אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שבת יתקיים מרוץ מליגת הטרקטרונים המרוץ יתקים בדיונות באשדוד .... היה מרוץ מאוד יפה ביום גשום וסוער אני קישור לתמונות של המרוץ http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Photos&group=64&item=120
הודעה אחרונה מאת batz1000, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, בשעה טובה ומוצלחת, קניתי היום בבוקר סובארו ג'אסטי 1200, שנת 92, גיר רגיל, עם מזגן, במצב מעולה... מצורפות תמונות של האוטו ממש ברגעי הרכישה, כבר עכשיו הוא השתנה במקצת מאז שהוא אצלי החלפתי את הרדיו העלוב במשהו סמלי... ריפדתי את המושבים החלפתי שטיחים ושמתי כיסוי הגה. מחר אני אשתדל לעדכן תמונות נוספות. http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=15FB339D765E4A9E8CC796537547FCA2&alid=170030
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום יש כאן בחירות. מעניין אותי אם מסקרים את זה בערוצים הישראליים? נ.ב. לבן של יושנקו יש M3.
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אני לא יודע אם זאת תופעה או מקרה חד-פעמי, להלן מה שקרה: לפני שבועיים וחצי (6/12) הזמנתי לאבא שלי מכונת גילוח פיליפס עם ג'ל. נכנסתי ל-ZAP.co.il, בחרתי את הדגם שמתאים לתקציב - פיליפס/נורלקו 6705, ומכיוון שהמחירים ברוב החנויות עמדו על 310 ש"ח פלוס מינוס, בחרתי לקנות מהחנות עם האתר שנראה הכי אמין, ואף נכתב בו שהמכונה "חדשה לחלוטין", בנוסף חנות זו הייתה גם הכי זולה במחיר הכולל ביחד עם המשלוח. ביום שישי האחרון לקחתי את המכונה מהדואר (הגיעה למעשה ביום ד' כבר), והבאתי אותה הביתה לאבי. הוא פתח את הניילון שעטף את האריזה שלה, ומייד ראינו שהאריזת פלסטיק שקוף שלה סגורה בצורה רשלנית עם אטבי מהדק מצדדיה. בנוסף המכונה היא נורלקו 6735, שאני בכלל הזמנת…
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
עברתי על מודעות מכירת הרכב של סוף השבוע.. הנה מקבץ של כמה, שלא יכולתי להתעלם מהם... אופטימיים משהו... רופא שנוהג על סופה משנת 93?! באמת רכב נדיר... אני מת להתקשר לבחור, לשאול למה לעזאזל הוא מוכר את הקאיין החדשה שלו, ולמה הוא מתכוון להשתדרג... ולמה בעצם הוא טרח להזכיר את העובדה שיש לו טסט לשנה? לא נראה לי שלרכב כזה תיהיה בעיה לעבור טסט... זה ממש מהר, 100,000 קמ"ש.. מעניין אם האיביזה שלי לוקחת אותו בפתיחות..
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
-
- 1 תגובות
- 991 צפיות
(בשל הקרינגלים ובכלל) SO GET READY.... http://student.wspa.pl/~sarock/ ENJOY:twisted:
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הייתה לי תאונה אתמול, כנראה כדי לאזן את הקארמה עם היום חמישי שממש היה לי כיף בו. מה שקרה זה שבאתי לצאת לכביש 5 מפ"ת (במחלף הטבעת) , בנתיב הימיני, והכל בסדר. איפה שהפניה מתהדקת התחלתי לבלום קצת, ופתאום אני רואה גולף כסופה חולפת משהו כמו 10 ס"מ ממני במהירות שהייתה לפחות כפולה משלי (איזור ה45, אני מאמין). אני מתוך פחד אלוהים מעכתי את הבלמים, הגלגלים ננעלו והאוטו המשיך ישר. לתוך מעקה הבטיחות. למזלי, האוטו הזה בנוי היטב ולא נפגעתי, חוץ מבכתף שלי, שאיתה ניסיתי לפתוח באמוק את דלת הנהג שלא הייתה מוכנה להפתח. בסוף יצאתי מהדלת השניה. האוטו לעומת זאת, לא כ"כ בר מזל. למות שהוא עדיין נסע והצלחתי לנהוג עד ת"א לפני שהוא נכבה לי, כנראה סופית. (ואל תרצו לי על זה שלא הייתי צריך…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
הדגם של חברת נורב (NOREV ) הצרפתית. קנ"מ: 1/43 איכות: טובה מינוס ( ביחס למיניצ'אמפס ) אין לי הרבה זמן לצילומים, כך שאין הרבה תמונות.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו מכיר אולי תוכנה צריבה שצורבת עם חיבור בין השירים? משהו שנשמע כמו מיקס כזה? אם כן מה השם שלה?
