Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה הזאת קופצת כל פעם שאני נכנס לאתר מאובטח.ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות הבטחה של EXPLORER ללא הצלחה ,משהו יודע בדיוק איך נפתרים מזה?

תודה

untitled.JPG

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
ההודעה הזאת קופצת כל פעם שאני נכנס לאתר מאובטח.ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות הבטחה של EXPLORER ללא הצלחה ,משהו יודע בדיוק איך נפתרים מזה?

תודה

ניסית להוריד את רמת האבטחה במחשב שלך?

אני לא כ"כ מבין בזה אבל אולי זה יעזור.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בדפדפן האקספלורר שלך בחר ב:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>תראה באמצע העמוד בטבלת "אבטחה" שורה שקראת "הזהר אודות אישורים לא תקפים מאתרים" הסר את הסימון מהתיבה שלה,וזהו זה הפיתרון.

בהצלחה.

פורסם
בדפדפן האקספלורר שלך בחר ב:כלים>אפשרויות אינטרנט>מתקדם>תראה באמצע העמוד בטבלת "אבטחה" שורה שקראת "הזהר אודות אישורים לא תקפים מאתרים" הסר את הסימון מהתיבה שלה,וזהו זה הפיתרון.

בהצלחה.

תודה רבה:-D !!

פורסם

(בהמשך ל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=55447)

מצטער על הקפצת הנושא, התשובה שהבחור קיבל פשוט לא נכונה ומסוכנות. אם הוא או אנשים אחרים שיקראו את הthread יעשו כן הם יהיו חשופים לתקיפות MITM.

הבעיה ככל הנראה בהגדרות התאריך של מערכת ההפעלה שלך:

לכל סרטיפיקציה יש טווח זמן בו היא פעילה, מתאריך X לתאריך Y.

לפי הודעת השגיאה שרשמת ובהנחה ואותה השגיאה בדיוק (סרטיפיקציה לא תקפה מבחינת תאריך) אכן חוזרת בכל אתר עם SSL - כנראה התאריך שלך במחשב לא נכון, מה שגורם לדפדפן לדחות את הcertificate על בעיית תאריך.

הורדת ההזהרה לחלוטין תגרום לך להיות פגיע לMan in the middle attacks, מה שאומר שמישהו לדוגמא יוכל בקלות להתחזות לamazon ולקבל את פרטי האשראי שלך.

בקיצור - גם אם הבעיה לא בהגדרות התאריך שלך - לא פותרים בעיה ע"י כיבוי ההזהרה...!

פורסם

תודה לכל העוזרים ובמיוחד ל gibsonlp -הבעיה אכן הייתה בתאריך שגוי במחשב שלי.

פורסם

תודה גם בשמי לכל העונים , אבל...

CARSFORUM הוא לא פורום מחשבים ,הוא גם לא פורום גיוס לצה"ל. יש פורומים ייעודיים עבור זה ,למרות שאנו בטוחים כי גם כאן יש מומחים לא פחות גדולים לכל נושא.

אנא הימנעו מהעלאת הודעות כאלה ופנו לפורומים המתאימים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...