרא הלאה.

עכשיו תחזרו רגע לעורו של האמסטף.

אתם לבד , מרגישים מאויימים בשל השינוי במעמדכם , והנה בא מישהו קטן ועושה מה שנתפס בעיניכם פגיעה היסטרית בחייכם/מעמדכם וכו'.

זה לא נראה לך כמו האנשה של חיית טרף? זה לא נראה לך כמו בלבול חושים? קרא הלאה.

ועל זה אמרו חז"ל - "מותר האדם מן הבהמה" - ביכולת החשיבה שלו וביכולת להבדיל בין טוב לרע.

חיה פועלת מתוך אינסטינקט , לא מתוך כוונה להרע.

כנראה שגם לשמר זה נראה כמו בלבול. כי הוא תיקן את עצמו מעט לאחר מכן. וכאילו זה לא מספיק, קרא הלאה.

אני לא יכול להאשים את הכלב בתקיפה הזאת.

[...]

האב נהג להכות את הכלב וכמו כל יצור חיי כשאתה מרגיש מאויים ודוחקים אותך לפינה אתה תתפרץ ותתקוף חזרה.

וההתנהגות של הכלב תלויה ישירות בבעלים שלו!

לחבר מאוד טוב שלי יש רוטווילר, כלב חמוד בטירוף! לא נושך לא נובח, כל הזמן מלקק אותך וזה.

כמו כל יצור חי? אני מניח שאם זה היה ערס עם ברזל שהיה "נדחק לפינה" ואז דופק בך לום בראש היית מדבר קצת אחרת.

Lythos205, אתה לא יכול להשוות אריה שהוא חיית טרף שלא אמורה בכלל לחיות עם בני אדם ביחד לכלבים שחיים עם בני אדם כל הזמן.

אני יכול ועוד איך. וזה שזה לא מובן לך זה שורש הבעיה. חיה טורפת היא חיה טורפת. אריה אפשר לאמן בדיוק כמו שאפשר לאמן אמסטף.

ועכשיו לעניין - כמה שאולי נדמה לכם אחרת, אם תקראו את ההודעות שלי תראו שאני לא מאשים את הכלבים. להפך - אני אומר שהם חיות טורפות ואין להם מקום בקרב בני אדם.

לעניין ההקבלה עם מכוניות - אדם שנוסע במכונית ספורטיבית (ישנה או EVO דנדשה) והורג אדם בתאונת דרכים עקב נהיגה פזיזה יואשם בהריגה וילך לכלא (לפחות לפי החוק). אדם שינסע במכונית כזאת ויתהפך ויהרוג את עצמו - נו, אין עונש יותר חמור מזה.

מה אתם חושבים, חבר'ה - אם נחוקק חוק שאומר שבעל אמסטף או כלב מסוכן אחר, שכלבו הרג אדם, יואשם בהריגה או ברצח וילך לכלא - כמה מכם ירצו לגדל אמסטף?

לא הייתי מדבר אחרת כי אני במקומו הייתי עושה בדיוק אותו הדבר!

כשאתה "דוחק מישהו לפינה" קח בחשבון שרוב הסיכויים שהוא לא ישב בשקט!

ואם אני הבאתי את אותו ערס למצב כזה זאת בעיה שלי.

זה כמו שאם מישהו יכה אותך לא תחזיר?!

הכלב פעל לפי אינסטינקטים,הבעלים התעללו בו והוא הגיב בדרך שהוא מכיר.

ולא אתה לא יכול יכול להשוות חיית פרא כמו אריה לכלב שהורגל לשהות בסביבת בני אדם.

וחבל שזה לא מובן לך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בקשר לסוגיה הנ"ל

לדעתי אצל כלבים באמת הכל טמון בגזע, אבל יש כלבים ספציפיים בכל גזע אשר אחרי חינוך טוב הם באמת לא מסוכנים.

