Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בילוש בפעולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...... לפני כ חצי שעה אני וחבר יושבים בחוץ באשקלון בעתיקות.

פתאום אנחנו רואים מישהו רץ כמו מטורף ועובר את הכביש בלי להסתכל בכלל.ואחריו מכמה כיוונים 3 בלשים עם מכשירי קשר ביד!!!

כמובן שהמרדף הרגלי נגמר לאחר כמה עשרות מטרים שאחד הבלשים קפץ על הנער והשכיב אותו על הריצפה.

אחריו קפצו עליו ה2 האחרים שהוא כבר שוכב.

הנער ניסה להתנגד...... ואחד הבלשים הכניס לו את המכשיר קשר בתוך הראש וחזק!!!!!!!

אני חושב שהנער איבד את ההכרה לדקה או שניים.

בכל מקרה כשהם כבר מרימים אותו מהריצפה שהוא באזיקים..... ניידת אחת כבר הספיקה להגיע למקום ולעצור ליד המקום.....

ואחריו מצד אחד הגיע הסקודה של הבלשים ועלתה על המדרכה ולתוך הרחוב כדי להכניס את הנער לאוטו......

ומהצד השני הגיע עוד רכב של הבלשים (פיאט פונטו).

כאשר היא מנסה לעשות סיבוב במהירות....... דר"כ אגב כל זה כבר אחרי שעצרו את הנער.

הפונטו מהסיבוב נכנסה בהונדה שנסעה בכביש על ידי בחורה.

הנהגת מהר עצרה את האוטו... והפונטו פשוט המשיך לנסוע בלי בכלל להסתכל מה קרה... אם בכלל קרה משהו!

כאילו הוא בכלל לא נכנס בה.

ועזב את האוטו ורץ לכיוון הבלשים לעזור להם להכניס נער שאולי חצי ממנו בגודל..... וכל הנער כבר עומדים 4 בלשים!

בקיצור..... נהגת ההונדה המשיכה לנסוע עם מכה קטנה מאחורה..... אחרי שהבינה מה קורה וכנראה שנבהלה!

זהו........ רציתי לשתף אותכם במבצע הקצת משונה הזה.

יום טוב.

ROVER=~~

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד למשטרת ישראל!

הלוואי שיותר ממשאבי המשטרה יוקדשו למלחמה בפושעים ופחות יושקעו בחיפוש נהגים ממהרים בכבישים ריקים וישרים.

יישר כח לשוטרי הבילוש שמפגינים דבקות כזו במשימה. הלוואי והיו כאלו בכל עיר. הלוואי והיו כמה מדורניקים שהיו מתלבשים על החארות שמנהלים מכת פריצות בראשל"צ לאחרונה, על החארות שמסתובבים עם סכינים במועדונים, על החארות שגונבים מכוניות, על תתי אדם נרקומנים ששודדים זקנות, על בעלים והורים מכים, על פדופילים ואנסים.

כשהייתי ילד לימדו אותי ש"שוטר תופס גנבים" אז תנו כבוד למשטרה כשהיא סוף סוף עושה את זה.

ולא. אין לי שום ספק שאותו נער שברח כמו מטורף מהשוטרים הוא עבריין. שום ספק שבעולם.

לגבי הפגיעה של השוטרים ברכב אחר, הנהגת יכולה להגיש תלונה ותביעה לפיצויים. אני הייתי מוכן לקבל בהשלמה פגיעה ברכושי (שעליה אפוצה, כמובן) על ידי שוטרים במהלך מבצע לעצירת הפשע באיזור מגורי.

פורסם
כל הכבוד למשטרת ישראל!

הלוואי שיותר ממשאבי המשטרה יוקדשו למלחמה בפושעים ופחות יושקעו בחיפוש נהגים ממהרים בכבישים ריקים וישרים.

יישר כח לשוטרי הבילוש שמפגינים דבקות כזו במשימה. הלוואי והיו כאלו בכל עיר. הלוואי והיו כמה מדורניקים שהיו מתלבשים על החארות שמנהלים מכת פריצות בראשל"צ לאחרונה, על החארות שמסתובבים עם סכינים במועדונים, על החארות שגונבים מכוניות, על תתי אדם נרקומנים ששודדים זקנות, על בעלים והורים מכים, על פדופילים ואנסים.

כשהייתי ילד לימדו אותי ש"שוטר תופס גנבים" אז תנו כבוד למשטרה כשהיא סוף סוף עושה את זה.

ולא. אין לי שום ספק שאותו נער שברח כמו מטורף מהשוטרים הוא עבריין. שום ספק שבעולם.

