Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהי הדרך הקצרה ביותר מחולון (נק' הפתיחה שלי היא כיכר 'הדמעות' קוגל או צומת חולון אם תרצו) לאיצטדיון ר"ג?

*אני יודע שאני צריך לעלות על איילון, אז ככה שכבר יש לי יתרון :wink:

תודה מראש,

עידן.

פורסם
מהי הדרך הקצרה ביותר מחולון (נק' הפתיחה שלי היא כיכר 'הדמעות' קוגל או צומת חולון אם תרצו) לאיצטדיון ר"ג?

*אני יודע שאני צריך לעלות על איילון, אז ככה שכבר יש לי יתרון :wink:

תודה מראש,

עידן.

תמשיך עם איילון צפון עד למחלף האוניברסיטה, שם תיצא מכביש איילון.

ביציאה מאיילון תיקח את הנתיב הימני ותיהיה לך התפצלות, ימינה\שמאלה. תיקח ימינה ואתה תיהיה בכביש של "גני התערוכה", לכיוון הלונה פארק וכו'.

כשתעבור את הלונה פארק (הוא יהיה בכיוון הנגדי שלך, אבל שים לב אליו) תפנה ימינה לכיוון רחוב "שטרית". סע ברחוב הזה לאט. יש שם שוטרים ממל"זים לפעמים, וגם כל הכביש משומש לגמריי. אם אתה רוצה להרגיש קצת באוויר, סע בנתיב השמאלי... תיהנה:).

תמשיך לנסוע על שטרית עד שתראה רמזורים, וברמזורים תפנה ימינה (הפנייה ימינה היא פנייה ללא רמזור).

תמשיך ישר עד לקניון, ומשם הדרך קלה.

Back to the original - NC again.

פורסם
:shock:

המתלים המפנקים של המאזדה

בהשוואה למה? ואנדורה של פירוקיה?
נראה לי שזה היה בציניות :wink:

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
תמשיך עם איילון צפון עד למחלף האוניברסיטה, שם תיצא מכביש איילון.

ביציאה מאיילון תיקח את הנתיב הימני ותיהיה לך התפצלות, ימינה\שמאלה. תיקח ימינה ואתה תיהיה בכביש של "גני התערוכה", לכיוון הלונה פארק וכו'.

כשתעבור את הלונה פארק (הוא יהיה בכיוון הנגדי שלך, אבל שים לב אליו) תפנה ימינה לכיוון רחוב "שטרית". סע ברחוב הזה לאט. יש שם שוטרים ממל"זים לפעמים, וגם כל הכביש משומש לגמריי. אם אתה רוצה להרגיש קצת באוויר, סע בנתיב השמאלי... תיהנה:).

תמשיך לנסוע על שטרית עד שתראה רמזורים, וברמזורים תפנה ימינה (הפנייה ימינה היא פנייה ללא רמזור).

תמשיך ישר עד לקניון, ומשם הדרך קלה.

איזה סיבוב עשית לבןאדם :shock:

באיילון צפון אתה עולה ביציאת ההלכה, פונה ימינה רמזור שלישי שמאלה ממשיך כל הזמן ישר.. עד שבצד שמאל יש אצטדיון/קניון...

לא יותר פשוט? :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
איזה סיבוב עשית לבןאדם :shock:

באיילון צפון אתה עולה ביציאת ההלכה, פונה ימינה רמזור שלישי שמאלה ממשיך כל הזמן ישר.. עד שבצד שמאל יש אצטדיון/קניון...

לא יותר פשוט? :wink:

לדעתי, הדרך שלי פשוטה יותר. גם אני יכולתי להסביר את הדרך ב 2 שורות שזה ייראה פשוט אבל הרחבתי. למשל...

"צא באיילון צפון מחלף האוניברסיטה, קח ימינה, תמשיך עם רחוב ישראל רוקח ובפנייה הראשונה תפנה ימינה לרחוב שטרית. ברחוב שטרית תפנה בפניה הראשונה ימינה ותמשיך ישר עד לקניון".

בהתחלה לא הגבתי אבל ראיתי שאף אחד לא הגיב לבחור אז אני הגבתי לו, ואני אישית בחיים לא עולה בההלכה, כי האוניברסיטה יותר נוח, וליד הבית שלי.

פורסם
בהתחלה לא הגבתי אבל ראיתי שאף אחד לא הגיב לבחור אז אני הגבתי לו, ואני אישית בחיים לא עולה בההלכה, כי האוניברסיטה יותר נוח, וליד הבית שלי.

TB, אני עדיין מעריך את עזרתך :wink:

בוא נראה אם הבנתי נכון:

1) אני עולה על איילון

2) ישנה יציאה כזו מעוקלת (שכחתי את שמה) שאם בסופה אני לוקח ימינה אני עולה על הכביש של גני התערוכה/לונה פארק/ טל מוסרי.