כלבי אמסטף ברובם הם בעלי מזג חם ותוקפניים (וכמובן בעלי אמצעי להרס גדול - הלחיצה מקום שני אחרי פיטבול), אולי פה ושם יש נחמדים, אבל אי אפשר להסתכן ובטח שלו למיין אותם אחד אחד.

אצל כלבי זאב זה יותר מסובך, אני אישית מאמין שלכלבים באמת יש אישיות, ראיתי כלבים כאלו ממש נחמדים וטובים עם הבריות, אבל תמיד קיים אצלם יצר תוקפני וטריטוראלי, קל וחומר אצל כאלה שגודלו קשורים בחצר ככלבי שמירה, כל שכן תקיפה.

מנסיון אישי עם כלבת זאב, היינו קושרים אותה רב הזמן לעמוד בגינה ופעם ב.. משחררים אותה, ואיתי שהייתי קטן ועם מוכרים לה היא הייתה חברותית ביותר, אבל, עם זרים וכלבים אחרים היא הייתה כלבה תוקפנית ומסוכנת - היא רצחה כלבים וכמעט הרגה (על אמת) את הדוור.

לעומת זאת יש סוגים אחרים שהם גם בפוטנציה לא מסוכנים - כיום יש לי כלב סמויאד, ממש נשמה טובה, הוא מתחנף לכל אחד רק בשביל ליטוף, ורואים אצלו טוב לב בעיניים (עזבו, צריך לראות אותו כדי להבין...) והוא נחמד גם עם כלבים אחרים.

ישנם גם סוגים שאצלם זה ממש אינבדואלי - לדוגמא האסקי סיבירי, אני מכיר כאל נחמדים וטובים שלא עושים בעיות וחנפנים, לעומת זאת יש לחבר שלי אחד שכל חייו חיי בחצר וכיום וא תוקפני לאללה ואפילו תקף את הבעלים (שלא לדבר על חתולות וכלבים אחרים).

בכל מקרה בקשר לגזעים ספציפיים כמו - אמסטף, סטף, בול מסטיף, פיט בול, אוד סטף וכד' אני חושב שזה צודק למנוע את גידולם, אלו מסוג מסוכן ביותר, מנסיון אישי עם הרבה כאלה של חברים או זרים. אני מכיר רק אמטפית אחת שהיא באמת נשמה טובה וציינתנית אבל שוב אני מכיר אותה רק לעת זקנתה, וגם היא זכתה לאילוף שוטף ומושקע שאני בטוח שאחרים שמגדלים כלבים כאלו, לא יעבירו את הכלבים שלהם אותו חינוך.

פורסם

שימו לב עוד סיבה למה הראש של ההנהגה העליונה שלנו לא ממש עסוק בנושאים העיקריים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2936130,00.html

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
בכל מקרה בקשר לגזעים ספציפיים כמו - אמסטף, סטף, בול מסטיף, פיט בול, אוד סטף וכד' אני חושב שזה צודק למנוע את גידולם, אלו מסוג מסוכן ביותר, .

בול מסטיף וסטאף אנגלי מסוכנים לבני אדם?

אולי תוסיף גם דוג-דה-בורדו לרשימה.

ולא לשכוח כלבי זאב.

את כל כלבי המזחלת למיניהם (אם נפלת על זכר "אלפא" נפלת חזק...)

ומה עם בוקסרים. נחמדים ושובבים, אבל גם חזקים.

ודוברמנים.

ועוד

ועוד

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בכל מקרה בקשר לגזעים ספציפיים כמו - אמסטף, סטף, בול מסטיף, פיט בול, אוד סטף וכד' אני חושב שזה צודק למנוע את גידולם, אלו מסוג מסוכן ביותר, .

בול מסטיף וסטאף אנגלי מסוכנים לבני אדם?

אולי תוסיף גם דוג-דה-בורדו לרשימה.

ולא לשכוח כלבי זאב.

את כל כלבי המזחלת למיניהם (אם נפלת על זכר "אלפא" נפלת חזק...)

ומה עם בוקסרים. נחמדים ושובבים, אבל גם חזקים.

