Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW Golf 1800 ADZ

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד מאוד.

עצה קטנה:

לפני שאתה ממשיך עם כל מיני תוספות אחרות,תצבע ללבן את הטמבונים\מראות\ידיות\פסים..

זה יראה הרבה יותר טוב ככה. :wink:

ואני אנצל במה זו לשאלה:

מה גודל הג'אנט המקורי בגולף 1.8 כזאת? (ומה הגודל שיש לך?)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
נחמד מאוד.

עצה קטנה:

לפני שאתה ממשיך עם כל מיני תוספות אחרות,תצבע ללבן את הטמבונים\מראות\ידיות\פסים..

זה יראה הרבה יותר טוב ככה. :wink:

אין מצב! אני יודע למה אתה מתכוון! כל אילו שצובעים חלקי פלסטיק בצבע הרכב וזה נראה מזעזע פחד והצבע לא בדיוק תואם? זה נראה גרוע. לא נוגע באוטו שלי חוץ ממה שכבר עשיתי .בעצם לא עשיתי שום דבר וזה עדיין יראה הרבה יותר טוב מהארסים שצובעים את האונו עם טמבור :lol:

4128427NAZ.jpg

ואני אנצל במה זו לשאלה:

מה גודל הג'אנט המקורי בגולף 1.8 כזאת? (ומה הגודל שיש לך?)

שמתי בדיוק אותו הגודל, "14. אבל מפני שהדיסקים לא מקוריים הצטרכתי גם לשים מתאמים :idea: . היה אפשרות לשים "15 אבל זה כרוך בהחלפה ברשיון במשרד הרישוי ועלות גדולה יותר של הצמיגים (כ-100 ש''ח יותר לכל צמיג). מפני שכבר היו לי צמיגים חדשים ב "14 אז ללכת על "15 היה נראה מוגזם בפראות מבחינה כספית. חוץ מזה לא הייתי בטוח איך זה יישב על האוטו.

4129760CNI.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
הייתי מוריד קצת פסים זוהרים מהחלק האחורי.

יש לך יותר מדי, אתה נראה כמו משאית :-)

מה, 2 לפי החוק ועוד 2 "חצאים" שלא הצלחתי עדיין להוריד. במהלך השנים כנראה הדביקו שם אחד על השני, עכשיו תורי להוריד אותם. כשיהיה לי כוח אקח פן לשיער ו"אחמם" אותם קצת, שירדו בלי להזיק לצבע.

פורסם
4128297-sm.jpg4128299-sm.jpg4128426-sm.jpg

4128427-sm.jpg4128430-sm.jpg4128428-sm.jpg

קצת סטייל, לא?

פששששש..... סחה על הרכב ....

בטח במפגשים של יום שישי, אתה והבחור עם האונו מרכזים סביבם קהל של מעריצים שגורם אפילו למדונה להתקנא בו....

כל הכבוד על ההשקעה.

אגב, האור הכחול בפנסים הראשיים, זה מקורי מהחברה או שזו התקנה ייחודית לגולף ADZ.

ובלי קשר, גולף ADZ, הבאת את הדגם הזה מהרשיון של הרכב ? זה דגם מנוע? זה מספר שלדה? זה מטוס? זו ציפור?

לא, כי אני פשוט לא זוכר שהיה דגם כזה של גולף ששווק בארץ.

או שאולי הרכב שלך הוא מייבוא אישי?

והפסים הזוהרים, זה שיש לך שני סטים, זה עובר טסט ככה? יש אישור של משרד הרישוי?

בזמנו רציתי לשים באוטו שלי גם (למטה כתוב איזה אוטו יש לי, זה דגם מיוחד של רנו סופר 5 עם מנוע 1250, משהו מאוד מיוחד, יבוא אישי של החברה שמייבאת את רנו לארץ, נמכרו ממנב בארץ רק כמה אלפים בודדים בין השנים 86-91) ולא ידעתי אם לשים שני סטים או לא כי לא רציתי להסתבך עם המשטרה.

איזה אוטו, ברשותך עשיתי מהתמונות טאפט לשולחן עבודה שלי.

המחזירי אור הם הברקה !

בכל מקרה, אחלה אוטו, אחלה תמונות, אשמח אם תעלה עוד תמונות של היפיפיה הזו לפורום

רון.

-רנו סופר 5 , ADSO-4405959-SJIIDJ, מספר שילדה 7511-326598-56235 ארץ ייצור ספרד -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אגב, האור הכחול בפנסים הראשיים, זה מקורי מהחברה או שזו התקנה ייחודית לגולף ADZ

-

זה התקנה עצמית

ובלי קשר, גולף ADZ, הבאת את הדגם הזה מהרשיון של הרכב ? זה דגם מנוע? זה מספר שלדה? זה מטוס? זו ציפור? -

לא, זה סך הכל דגם מנוע. נראה לי שיש אותו גם בפאסט, בדיוק אותו הדגם.

והפסים הזוהרים, זה שיש לך שני סטים, זה עובר טסט ככה? יש אישור של משרד הרישוי?-
לא נראה לי שיש להם מגבלות על מספר פסים מחזירי אור...

איזה אוטו, ברשותך עשיתי מהתמונות טאפט לשולחן עבודה שלי.

-

וואללה... תודה לך.

בכל מקרה, אחלה אוטו, אחלה תמונות, אשמח אם תעלה עוד תמונות של היפיפיה הזו לפורום

מה זה בכיף...... עוד מאת.

פורסם
תקנה צבע מקורי של הרכב ותצבע את הפגושים.

יהיה זהה לשאר המכונית.

אני עשיתי את זה פעם

לדוגמא:

כן, אבל זה לא צריך להיות זהה. צריך להיות פס פלסטיק באמצע הפגוש, כמו בגולף 2800, אז זה יהיה באמת שווה.

פורסם
כן, אבל זה לא צריך להיות זהה. צריך להיות פס פלסטיק באמצע הפגוש, כמו בגולף 2800, אז זה יהיה באמת שווה.
מה פתאום בדגמים שזה בא מקורי זה הכל צבוע רק הפסי צד נשארים שחורים...

ככה זה אצלנו לפחות...!

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם
מה פתאום בדגמים שזה בא מקורי זה הכל צבוע רק הפסי צד נשארים שחורים...

ככה זה אצלנו לפחות...!

כן, יש שם איזה תוספת פלסטיק מסוימת שנותנת מראה מלא. לצבוע את כולו בצבע יראה זול.

פורסם

אז זה אתה הפראייר שקנה מידידה שלי את הגולף שלה? האוטו עם קלאץ ואלטרנטור גמורים הזעות שמן מהמכסה שסתומים צמיגים גמורים והרכב נמכר ב אלף ש"ח מעל המחירון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אז זה אתה הפראייר שקנה מידידה שלי את הגולף שלה? האוטו עם קלאץ ואלטרנטור גמורים הזעות שמן מהמכסה שסתומים צמיגים גמורים והרכב נמכר ב אלף ש"ח מעל המחירון.
לא. למה נראה לך שכל אוטו שאתה רואה נקנה מהידיה שלך? או שזה סתם teaser?

• תוכן חדש...