אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,376 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לכתבה: http://www.ashdodnews.co.il/page2.asp?page_id_2=1060&page_id=109 שי.
הודעה אחרונה מאת soli, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם! הוטלה עליי משימה, שהיא ללמד את בת דודתי בת ה 25 ללמוד לנהוג ברכב ידני. כרגע להורים שלה יש רכב אוטומט והם רוצים להחליף לרכב ידני (וכן אני יודע שזה נשמע מצחיק שהורים בני 50 רוצים אבל ממש רוצים להחליף לידני מאוטומט). בכל אופן מה לא עשיתי כדי לעזור לה ללמוד: לקחתי אותה לשיעור עם מורה על חשבוני ואני יגיד לכם את האמת היא הסתדרה אבל בסוף השיעור היא חזרה על המשפט שקבוע שהורס אותי כל פעם שאני שומע אותו מחדש "אני לא יכולה יותר עם השלוש רגליים האלה", ושדיברתי עם המורה נהיגה לאחר השיעור הוא אמר לי שהוא כמעט לא עזר לה. לקחתי אותה אחר כך למגרש חנייה נטוש ענק בים(מול הקונגרסים בחיפה למי שמכיר) באוטו ידני וגם שם היא הסתדרה כלומר, נכבה האוטו איזה פעם פעמיים …
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 29 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אולי הכותרת סתמית ?!? בכל אופן הכוונה על לפתוח דף או שרשור דביק לגבי מקומות עבודה שקשורים ברכב! לא כמו השרשור של על מה אתה נוהג ומה התחביבים שלך. הכוונה למוסכים או בעלי מקצוע שונים אשר בפורום. לרשום מיקום ותפקיד, וכך חברי הפורום יעדיפו לגשת אליהם, זה גם ייתן יותר פרנסה לאנשים פה, וגם הם יוכלו לתת הנחה לחברי הפורום. אני מניח שיש מאות אם לא יותר בפורום פה שהם מקצועיים (לא חובבנים ) בנושאים שונים, כגון צביקה קרבורטורים או איציק או רבים אחרים. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאור החורים הרבים שמתגלים השכם והערב בדפדפן האינטרנט אקספלורר של מייקרוסופט החלטתי לפני כחודשיים להתחיל לחפש חלופות. את החלופות מצאתי בקלות יחסית, יש כאלה שמנסים להדמות לאקספלורר הותיק, יש שמנסים להתעלות ולהציע ממשק אחר לגמרי ויש שמנסים לשלב את הטוב שבכל העולמות. אחרי עבודה ממושכת עם שני מתחרים עיקריים, ה-FIREFOX של מוזילה (דפדפן קוד פתוח) והנביגייטור של נטסקייפ (הם עוד בועטים..) אני גאה להכריז שבגרסה הנוכחית שלו - FireFox 1.0PR, מדובר בדפדפן האינטרנט הטוב ביותר שיש היום. הוא שוקל כלום וחצי (כ-5 MB) הוא קל להתקנה ויודע לייבא את כל הקוקיז והבוקמארקס שלכם מהדפדפן הנוכחי, תכונה שמבטיחה מעבר קל וחלק . השיפורים שהוא כולל רבים ומשמעותיים כשהגדול שבהם הוא העדר חורים…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום דרושים מתדלקים לתחנת הדלק פז בצומת סביון(אור-יהודה,יהוד,קרית-אונו). העבודה במשמרות. לא דרוש נסיון קודם. כן דרושים:רצינות ונכונות לעבוד!!! העבודה מתאימה לחיילים משוחררים(עבודה מועדפת),לסטודנטים,לצעירים לפני צבא(לפחות חצי שנה לפני גיוס) ולכל אחד אחר שרוצה. אם מישהו מעוניין או מכיר חבר שמעוניין - נא לפנות אליי בפרטי. תודה ובהצלחה גורג
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע משהו על קניית סמלים מדבקות וכו דרך EBAY ? איך העסק הזה עובד ? והאם זה אמין ? כי הם רוצים את מספר כרטיס האשראי וזה קצת מרתיע..
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
VW Golf 1800 ADZ 1 2
מאת BURZUM- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קצת סטייל, לא?