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 4 תגובות
- 999 צפיות
אני לא מבין דבר וחצי בעניין, וחיפוש (בצורה מפתיעה) לא העלה כלום. בכל מקרה, אם למישהו ידוע על דגם מיניאטורי וכמה שיותר גדול של אוסטין מרטין ואנקויש ו/או DB9 ויכול להגיד לי איפה אני משיג אחד, אני מאד אשמח.
הודעה אחרונה מאת Evolution, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
1/43
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
שלום! בשעה טובה קנינו אוטו חדש, אודי A4 1.8T,שנת 2000, האוטו במצב מצוין!! אני ינסה להביא את תוצאות הבדיקה לשתף אתכם! בקיצור, רציתי להודות לכולכם על העצות החכמות שנתתם לי, ועזרתם לי להחליט בסוף מה אני רוצה. תודה לכם, ותמשיכו ככה ! נ.ב: מנהלים, לא ידעתי בדיוק איפה להשים את ההודעה הזאת אז שמתי פה, עם תרצו, תעבירו. יום טוב יונתן
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אנשים! אני מעוניין ליקנות את המכשיר הזה של נוקיה דגם 3200 ב45 שקל לחודש מאורנג' ואני מקבל עוד פלאפון מתנה של מוטורלה קטן וחמוד כזה! http://www.palmshop.ru/img/cellular/nokia_3200.gif.big.gif מה אתם אומרים על מכשיר הזה? איך הפונקציות שלו? (מצלמה,רדיו וכו') אולי יש לכם המלצה טובה יותר בתקציב של 50 שקל לחודש?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים/חושבים?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
Audi A6 1997 by Minichamps
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
איזה עצבים לקום בבוקר של יום יפה .... לצאת לחלון ולראות את האוטו שלך פתוח... יורד למטה ורואה שהחלון שבור..... אין מערכת , אין רמקולים.... ושנגרם נזק לדשבורד... חבל לא הייתי תופס את הבן אדם הייתי @#$@$ אותו לכל החיים.... יום טוב ותשמרו על האוטו מפני חארות ! תומר.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
בילוש בפעולה. 1 2 3
מאת 620SI- 34 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכם...... לפני כ חצי שעה אני וחבר יושבים בחוץ באשקלון בעתיקות. פתאום אנחנו רואים מישהו רץ כמו מטורף ועובר את הכביש בלי להסתכל בכלל.ואחריו מכמה כיוונים 3 בלשים עם מכשירי קשר ביד!!! כמובן שהמרדף הרגלי נגמר לאחר כמה עשרות מטרים שאחד הבלשים קפץ על הנער והשכיב אותו על הריצפה. אחריו קפצו עליו ה2 האחרים שהוא כבר שוכב. הנער ניסה להתנגד...... ואחד הבלשים הכניס לו את המכשיר קשר בתוך הראש וחזק!!!!!!! אני חושב שהנער איבד את ההכרה לדקה או שניים. בכל מקרה כשהם כבר מרימים אותו מהריצפה שהוא באזיקים..... ניידת אחת כבר הספיקה להגיע למקום ולעצור ליד המקום..... ואחריו מצד אחד הגיע הסקודה של הבלשים ועלתה על המדרכה ולתוך הרחוב כדי להכניס את הנער לאוטו...... ומהצד השני הגיע…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. מישה יודע אולי אם האתר של מועדון הרואדסטרים מת? או שהם החליפו כתובת?? פשוט האתר לא עולה לי... 10X.
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ההודעה הזאת קופצת כל פעם שאני נכנס לאתר מאובטח.ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות הבטחה של EXPLORER ללא הצלחה ,משהו יודע בדיוק איך נפתרים מזה? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
פורק לחץ חשמלי..
מאת קובי- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
יש למישהו נסיון עם פורק לחץ חשמלי? מהי עלותו?
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תיראו מה עשו מי אקורה http://ahru.co.jp/usercar/index2.htm
הודעה אחרונה מאת popo, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 6 אלף צפיות
התמונות צולמו באחד ממפגשי הסאונד ברמת גן תהנו...
