Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בילוש בפעולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל ,

לא היית רוצה להיות במקום השוטרים. תאמין לי.

נכון שאין שום סיבה בעולם שהם יתנהגו כמו חיות , ורק לידיעתך , בשנים האחרונות יש הקפדה רבה על גיוס כח אדם יותר איכותי (במגבלות הקיימות) - ויותר מזה - לטעמי כל אחד שמנצל לרעה את סמכותו צריך לעוף בבעיטה אדירה ,וחבל שזה לא כך.

מצד שני -לך תגייס כח אדם איכותי לעבודה שוחקת , הן פיזית (משמרות כפולות , קור , חום , עבודה מול עבריינים) , והן נפשית (נראה אותך מתרגש אחרי האונס ה-8 , ואם עדיין תתרגש ,נראה אותך אחרי הדקירה ה-17 , והגניבה ה-56 , והפריצה ה-284 , גניבת הרכב 945) ובסוף כל זה עוד תקבל משכורת עלובה שהיא על סף משכורת המינימום.

עד שהממונים לא ישכילו להבין שהמשטרה היום חייבת להיות גוף שונה מבחינת כמותו , רמתו והגמול שהוא מקבל - כך ייראו חיינו.

שנינו מסכימים שלא כל השוטרים הם לא השאור שבעיסה ,ושנינו מסכימים שלא כולם טהורים - אבל כדי למשוך חומר יותר טוב - צריך להשקיע בהם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דניאל ,

לא היית רוצה להיות במקום השוטרים. תאמין לי.

נכון שאין שום סיבה בעולם שהם יתנהגו כמו חיות , ורק לידיעתך , בשנים האחרונות יש הקפדה רבה על גיוס כח אדם יותר איכותי (במגבלות הקיימות) - ויותר מזה - לטעמי כל אחד שמנצל לרעה את סמכותו צריך לעוף בבעיטה אדירה ,וחבל שזה לא כך.

מצד שני -לך תגייס כח אדם איכותי לעבודה שוחקת , הן פיזית (משמרות כפולות , קור , חום , עבודה מול עבריינים) , והן נפשית (נראה אותך מתרגש אחרי האונס ה-8 , ואם עדיין תתרגש ,נראה אותך אחרי הדקירה ה-17 , והגניבה ה-56 , והפריצה ה-284 , גניבת הרכב 945) ובסוף כל זה עוד תקבל משכורת עלובה שהיא על סף משכורת המינימום.

עד שהממונים לא ישכילו להבין שהמשטרה היום חייבת להיות גוף שונה מבחינת כמותו , רמתו והגמול שהוא מקבל - כך ייראו חיינו.

שנינו מסכימים שלא כל השוטרים הם לא השאור שבעיסה ,ושנינו מסכימים שלא כולם טהורים - אבל כדי למשוך חומר יותר טוב - צריך להשקיע בהם.

מסכים.

אבל כרגע אין כסף להשקיע בכלום נכון ?

אז מה עושים ? בולעים את הקרפיון שלם ?

שותקים ? מקבלים ? מבינים ? נותנים להם להמשיך ?

לי אישית נמאס.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
בטח!

אין כמו פורנו ברכב במתחם של האריות :-D

אתה מדבר מניסיון? אם כן היתי רוצה לדעת איך כמה למה, זה נשמע הכי לא שגרתי שיש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתה מדבר מניסיון? אם כן היתי רוצה לדעת איך כמה למה, זה נשמע הכי לא שגרתי שיש

תומר אתה מתחיל להסחף אה?

לך לך תאכל קובה אצל פונדק משה :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא נסחף, זה פשוט נשמע טוב מאוד ורציתי רשמים בעניין אם יש לו ניסיון. אכלתי כבר קובה, כל יום אני אוכל קובה!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...