לגבי הפגיעה של השוטרים ברכב אחר, הנהגת יכולה להגיש תלונה ותביעה לפיצויים. אני הייתי מוכן לקבל בהשלמה פגיעה ברכושי (שעליה אפוצה, כמובן) על ידי שוטרים במהלך מבצע לעצירת הפשע באיזור מגורי.

אני איתך! :mm_yeah:

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
אישפוז פעם הושפלת בידי מדורניקים ?

פעם קיבלת סטירה\בוקס\מכשיר קשר בראש ?

דניאל.

למרות שאני לא מכיר אותו, ולא יודע מי הוא, סתם ככה הם לא נותנים סטירות ומרביצים עם מכשירי קשר.

אני מאמין שפחות הוא יותר הוא אזרח מן השורה שלא נתקל בזה.

אני מאמין שבמידה וסתם כך שוטר יתן לי סטירה (למרות שאין סכוי לזה בעולם) ואני לא אהיה אשם אני אשבור לו את המפרקת (או האנשים שלי :-P). אבל זה רק במידה וזה ללא שום עילה.

פורסם
למרות שאני לא מכיר אותו, ולא יודע מי הוא, סתם ככה הם לא נותנים סטירות ומרביצים עם מכשירי קשר.

אני מאמין שפחות הוא יותר הוא אזרח מן השורה שלא נתקל בזה.

אני מאמין שבמידה וסתם כך שוטר יתן לי סטירה (למרות שאין סכוי לזה בעולם) ואני לא אהיה אשם אני אשבור לו את המפרקת (או האנשים שלי :-P). אבל זה רק במידה וזה ללא שום עילה.

אני קיבלתי סטירה פעם.

ככה סתם.

כי השוטר שתפס אותי אמר לו שניסיתי לברוח. לא ניסיתי. לא היה לי למה.

אי אפשר לשבור להם כלום. אי אפשר לגעת בהם.

אני אפילו לא יודע מי זה. הוא לא היה בחקירה.

בקיצור חברים, משטרה אלימה זה לא מה שימגר את הפשע בארץ.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני קיבלתי סטירה פעם.

ככה סתם.

כי השוטר שתפס אותי אמר לו שניסיתי לברוח. לא ניסיתי. לא היה לי למה.

אי אפשר לשבור להם כלום. אי אפשר לגעת בהם.

אני אפילו לא יודע מי זה. הוא לא היה בחקירה.

בקיצור חברים, משטרה אלימה זה לא מה שימגר את הפשע בארץ.

דניאל.

דווקה בניו יורק זה מיגר:wink::?

פורסם

למה האישה לא עשתה כלום? (נהגת ההונדה)

ממה יש לה לפחד, הרי אלו המשטרה, שומרי האזרחים התמימים

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
למה האישה לא עשתה כלום? (נהגת ההונדה)

ממה יש לה לפחד, הרי אלו המשטרה, שומרי האזרחים התמימים

השוטר שפגע בה הוא בלש..... הפיאט פונטו לבנה עם חלונות שחורים.

אחרי שהוא פגע בא הוא לחץ על הגז ונסע נגד התנועה כ 20 מטר... עוצר פותח את הדלת משאיר אותה פתוחה ורץ לכל החמולה שאגב לאף אחד אין מדים.

אם אני לא הייתי מביןןן גם אני הייתי מפחד.

טוב אולי לא.

בכל מקרה היא פחדה. :roll:

ROVER=~~

פורסם

אני מאמין שהעולם נברא ע"י האבוקדו הקדוש. או במילים אחרות -פחחחח

בארץ מי שמקבל סמכות (שוטרים, בלשים, מדורניקים...) חושב שהוא המציא את החוקים, ושהם לא תקפים לגביו. (או בקיצור - אלוהים)

זה מרתיח, אבל זה בדיוק המצב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

קרא כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47456&highlight=%F6%E4%EC%E4

פורסם

תגיד לי, אני נראה לך אחד שאכפת לו או שמגן על המשטרה?

מה שאני יודע הוא שאף פעם שוטר לא יתקרב אליי, ישר רואים עליי שאני לא פראייר (ועכשיו הילדים יתחילו להגיב).

פורסם
אם אתה נראה ככה:

זה בהחלט יכול להיות...

וואלה לקבל בוקס מדבר כזה........

ועם כל הגאווה הגברית, עדיף לסתום את הפה ולא להחזיר לשוטר מאשר לשחק אותה גבר ולבלות כמה ימים במעצר עם יחס לא יחס.

כמובן שזה עד גבול מסוים.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...