3) נוסע כמה מאות אלפי סנטימטרים ופונה ימינה ברח' שטרית

4) בסוף שטרית אני רואה רמזורים - ושם ימינה

וכבר משם אני אסתדר כי את הקניון אני מכיר פחות או יותר.

תודה שוב

פורסם
לדעתי, הדרך שלי פשוטה יותר. גם אני יכולתי להסביר את הדרך ב 2 שורות שזה ייראה פשוט אבל הרחבתי. למשל...

"צא באיילון צפון מחלף האוניברסיטה, קח ימינה, תמשיך עם רחוב ישראל רוקח ובפנייה הראשונה תפנה ימינה לרחוב שטרית. ברחוב שטרית תפנה בפניה הראשונה ימינה ותמשיך ישר עד לקניון".

לא קיצרת בדרך ולא הצגתי אותה בצורה שהיא לא..

בשביל בןאדם לא מהסביבה, שהבית שלו לא קרוב לאחת היציאות

אני חושב שיהיה יותר קל להגיע מההלכה,

הרי ברגע שהוא עולה הוא צריך ימינה שמאלה וישר..

אין לו סיבוכים של 10 מטר כאן ועוד 50 מטר שם..

הוא לא צריך להסתכל על שמות של רחובות וכל זה..

ברגע שהוא עולה בהלכה, יש את הרמזור על הגשר שהוא לוקח בו ימינה,

עובר עוד 2 רמזורים, ובשלישי פונה שמאלה שם הוא ממשיך כל הזמן ישר עד שבצד שמאל אצטדיון רמתגן..

לדעתי זה הרבה יותר פשוט מאשר להגיע מהאוניברסיטה.

אל תשכח שהוא מגיע מאיילון צפון, לא מאיילון דרום..

אני לא חושב שיש לו באיילון צפון ירידה של האוניברסיטה.

יש את הירידה של רוקח - שנחסמה למי שבא ישר מאיילון, ויכול לרדת בה רק מי שמגיע מהירידה מגשר ההלכה,

והירידה אח"כ זאת הירידה של גני-התערוכה.

אישית הסברתי לכמות נכבדה של אנשים איך להגיע, רובם מכיוון דרום, לכולם הסברתי על ההלכה - ואףאחד לא התבלבל - הדרך הזו ממש פשוטה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא קיצרת בדרך ולא הצגתי אותה בצורה שהיא לא..

בשביל בןאדם לא מהסביבה, שהבית שלו לא קרוב לאחת היציאות

אני חושב שיהיה יותר קל להגיע מההלכה,

הרי ברגע שהוא עולה הוא צריך ימינה שמאלה וישר..

אין לו סיבוכים של 10 מטר כאן ועוד 50 מטר שם..

הוא לא צריך להסתכל על שמות של רחובות וכל זה..

ברגע שהוא עולה בהלכה, יש את הרמזור על הגשר שהוא לוקח בו ימינה,

עובר עוד 2 רמזורים, ובשלישי פונה שמאלה שם הוא ממשיך כל הזמן ישר עד שבצד שמאל אצטדיון רמתגן..

לדעתי זה הרבה יותר פשוט מאשר להגיע מהאוניברסיטה.

אל תשכח שהוא מגיע מאיילון צפון, לא מאיילון דרום..

אני לא חושב שיש לו באיילון צפון ירידה של האוניברסיטה.

יש את הירידה של רוקח - שנחסמה למי שבא ישר מאיילון, ויכול לרדת בה רק מי שמגיע מהירידה מגשר ההלכה,

והירידה אח"כ זאת הירידה של גני-התערוכה.

.

יווו

התחלת לסבך איכשהו גם אותי, ואני עובר שם כל יום:roll:

למי שבא מאיילון צפון יכול לרדת במחלף של האונברסיטה -גני התערוכה.

שוב פעם, אני רשמתי את שמות הרחובות כדיי שלא יתבלבל. אבל מה יותר פשוט מאשר

"צא במחלף גני התערוכה לכיוון ימין. תמשיך ישר ובפנייה הראשונה תפנה ימינה. בכביש שהתחברת אליו, תפנה ימינה בפניה הראשונה, תמשיך ישר, והגעת לקניון".

זהו וויכוח סרק....שתי הדרכים כניראה קלות, השאלה היא לאיזה דרך רגילים. אני רגיל לדרך שלי, אתה לשלך.

לד"ר וואנדורה - כן. הבנת נכון את הדרך רק הבהרה קלה. כשרשמת "מגיע לרמזורים ופונה ימינה". הפנייה ימינה היא ללא רמזורים, הרמזורים הם להמשך ישר ופניה שמאלה בלבד. אתה תפנה ימינה ללא רמזור...

נתראה במפגש?

אחמד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...