Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך האוטו

Moshe_P
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמח שיצאת שלם וללא פגע, משה. :grin:
:mm_yeah:

חבל על עוד אוטו מצויין שנפל לידיים הלא-נכונות.
"חבל" זו מילה חזקה. אני הייתי משתמש ב"טוב", "מצוין" או "רוממו את שם ה' אלוקים אחד" במקום...

הפנינות מתמעטות מיום ליום.
אנחנו אמורים להיות עכשיו כבר במספר חד-ספרתי של 6ים שעדיין חיות.

כמובן שזה לא כולל 306 אחת שלא חיה מלכתחילה :mm_tongue

ולגבי זה:

למיטב זכרוני, ה-6 לא מסוגלת לסל"ד כזה בשישי... אולי בירידה מאוד מאוד ארוכה (במורד צוק, מעל הים? :razz: ).
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"מיקום: בהילוך שישי, 7000 סל"ד... " - סתם כתבתי את זה, הואוט שכמעט שלא הגעתי איתה למהירויות כאלו, שמרתי על האוטו כאילו הוא חלק ממני, ופחדתי שהוא יתפרק לי מעל 140 (צרפתיה בכל זאת...).

תאמינו לי ששמרתי, ואני לא ילד קטן שעושה שטויות, אבל בכל זאת מספיקה טעות אחת כדי שמקרה כזה יקרה, מקרה שאני מצטער עליו הכי בעולם... אז אם אפשר בלי התחכמויות, ומצטער בפני כל אלה שהביטוח שלהם עלה בגללי...:roll:

מגאן 265

פורסם

אכן - חגורת בטיחות מצילה חיים (אם כי אני נגד הרעיון של אכיפת השימוש בה - מי שדביל מספיק בשביל לא להשתמש בה - אולי באמת כדאי שידולל ממאגר הגנים)

בניגוד למדינות אחרות, ארה"ב לדוגמא, אצלנו יש חוק ביטוח רפואי לכווווולם. מה שאומר, האימבציל (מילה שלמדתי ממך) שיפצע בגלל שהוא לא חגר חגורת בטיחות יתאשפז על חשבונך, חשבוני וכלל משלמי המיסים. שלא לדבר על פרמיית ביטוח החובה שעולה לשחקים, ובטח ובטח מס הבריאות.

צבי.

פורסם
אנחנו אמורים להיות עכשיו כבר במספר חד-ספרתי של 6ים שעדיין חיות

מאחורי האמרה הזו יש מספר רשמי או שאתה סתם משתעשע עימנו? :roll:

ופרמית הביטוח של כולנו קופצת מדרגה.

דווקא מהכתבה הזו יוצאת הקליאו ספורט (שכולנו ראינו תצלומים שונים ומשונים של כאלו

בארץ בפוזת גוויה) עם ידה על העליונה.

מוכר? :wink:

MCS 2008

פורסם
ופחדתי שהוא יתפרק לי מעל 140 (צרפתיה בכל זאת...).

אחרי נסיעה עם חבר שלי (XSI שנת 99 או 98) באמת מעל 140 קמ"ש הצרפתיה מתחילה להשמע מפחיד (דשבורד מקרקש וכו'), אפילו בקורולה המצב לא כזה גרוע (שלא נדבר על האומגה שבמהירויות של 2XX מרגישים כמו 80 ב-XSI).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אחרי נסיעה עם חבר שלי (XSI שנת 99 או 98) באמת מעל 140 קמ"ש הצרפתיה מתחילה להשמע מפחיד (דשבורד מקרקש וכו'), אפילו בקורולה המצב לא כזה גרוע (שלא נדבר על האומגה שבמהירויות של 2XX מרגישים כמו 80 ב-XSI).

האמת, צחקתי, האוטו הזה יציב במהירויות האלו בצורה שלא תאמן. שום קרקוש, ושם רעידה!

