Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמו אותי נוסע רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה, יורה (בערך), סאני 93 בלי ABS, נוסעים משהו כמו 80-90קמ"ש ואז הרמזור מתחלף לצהוב במהירות. אני רואה אותו אז יש שתי החלטות: לעבור צהוב\שבריר של אדום בסוף או לעצור. בתור אזרח טוב ושומר חוק החלטתי פשוט לעצור וזהו. העניין הוא שידוע שלאחר שלא יורד גשם במשך תקופה ארוכה ואז כן יורד גשם הכבישים מלאים באבק והם מאוד חלקים. מה שגורם לי לא לבלום חזק, אלא בעדינות.

בסופו של דבר אני מסיים את עצירה בערך מטר מהקו עצירה. אני מסתכל במראה ורואה שאין נפש חייה שאני אפריע לה, לכן שלבתי לוורס ונסעתי טיפה אחורה כדי לא להיות תקוע באמצע הצומת.

ואז לפתע היה פעמיים הבזק ובעיקבותיו מטר קללות מאותה סאני.

השאלה: האם אני אקבל דו"ח?

על מה אני אקבל דו"ח (האם הם ידעו להפריד בין מעבר ברמזור אדום לבין נסיעה ברוורס לצורך התיישרות)?

האם יש נקודות ועל סך כמה הקנס?

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

מצלמות רמזור מצלמות 2 תמונות אחת אחרי השניה, כאשר הראשונה אמורה להיות בתחילת הצומת והשניה לקראת סופה, ככה שיוכלו להבטיחו שאכן עברת באדום.

אם יראו שגם בראשונה וגם בשניה אתה בתחילת הצומת - לא ישלח לך דו"ח.

במידה וכן ישלח דו"ח - תגיש ערעור ואף תלך למשפט, תדרוש מהמשטרה את התמונות, ותראה לשופט שאתה בתחילת הצומת ושלא עברת באור אדום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פצצות לגבות!

אני שמח, שכן בסך הכל נסיתי להיות שומר חוק ולא לעבור בצבעים שונים מירוק.

פורסם
פצצות לגבות!

אני שמח, שכן בסך הכל נסיתי להיות שומר חוק ולא לעבור בצבעים שונים מירוק.

בנוסף, תגיד תודה שעברת את זה בשלום ולהבא תזכור שלא מומלץ ליסוע בגשם ראשון, בכביש מרומזר, על-90, באוטו ישן, בלי ABS.

פורסם
בנוסף, תגיד תודה שעברת את זה בשלום ולהבא תזכור שלא מומלץ ליסוע בגשם ראשון, בכביש מרומזר, על-90, באוטו ישן, בלי ABS.
ההבדל העיקרי ב ABS הוא היכולת לשלוט על הרכב בזמן הבלימה. ככה אני זוכר אז אני לא כל כך חושב ש ABS היה משנה לו את עיקרון הבלימה מול רכב אחר שאין לו ABS.
פורסם

זאת לא הנקודה. גם אם ABS לא כל כך משנה במצב הזה. לא נוסעים בכביש מרומזר על 90 באוטו ישן ועוד בגשם ראשון!!

פורסם
זאת לא הנקודה. גם אם ABS לא כל כך משנה במצב הזה. לא נוסעים בכביש מרומזר על 90 באוטו ישן ועוד בגשם ראשון!!
נו באמת, אתה רוצה להגיד לי שלא נסעת, נגיד בכביש 40, 90 קמ"ש בגשם?
פורסם
ההבדל העיקרי ב ABS הוא היכולת לשלוט על הרכב בזמן הבלימה. ככה אני זוכר אז אני לא כל כך חושב ש ABS היה משנה לו את עיקרון הבלימה מול רכב אחר שאין לו ABS.

בכביש רטוב ה-ABS בהחלט מקצר את מרחק הבלימה. (ובנוסף כמובן מאפשר היגוי)

בכביש יבש ה-ABS אכן לא מועיל מבחינת מרחק הבלימה. (ABS טוב יעצור במרחק דומה לנעילת גלגלים, ABS גרוע יאריך את המרחק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חוץ מהעבודה שאין לרכב ABS סאני לא שונה בהרבה מכל רכב יפנו-נומטי מודרני.

לא נסעתי במהירות גבוה מהמותר, אלא במהירות המותרת.

פורסם
חוץ מהעבודה שאין לרכב ABS סאני לא שונה בהרבה מכל רכב יפנו-נומטי מודרני.

לא נסעתי במהירות גבוה מהמותר, אלא במהירות המותרת.

העובדה שהגעת לסיטואציה שבה נעצרת אחרי פס העצירה היא עדות חותכת לזה שלא הצלחת לקרוא נכון את תנאי הדרך ולסוע במהירות שמתאימה להם.

גם אם בתחילת הכביש היה שלט עגול עם מסגרת אדומה שבתוכה כתוב "90".

פורסם

מה הקשר לרכב ישן? מהירות 90 קמ"ש? וכביש עם רמזור?

עשית מיץ שטויות!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

זה לא קשור למהירות המותרת באותו כביש אלא למהירות שנסעת בה בהגיעתך לצומת.

לא מגיעים לצומת ב90 קמ"ש! גם אם זה ירוק ואתה עומד לעבור! למה?! בגלל שאם מישהו יעבור באדום ואתה תכנס בו ב90 קמ"ש אתה והוא תגמרו על שניכם.

כמו כן צומת היא איזור עם כל מיני מפגעים כל דבר שיגרום לך לעשות בצומת בלימת חירום במהירות של 90 קמ"ש יגרום לתאונות. זה שיש לך רכב ישן זה לא קשור כי גם אם הייתה לך מקלארן והייתה מגיע לצומת ב90 קמ"ש באור ירוק ואז שוב הייתה צריך לבצע בלימת חירום אולי המקלארן תבלום יותר טוב והיא תתפקד יותר טוב בעת התרחשות תאונה אך היא לא תמנע אותה בוודאות.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני חושב שמי שצילם אותך הוא דוקא היושב במרומים שנעזר בכמה ברקים כדי להכניס אותך ללחץ...(אמרת גשם לא? יורה...) :wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...