הודעה אחרונה מאת ד''ר וואנדורה, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למנהלים: במידה וטעיתי בפורום אז תעבירו את ההודעה בבקשה לפורום הרצוי. בקישור הבא: http://planet.nana.co.il/fiatuno/ מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1. פורום קנייה 2. פורום מכירה נראה לי יעיל יותר.(גם ההודעות יקפצו פחות). השאלות הן: 1. האם זה אפשרי מבחינת עלויות? 2. האם אתם מסכימים איתי שזה אכן יותר יעיל? 3. האם מנהלי הפורום בכלל מעוניינים לבצע מהלך כזה? מה דעתכם על הרעיון.... אלון
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
למישהו בא להתארגן על איזה טיולון קטן מחר שבת 23.10?
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני וחברים רוצים לפקוד את המקום היום. יש למישהו מושג אם המקום פתוח היום? ועד מתי? אם למישהו יש מס' טלפון של המקום אודה לו מאוד!!! תודה רבה. אדם.
הודעה אחרונה מאת Maserati, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
נראה לי שהיא לקחה סיכון וחשבה שאולי תעבור, אבל בסוף היא טעתה......
הודעה אחרונה מאת Sento, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
YOU MIGHT FIND IT HERE: http://www.nrg.co.il/online/7/ART/801/469.html
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.mambro.it/dl/striker_goal.wmv יא אולוהים...
הודעה אחרונה מאת VW RaCiNg, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במשך הסידרה היא מסתובבת לה עם קליאו ספורט MK2 כחולה . מישהו מפנצ'ר לה את הגלגלים כי היא חונה בחנייה של נכים , אז היא לוקחת את האוטו למוסך , פוגשת את אסי , הוא עושה עליה קומבינה עם הצמיגים , הם שוכבים בלה בלה בלה ... אחרי כמה ימים היא חוזרת שוב על גרר אחרי תאונה קטנה, הבעיה שעל הגרר נמצאת 206 4 דלתות אפילו לא באותו צבע. קצת עלוב , אבל הסידרה נחמדה
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מערכת 4.1 למחשב והסאב מקבל זרם אבל לא מספיק, לפ]עמים אחרי כמה משחקים עם המתג שלו הוא נדלק טוב ולכן אני חושד במתג, בנוסף שרפתי לו את הפיוז והיתי בחנות חשמל גדולה (ארכה) ושם נאמר לי שזה פיוז טרמי והם לא מחזיקים כאלה. יש למישהו המלצה על מקום ברחובות שיכול לסדר את הבעיה בזול? אם יש פה מישהו שמתעסק עם זה בבית ומוכן לעשות את זה גם במחיר המתאים שיפנה אלי בה"פ
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תכירו, זה משמש: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?userid=2735 זאת החתימה שלו: חידה (לא נושאת פרסים) : מי יודע של מי האמרה, ובאיזה הקשר נאמרה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הגולף R32 הכסופה שעצרה לתדלוק בתחנת דלק של קניון M הדרך!!! זה היה יום ראשון הזה בשעה 10 בערך בדרך לבסיס, היא הייתה מדהימה עם המגנזיום מרובה פסים, עם החצאית הקדמית העצומה הזאת עם ה3 פתחים, הלוחית רישוי הזרה העלימה את הספק שמדובר בדגם הנ"ל. מישהו עוד זכה לראות את המחזה? ( לכל חובב גלגלים יש את הרגע הזה שמשתווה לרגע קבלת התורה על הר סיני אלא שאני הייתי באוטובוס ואלוהים בדיוק לבש את חליפת המתדלק)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אתם בנאדם. דבר ראשון. בעזרת הלחצנים "H" ו-"J" בלחיצה בו-זמנית של טיק-טאק תתחילו לנוע ולצבור תאוצה ככל שהלחיצות יהיו יותר מהירות, את הקפיצה תבצעו על-ידי מקש רווח שגם היא מותנית במשך זמן המשיכה (לחיצה יותר ארוכה = קפיצה יותר ממושכת וגבוהה). תרוצו על הכביש עד שתגיעו למכונית המיני שמחכה לכם בסוף הרחוב עם גג פתוח, ואליה תקפצו טיפה לפני. רק תשתדלו שלא לפוצץ לעצמיכם צלעות מיותרות, כי זה חבל כזה... גראפיקה מושקעת מאוד שנעשתה מתצלומים. אם יש לכם זמן (ויש לכם...), תציצו בחלונות המסעדות והבתים, וגם על הכלב ברחוב. ישנן 10 הזדמנויות בכל משחק ובו אתם מדרגים את עצמכם. דיעה שלי? ע=נ=ק + לחצו על התמונה כדי להגיע למשחק אז תהנו וספרו חוויות, חולה~הגה
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תראו להם את זה ושיפסיקו להתעלק. http://planet.nana.co.il/xpt/WR.pps#29
הודעה אחרונה מאת bose, -
- 1 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום, כמו כולם אני אוהב סרטים ובמיוחד סרטי מכוניות ואופנועים... עכשיו פתחתי את הנושא הזה כדי להגדיל בעיקר את המאגר של הסרטים שלי. כל אחד ירשום את הסרטים שהוא מקיר. הסרטים שאני מקיר: 1. מהיר ועצבני כמובן... 2.ביקרס 3.עקיצה ב-60 שניות
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מרצדס משנה את הסמל כדי לפנות יותר לנשים -
הודעה אחרונה מאת Yaron Edry, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, שמעתי המון תלונות על מסלולי הקארטינג וחשבתי - מכוון שיש לי אפשרות לבנות מסלול קארטינגים ע-נ-ק במשק מאחורה - מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה על כמה עולה קארטינג טוב? האם יש צורך ברישוי וכמה זה עולה? האם יש צורך באישור מיוחד על הפעלת אתר כזה? וכו'... תודה.