ודוברמנים.

ועוד

ועוד

פינצ'ר ננסי .

הכלב הכי מסוכן...

לעקבים של הנעליים. :lol:

פורסם

קראתי בYNET את סוגי הכלבים המסוכנים:

אמריקן סטאפורדשייר (אמסטף):

בול טרייר:

דוגה ארגנטינאי:

טוסה יפני:(אין תמונה)

סטאף אנגלי:

פיטבול(אין תמונה)

טרייר:(אין תמונה)

פילה ברזילו:

רוטוולילר:

והכי מעניין שהם שכחו את הכלב שמגיע לגובה של מטר "דוג"

או את הבוקסר שגם הוא נחשב לכלב חזק.

American_Staffordshire_terrier.jpg

Rottweiler.jpg

Staffordshire_Bull_Terrier.jpg

Dogo_Argentino.jpg

Bull_Terrier.jpg

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

אני בעד להוציא את כל הגזע מחוץ לחוק. לסרס אותם, לכלוא אותם, להרדים אותם, מה שלא יהיה - ויפה שעה אחת קודם.

לא, אני לא מדבר על הכלבים. מה הם אשמים? אני מדבר על כל הערסים הדבילים שאני רואה גם בשכונה שלי, שחושבים שכלב רוצח זה סמל סטטוס בדיוק כמו כונס של קיא קרניבל על הגרוטאה שלהם. ואני לא קורא מחשבות וממציא שטויות - "כלב רוצח" זה מחמאה אצלם.

אותם אנשים שמסתובבים עם סכין בכיס מסתובבים גם עם כלב מסוכן ומסכן.

אנשים רעים שמתעללים בכלבים שלהם כדי להפוך אותם לתוקפנים. מה הפשע של הכלבים האלו? הם לא רעים מיסודם. הם פשוט חזקים פיזית. וכשמתעללים בהם בכוונה תחילה להפוך אותם לפסיכופתים הם הופכים לכאלו.

אם תיקחו ילד בן יומו ותגדלו אותו מהרגע הראשון במטרה להפוך אותו לפסיכופת רצחני, תקבלו ג'פרי דהמר 2.

עם כלבים זה בדיוק אותו דבר. גם אם תיקחו צ'יוואווה ותגדלו אותו באותה צורה הוא ייצא תוקפני, וראיתי כלבים קטנים תוקפניים. פשוט במקרים כאלו זה פשוט פתטי לראות כלב בגודל של עכברוש תוקף בקריזה. אבל כשזה זן עם כח פיזי זה יכול להגמר במוות, כמו שראינו השבוע. אבל במה פשע הכלב? בזה שהוא חזק וגדול? זה פשע?

אני מסכים שהכלב הספציפי הזה לא ראוי לחיות עם בני אדם. אם לא היו מרדימים אותו היו צריכים להעביר אותו לצבא/רשות שדות התעופה או גורם שכזה שהיה מחזיק אותו ככלב שמירה קשור כל העת. הכלב הזה אבוד מבחינת חינוך וחבל. כגור הוא בטח היה חמוד והיה לו פוטנצטיאל להפוך לכלב טוב ונאמן אצל משפחה טובה. חבל שהוא הגיע לידיים של עבריין.

בעל כלב, שמגדל אותו לתקיפה בכוונה תחילה צריך להכנס לכלא. זה בן אדם שבונה פצצה בכוונה, כדי להסתובב איתה ברחוב ולהרגיש חזק. ופצצה יכולה לשבת בתיק ולא להפריע לאף אחד, עד שיום אחד משהו בטעות מדליק אותה. מי אשם? זה שבנה אותה והחזיק אותה בלא אמצעי זהירות.

בן אדם כזה צריך לתבוע על הריגה, וגם על התעללות בבעלי חיים. כי כדי להביא כלב למצב שיש לו אופי כזה צריך להתנהג אליו בצורה לא אנושית.