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לילה, יורה (בערך), סאני 93 בלי ABS, נוסעים משהו כמו 80-90קמ"ש ואז הרמזור מתחלף לצהוב במהירות. אני רואה אותו אז יש שתי החלטות: לעבור צהוב\שבריר של אדום בסוף או לעצור. בתור אזרח טוב ושומר חוק החלטתי פשוט לעצור וזהו. העניין הוא שידוע שלאחר שלא יורד גשם במשך תקופה ארוכה ואז כן יורד גשם הכבישים מלאים באבק והם מאוד חלקים. מה שגורם לי לא לבלום חזק, אלא בעדינות. בסופו של דבר אני מסיים את עצירה בערך מטר מהקו עצירה. אני מסתכל במראה ורואה שאין נפש חייה שאני אפריע לה, לכן שלבתי לוורס ונסעתי טיפה אחורה כדי לא להיות תקוע באמצע הצומת. ואז לפתע היה פעמיים הבזק ובעיקבותיו מטר קללות מאותה סאני. השאלה: האם אני אקבל דו"ח? על מה אני אקבל דו"ח (האם הם ידעו להפריד בין מעבר ברמזור אד…
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 1 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
האם ניתן לשלם את אגרת הרישוי שנתי ( טסט ) בכרטיס אשראי בתשלומים? ( לא באינטרנט ) או רק במזומן בבנק או בבנק הדואר . תודה.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רק קיבלתי אותו... דגם מאוד יפה לדעתי.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי מצלמה דיגיטלית יש HP. קיבלנו איתה סוללות של אנזייזר E2...ליטיום. הם הריזקו כשבועיים. אחר כך שניגמרו הבאנו סוללות סתם זולות....בדיוק אחרי 3 שעות הם ניגמרו...(כולה 15 תמונות). אז חשבתי איזה סוללות ירזיקו הכי הרבה מעמד........ חשבתי על הGP2300 AA עם מטען....... הם לא ליטיום.......אבל אני חושב הם בין החזקות. וגם ניטענות. מה אתם אומרים?!. תודה תמיר
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כן כן... היום בבסיס ראיתי איזה אחד שהדביק על הרנו מגאן (הצבאית... 65 כ"ס) General Turbo Injection. אחלה פירוש ל-GTI... NOT
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
אין הרבה מה לומר, לקחתי סיבוב שאני לא מכיר בחושך, היה כורכר על הכביש, האוטו איבד אחיזה, ניסיתי לתקן, האוטו לא הגיב, סיימנו על הגג. (אם מישהו מכיר, זה הכביש בין אלייקים למשמר העמק, אני גר באיזור). הדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני קונה עוד רכב זה קורס נהיגה מתקדמת. גם עכשיו היו תכנונים לעשות קורס כזה, אבל כל הזמן דחיתי, ותראו איפה סיימתי... אני כרגע הבן אדם הכי מבואס בעולם, למרות שממש לא קרה לי כלום, האוטו כנראה הלך טוטל לוס... וחבר'ה, תחגרו חגורת בטיחות, אותי זה הציל...
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
1/43 השבוע יוצאים לחנויות הדגמים הבאים : FORD TRANSIT BUS 1965, GREEN 400082210 ALFA ROMEO SPIDER 2003, BLACK, 'FULDA', L.E. 2204 PCS. 436120332 AMERICAN HOT ROD, GREEN, 'MOUNTAIN DEW', L.E. 1111 PCS. 400142261 LOTUS SUPER 7 1968, YELLOW 430135634 FORD FOCUS RS, WRC RALLYE ARGENTINA 2003, MAERTIN / PARK 400038384 FORD FOCUS RS, WRC WINNERS RALLYE ACROPOLIS 2003, MAERTIN / PARK 400038374 BMW M3 'HERPA', TEAM TAUBER MOTORSPORT, DEUTSCHE TOURENW. MEISTERSCH. 1988, GERHARD MUELLER 430882056 MERCEDES-BENZ CLK, 'JAHRESWAGEN', TEAM ROSBERG, DEUTSCHE TOURENW. MASTERS 2004, BERND MAYLAENDER 400043321 PORSCHE 91…
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
"צאו ורכשו במיטב כספכם.....!!!!! :shock3: .................................תהנו..............
הודעה אחרונה מאת speedseeker,