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
לאחרונה ראיתי בשירשור של "ד"ר ואנדורה" על הGTA שיש המון חבר'ה שגם נדבקו בקדחת הGTA ,ואני מודה גם אני מכור,ורציתי לשתף אותכם המכוניות שמותקנות אצלי במשחק שהכי אהובות עליי. כן אני מודה אני בן 21 ואני מכור למשחק הזה. בבקשה חבר'ה אל תהפכו את השירשור לשירשור תמיכה במחשבים,הכוונה שלי שכל אחד יציג מה יש לו מותקן במשחק,אני מבקש מה שמותקן במשחק לא תמונות מגוגל. בכל מקרה מה שמדהים אותי זה ההתקדמות ברמת הגרפיקה בשנים האחרונות ממש התקדמות גדולה,רמת הדיוק מעולה. הנה התמונות תהנו.
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יום שבת, אני ואחי שוטפים את המכוניות. עושים ווקס ומצחצים אותן. מסיימים, אני מחנה את המכונית במקום, יוצא ממנה,ואז , יונה מחרבנת עליי. לא על המכונית, עליי ! נו ? כוס-אמק! שמוליק
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עכשיו התקשרו אלי הייתי במקלחת, אלה המספרים 0508998809 0508998806 0508998803 הכל אותו דבר חוץ מהספרה האחרונה מה זה זה.............
הודעה אחרונה מאת שמר, -
דיוטי פרי 1 2
מאת MATAN206XT- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מה קורה חברה ? אמא לי טסה לצכיה ביום ראשון אני במקרה צריך לקנות נעלים ( רק נייק) אז רציתי לדעת כמה ההבדלים גדולים יש למישהו מושג פה ?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 0 תגובות
- 976 צפיות
שלום לכולם, היום נפתחה כידוע שנת הלימודים לאלה שהולכים ללמוד באוניברסיטאות ובמכללות. אני מתחיל ללמוד היום לתואר -הנדסאי רכב במכללת עמל אשדוד. הייתי מעונין לדעת אם יש עוד אנשים מהפורום שמתחילים ללמוד היום את אותו המקצוע ואם כן אז היכן? אולי נכיר אנשים דרך הפורום. שי.
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני יודע שזה קשה.. כבר אמרו לי.. אבל תתאמצו! קישור לתמונה
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבקשה מנהלים, לא לנעל או למחוק, להעביר לאוף טופיק למרות שיש פה משהו שקשור לרכב... בכל מקרה מחר, יום ראשון, ה17 באוקטובר מתחילים הלימודים באוניברסיטה נגמרו חיי ההוללות והחופש המתמשך, הגיע הזמן להמשיך הלאה ולהתחיל לדאוג לעתיד. מן הסתם לא יהיה לי זמן לצערי להכנס לפורום כמו בעבר, במגמת שחיטת המוחות- הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אונ' ת"א.... יש אחרים שלומדים/למדו שם, ובמגמה הזו? ובכלל בהצלחה לכל מי שמתחיל מחר את הסמסטר! רציתי גם לשאול אנשים מנסיון על התמודדות עם אחזקת הרכב באותה תקופה, איזה עיסוק הכי נפוץ אם בכלל יש זמן... (רק ימי ראשון ורביעי אצלי זה משמונה עד שמונה ). נקוה שיהיה לי זמן להמשיך בהתעסקות עם האוטו ואפילו להשקיע בכמה מפגשים או מועדון... עוד שאלה- מ…
הודעה אחרונה מאת yuvk,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,487 אורחים (הצג רשימה מלאה)