מגאן 265

פורסם

זה רק אני שחושב שזה לא יפה ולא מכובד לצחוק על בנאדם אחרי שהוא עבר תאונה והשבית את האוטו שלו? :|

כולנו עושים תאונות, וזה אנושי לעשות טעויות - גם הנהגים הטובים ביותר (לדוג' נהגי ראלי) עושים טעויות.

מה שבטוח, זה הדבר האחרון שהוא צריך לשמוע כרגע, ואף אחד מכם לא היה רוצה להיות במקומו.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
מאחורי האמרה הזו יש מספר רשמי או שאתה סתם משתעשע עימנו? :roll:
מכרו במקור 25 בלבד, כשמכרתי את שלי נותרו על הכביש 11 (אם אני זוכר נכון, לא כולל הנבלה).

אחרי נסיעה עם חבר שלי (XSI שנת 99 או 98 ) באמת מעל 140 קמ"ש הצרפתיה מתחילה להשמע מפחיד (דשבורד מקרקש וכו'), אפילו בקורולה המצב לא כזה גרוע (שלא נדבר על האומגה שבמהירויות של 2XX מרגישים כמו 80 ב-XSI)
ברור, ברור...

בכל מקרה, ב-GTI אין בעיה כזו והיא מסוגלת לשייט במהירות אפילו יותר גבוהה מקורולה ו-Allmighty-אומגה

(אבל רק אם מורידים את הסמלים משלושתן קודם, דעות קדומות זה דבר כבד).

פורסם
מכרו במקור 25 בלבד, כשמכרתי את שלי נותרו על הכביש 11 (אם אני זוכר נכון, לא כולל הנבלה).

ברור, ברור...

בכל מקרה, ב-GTI אין בעיה כזו והיא מסוגלת לשייט במהירות אפילו יותר גבוהה מקורולה ו-Allmighty-אומגה

(אבל רק אם מורידים את הסמלים משלושתן קודם, דעות קדומות זה דבר כבד).

אתה יודע שאני לא מתייחס לדעות קדומות וממש נגד זה. נסעתי ב-307 הרבה ואני חושב שזו מכונית מצויינת ואין לה את התופעה שיש ב-306. אם תשים לב טוב טוב לא רשמתי שהרכב לא יציב, פשוט רשמתי שהרכב מתחיל לעשות רעשים מפחידים מהדשבורד כאילו הוא עוד שניה הולך להתפרק.

פורסם
אלעד , אני מזמין אותך לסיבוב על 306 יותר ישנה.

ליביו

ואני מזמין אותך לסיבוב על הסקסו, שום רעשים מפחידים. (וגם ה-306 שלי זצ"ל לא קרקשה כלל)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אלעד , אני מזמין אותך לסיבוב על 306 יותר ישנה.

ליביו

על שלך גבר נסעתי. תעשה סיבוב על ה-306 של רועי ואז תבין על מה אני מדבר ...

פורסם
על שלך גבר נסעתי. תעשה סיבוב על ה-306 של רועי ואז תבין על מה אני מדבר ...

אני עשיתי סיבוב ושניים על שלי, ושום רעשים לא היו במהירויות גבוהות...

אתה לא מרגיש שאתה נוסע במהירות כזאת...

מגאן 265

פורסם
אתה יודע שאני לא מתייחס לדעות קדומות וממש נגד זה. נסעתי ב-307 הרבה ואני חושב שזו מכונית מצויינת ואין לה את התופעה שיש ב-306. אם תשים לב טוב טוב לא רשמתי שהרכב לא יציב, פשוט רשמתי שהרכב מתחיל לעשות רעשים מפחידים מהדשבורד כאילו הוא עוד שניה הולך להתפרק.

מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו בכמה 306 ספורטיביות שנהגתי/נסעתי בהן, 106, סקסו...

שחבר שלך יכנס למוסך (לפני שהוא יאושפז בסורוקה עם חלק מהדש-בורד שעף לו על הראש :-P ).

• תוכן חדש...