Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצלמה דיגיטלית יש HP. קיבלנו איתה סוללות של אנזייזר E2...ליטיום. הם הריזקו כשבועיים.

אחר כך שניגמרו הבאנו סוללות סתם זולות....בדיוק אחרי 3 שעות הם ניגמרו...(כולה 15 תמונות).

אז חשבתי איזה סוללות ירזיקו הכי הרבה מעמד........

חשבתי על הGP2300 AA עם מטען....... הם לא ליטיום.......אבל אני חושב הם בין החזקות.

וגם ניטענות. מה אתם אומרים?!.

תודה

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
השאלה שלי מרגע שהסוללות היו מלאות.....עד שהם התרוקנו.....כמה זמן זה לקח?!

תמיר

קודם כל, זה יחזיקו. מלשון החזק.

דבר שני - סוללות יחזיקו מעמד כתלות בשימוש לא בזמן. כך שאם צילמת 200 תמונות בחצי שעה, הן בטח ייגמרו. אם צילמת 200 תמונות בחודש, הן ייגמרו אחרי חודש. שימוש בתצוגת מסך מחסלת מצלמות מהר מאוד.

ולעניין - קנה סוללות נטענות, נניח של GP, וכך לא תצטרך לדאוג. 2000 זה גם מספיק טוב (אני משתמש בכאלו כבר שנה וחצי והן בסדר גמור)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני איזה דיגטלית יש לך ?

או על איזה דגם אתה ממליץ - דגם ביתי + ,לא מקצועי עם 7 מיליון פונקציות שלא משתמשים בהם .....:wink:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
רוני איזה דיגטלית יש לך ?

או על איזה דגם אתה ממליץ - דגם ביתי + ,לא מקצועי עם 7 מיליון פונקציות שלא משתמשים בהם .....:wink:

יש לי קאנון A70 (כבר כתבתי עליה פה בפורום).

איזה דגם מומלץ? תלוי בדרישות שלך, בדיוק כמו ברכב :wink:

אני בחרתי בקאנון כי היא מאפשרת שליטה ידנית על רוב הפונקציות ועדיין מצליחה להיות קטנה ונוחה לשימוש. אם אתה לא מתכוון להתחיל לשחק עם הצמצם או המהירות וכולי - אולי עדיף לך לקנות מצלמה יותר קטנה שתוכל ממש לשים בכיס. שוב אמליץ על אתר מצוין להשוואה בין מצלמות:

http://www.dpreview.com

רק אל תשים לב למחירים שם מכיוון שהם לא מייצגים. אם אתה רוצה השוואת מחירים נורמלית כנס נניח ל- http://www.bhphotovideo.com

למחירים בארץ - חפש באתרים ישראלים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקנה מטען סוללות עם סוללות נטענות, זה יחסוך לך בהמשך הרבה כסף על סוללות.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש לי 6 סוללות נטענות של 1600

עושים את העבודה בצורה ממש ממש טובה !

אם תרצה תקפוץ היום אני יתן לך 2 לנסיון תראה כמה זמן הם מחזיקות

4 סוללות כאלה + מטען עולות חצי ממחיר של 2000+ ( לא זוכר בדיוק את המחיר סורי)

• תוכן חדש...