וחבל שבדיוק אותם אנשים נבזים מתגאים עכשיו אפילו יותר בכלבים הרוצחים שהם יצרו, ומצד שני, משפחות ינטשו עכשיו את הכלבים טובי המזג שלהם כי יפחדו להחזיק אותם.

חבל.

פורסם
אני בעד להוציא את כל הגזע מחוץ לחוק. לסרס אותם, לכלוא אותם, להרדים אותם, מה שלא יהיה - ויפה שעה אחת קודם.

לא, אני לא מדבר על הכלבים. מה הם אשמים? אני מדבר על כל הערסים הדבילים שאני רואה גם בשכונה שלי, שחושבים שכלב רוצח זה סמל סטטוס בדיוק כמו כונס של קיא קרניבל על הגרוטאה שלהם. ואני לא קורא מחשבות וממציא שטויות - "כלב רוצח" זה מחמאה אצלם.

אותם אנשים שמסתובבים עם סכין בכיס מסתובבים גם עם כלב מסוכן ומסכן.

אנשים רעים שמתעללים בכלבים שלהם כדי להפוך אותם לתוקפנים. מה הפשע של הכלבים האלו? הם לא רעים מיסודם. הם פשוט חזקים פיזית. וכשמתעללים בהם בכוונה תחילה להפוך אותם לפסיכופתים הם הופכים לכאלו.

אם תיקחו ילד בן יומו ותגדלו אותו מהרגע הראשון במטרה להפוך אותו לפסיכופת רצחני, תקבלו ג'פרי דהמר 2.

עם כלבים זה בדיוק אותו דבר. גם אם תיקחו צ'יוואווה ותגדלו אותו באותה צורה הוא ייצא תוקפני, וראיתי כלבים קטנים תוקפניים. פשוט במקרים כאלו זה פשוט פתטי לראות כלב בגודל של עכברוש תוקף בקריזה. אבל כשזה זן עם כח פיזי זה יכול להגמר במוות, כמו שראינו השבוע. אבל במה פשע הכלב? בזה שהוא חזק וגדול? זה פשע?

אני מסכים שהכלב הספציפי הזה לא ראוי לחיות עם בני אדם. אם לא היו מרדימים אותו היו צריכים להעביר אותו לצבא/רשות שדות התעופה או גורם שכזה שהיה מחזיק אותו ככלב שמירה קשור כל העת. הכלב הזה אבוד מבחינת חינוך וחבל. כגור הוא בטח היה חמוד והיה לו פוטנצטיאל להפוך לכלב טוב ונאמן אצל משפחה טובה. חבל שהוא הגיע לידיים של עבריין.

בעל כלב, שמגדל אותו לתקיפה בכוונה תחילה צריך להכנס לכלא. זה בן אדם שבונה פצצה בכוונה, כדי להסתובב איתה ברחוב ולהרגיש חזק. ופצצה יכולה לשבת בתיק ולא להפריע לאף אחד, עד שיום אחד משהו בטעות מדליק אותה. מי אשם? זה שבנה אותה והחזיק אותה בלא אמצעי זהירות.

בן אדם כזה צריך לתבוע על הריגה, וגם על התעללות בבעלי חיים. כי כדי להביא כלב למצב שיש לו אופי כזה צריך להתנהג אליו בצורה לא אנושית.

וחבל שבדיוק אותם אנשים נבזים מתגאים עכשיו אפילו יותר בכלבים הרוצחים שהם יצרו, ומצד שני, משפחות ינטשו עכשיו את הכלבים טובי המזג שלהם כי יפחדו להחזיק אותם.

חבל.

מסכים עם כל מילה!.

מה שמזכיר לי שלפני שנתיים כששיחקתי טניס בספורטק דרום (שכונת עזרא בת"א), הערסים שמה ערכו כל פעם קרבות בין הכלבים (בעיקר אמסטפים), הכלבים ממש כמעט רצחו זה את זה. זה דוגמה לבעלים שמחנכים את הכלב להיות תוקפני, בעלים כאלה צריך לכלוא.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...