Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ו"הביפ" הגדול שלי..

אחרי יום עבודה מתיש, חראגיל, פתחתי בנסיעה הביתה... היה חם... מזגן זה אחד מאותם הדברים שאין להם שימוש ברכב שלי, ואם יש, זה כדי לעשות דבר אחד בלבד:

כשמישהו חדש נוסע ברכב, להפעיל אותו בשקט ואז לומר "יש לי כפתור טורבו" וללחוץ עליו, בכדי לכבות את המזגן ולתת לרכב PUSH... :)

נסעתי, כולי מזיע ואיפלו מלוכלך, הודות לילדי השמנת של רמת אביב שלא טורחים לרחוץ את המכוניות שלהם, ואני בתור המאבטח בחניון צריך להשאיר להם את טביעת האצבעות שלי...

בסופו של דבר, אחרי שהייה ממושכת מספיק בפקקון ליד וולפסון, באיילון דרום, הגעתי הביתה...! יש!

אלא ש... קטנוע מאעפן עומד בשולי הכביש בדיוק איפה שאני רוצה לחנות, ועל הקטנוע יושב בחור במיגוד הדומה למדים של מג"ב... צבע דומה, ובעצם הכל.. הוא נראה מדבר בפלאפון...

המעשה הבא הוא לבכות שכבר נמאס מהכל ולצפור לו "ביפ ביפ" כדי להעביר לו בעצמם "אומרת ללובה יאללה יאללה"! הוא לוקח את עצמו כמה צעדים קדימה ונעמד שוב! בדיוק בסנטימטר שחסר לי (המקום מוגבל מקדימה ומאחורה ביציאות של חניות...

אני יושב ומחכה, החברה שלי שאיתי צוחקת, גם אני... חושב על איזה דחקה חדשה.. באותו רגע קם הבחור מהקטנוע, לוקח פנקס ומתחיל לרשום את מספר הרישוי שלי!

לפתע שמתי לב שיש לו סמל צבעוני של העיריה שלנו, בחיים לא ראיתי דבר כזה קודם! הוא מסיים לרשום משהו, ניגש לחלון ואומר "אתה מקבל דו"ח על הפרעה לציבור" (צרפתי בשעה שלוש וחצי אחה"צ בשטח עירוני הרי!")

התחלתי לקבל את השוק של החיים שלי, הרגשתי לפתע שמא אני נמצא במרכז הציוויליזציה!!!!! פלטתי בעצבנות "בסדר!" ואז נחת על ברכיי פתק ריק... לא הבנתי מה העניין, בחור החמד חייך ואמר - אתה מסתלבט, אז גם אני.. לפני שהבנתי מה קרה והחלטתי לקפוץ אליו ולצעוק "אתה מקבל דו"ח על הפרעה לאשי ביטחון" הוא קפץ על הקטנוע ונעלם... כזה סיפור... למדו והפנימו!

אגב, במקום שאני עובד בו, ברמת אביב ג', יש תמרור "אין לצפור" - מדהים.. שמים אותם רק באזורים של טחונים?

נ.ב. - גם השרותים במרכז די מסודרים... מה זה? לנו לא מגיע?! אני מרגיש פושטי....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תמרור ה-"אסור לצפור" היחידי שראיתי נמצא ברמת אביב ג'. איזה תמרור מצחיק, פשוט דורש לצפור שם באמצע הלילה. זה תמרור שמראה על אפליה. תמרור מטומטם.

172

פורסם
תמרור ה-"אסור לצפור" היחידי שראיתי נמצא ברמת אביב ג'. איזה תמרור מצחיק, פשוט דורש לצפור שם באמצע הלילה. זה תמרור שמראה על אפליה. תמרור מטומטם.

החוק אוסר על שימוש בצופר בשטח עירוני למעט לצורך מניעת תאונה.

גם בבת-ים.

כך שהתמרור מיותר, ואין אפליה בין רמא"ג לכל שטח עירוני אחר. (חוץ מעניין השירותים...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מובן... לא צופרים ואני נמנע ככל האפשר מלעשות את זה.. אנשים שחשבו שמותר להם יותר מידיי ברכב שלי וניסו ללחוץ על הצופר קיבלו מכות, פעם במקרה העפתי את היד של חברה שלי גם... אבל לפעמים צופרים.. במצבי חירום בעיקר, אבל הפעם... נו, מי מצפה מישראלי עייף שייצא מהאוטו וידפוק לקטנוען על הקסדה כדי שהשני יזוז טיפה...? :) ביפ ביפ!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
החוק אוסר על שימוש בצופר בשטח עירוני למעט לצורך מניעת תאונה.

גם בבת-ים.

כך שהתמרור מיותר, ואין אפליה בין רמא"ג לכל שטח עירוני אחר. (חוץ מעניין השירותים...)

ת'אמת, הצופר משחרר עצבים. כשמישהו נכנס לכיכר וחותך אותי זה עוזר לי להוציא את העצבים, וגם מזהיר כמובן את הנהגת(תמיד נהגת) שחתכה אותי. מקרה מצחיק שקרה לי. לקחתי את המזדה פרמאסי של דודה שלי לטסט, ובדיוק חתכה אותי מישהי בכיכר, צפרתי לה. יותר מדי. לא ידעתי שהצופר בפרמאסי כל כך חזק. היא ממש נב(ה)לה, וזה ממש הצחיק אותי. חשבתי על לשפר את הצופר ברכב שלי, לשים לו צ'יפ או פילטר :lol:

172

• תוכן חדש...