Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד.

אם יש לך זמן, כסף וכח רצון לזה אז שום דבר לא ימנע ממך להצליח.

היא נראית די חלודה באזור התקרה מבפנים-זה בעייתי למשל.

אני באופן אישי נפרדתי מעניין "רכב פרוייקט" לזמן הרחוק.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וזה גם האוטו שהוא נהרג בו בשנת 80 (מילכדו את הרכב

:shock::shock::shock2:

ולעניין הבימר. תתחדש קודם כל , שיפוץ של רכב משנה כזו הוא ה-מ-ו-ן עבודה. הבעייה היא לא כסף (למרות שזה אף פעם לא מזיק) אלא סבלנות והתמדה.

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.

וראיתי הבוקר עוד בווארית ישנה אצלנו בשכונה ברחובות. נדמה לי שזו 1602. איך פתאום כולן יצאו מהחורים ?

פורסם

אחלה , ירון !

במקום לעודד אתה הורס....

ישראליות לשמה . לא מקובל טענה כזאת להכין אותו !

בזכות חברה' כמו בנצי , דורון וראנסטר ( דיוויד :wink: ) אדם וגם... אני... ( לא מתבייש )

יותר כייף להגיע למפגשים .

נמאס לראות מכוניות סטנדרטיות !!

תראה ת'אוטו של מומי . איזה יפהפיההההההה .

זה הכייף , לא לראות משהו רגיל כמו איזה VR .

תעשה טובה , בדברים האלה אל תיתן עצות או תביע דעה . הוא בניגוד להרבה מוכן להשקיע גם זמן גם מאמץ וגם כסף !!!!

אם רק היית רואה אותו מנסה לגייס כסף..... היית מבין .

אז לכל הקנאים מספיק לאכול ת'לב... ולכל מי שזה לא מרשים אותו , אני מאחל לו רק מכוניות סטנדרטיות כל החיים . לא מגיע לאנשים כאלה דברים מיוחדים....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אז לכל הקנאים מספיק לאכול ת'לב... ולכל מי שזה לא מרשים אותו , אני מאחל לו רק מכוניות סטנדרטיות כל החיים . לא מגיע לאנשים כאלה דברים מיוחדים....

אוהד לפי דעתי לא מדובר בקינאה או בחוסר פירגון של החבר'ה כאן, אלא בבורות לשמה.

ואני לא מתכוון להעליב חו"ח אף אחד כי גם אני נמנה על הבורים בנושא הזה - אני מודה - ראיתי את הרכב הזה על הכביש (אולי לא את הTII) כמה וכמה פעמים,

ולא ידעתי שיש גירסה מטורפת כזו על הכבישים בארץ, חיפשתי מידע ברשת ותראו מה מצאתי :

1991 סמ"ק, SOHC, 8 valves, הזרקת Ku .

130 כ"ס\5800 סל"ד

18.2 קג"מ\4500 סל"ד

0-60 מי"ש : 8.2 שנ'

מהירות מירבית : 193 קמ"ש

תסכימו איתי שאלה נתונים מצויינים בכל קנה מידה, אם מוסיפים למשוואה גם הנע(א)ה אחורית מטורפת (+בני אחד מטורף לא פחות :wink: ) זה מתכון בטוח לכיף,

או לצרות צרורות אם לא יודעים מה עושים :D ...

נ.ב : בנצי תבדוק את הWebring הבא, יש שם המון תיעודי רסטורציות של בימרים כמו שלך : http://s.webring.com/hub?sid=&ring=bmw2002&id=72&next

הודעה זו מוגשת מטעם הוועד להרגעת ווריד המצח של יאשה :wink:

פורסם

זה בסה"כ אוהד, אל תתיחסו אליו.

הוא ימשיך להתנהג ככה עד אשר אני אביא לו בולמים.

בינתיים זה מצחיק לראות אותו ככה, אז הוא לא מקבל את הבולמים.

na na banana... :twisted:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אם זה לא היה אני זה היה אפילו מצחיק..... :?

בכל מקרה , אני יודע איפה אתה גר . ומחר אני גם יכול לארגן טרמפ....

אכלת אותה !

איזה עצוב שאני צריך טרמפ להגיע ממקום למקום...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

במסגרת הפונקציות של הפורום החדש הגעתי להודעה הזאת שגרמה לי מצב רוח טוב

נזכרתי באופטימיות שהייתה לי כשרכשתי את הרכב , עברה יותר משנה ומצבי השתנה הרבה יותר ממצב האוטו, כשהוא נרכש לא היו דאגות על הראש, הייתה עבודה והיה זמן... היום אין עבודה ויש הממממוווןןןןןן זמן - אבל אין הרבה חשק, ואין מה לדבר על כסף מיותר

אני יכול להגיד שלא נשאר הרבה אבל כל פעם שזה יוצא לי מהפה משהו אחר מתקלקל

ומה שהתחיל ב"אין הרבה מה לתקן חוץ מקוסמטית" עבר מזמן ל "איפה לעזאזל אני משיג משאבות כאלו בארץ?" אבל גם על הבעיות הללו התגברתי בסופו של דבר (ארוך מאוד יש לציין) מקווה שבזמן הקרוב (כמה שיותר, יותר טוב) היא תעבור את הטסט הכ"כ מיוחל . תאחלו לי בהצלחה , נכון להיום נשאר לי לעשות כיוון הצתה, ולהניע לכיוון מכון הטסטים. בפנים נשאר לי להרכיב את כל מה שמחכה מחוץ לאוטו כמו שטיחי אלומיניום, דוושות אלומיניום, קונסולה משופצת ומערכת סאונד אה ולהדביק את התקרה החדשה , אם מישהו מובטל או בחופש ורוצה לקפוץ קצת ולסייע או להסתכל אז חופשי יש מספיק בירות לכולם....

haters will hate

פורסם

עלק מספיק בירות...

חצי בירה אחרי שהתחלת אותה..

.....:lol:

בתקוה שתסיים בקרוב..האוטו מדהים, אני מת להרגיש כבר איך היא נוסעת.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...