אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,381 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה אנחנו רואים כאן? פרחים? נסו לשמור את הקובץ ולשנות את הבהירות לשליש ואת החדות לשני שליש (ב IRFAVIEW זה יוצא BRIT=-118 CONTRAS=120) ותראו מה יוצא... גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
רצוי שתהיה מהירה. המלצות ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
- 4 תגובות
- 913 צפיות
כן, הדגם הזה גם לא חדש, רק הצילומים. חשבתי למה לא, אם כבר יש זמן פנוי. כמובן בעלת המגרש הגיע למקום מייד בתחילת הצילום. לאחר בדיקה קצרה היא אישרה לי לצלם במקום ונשארה לצפות מהצד. ניסיתי לצלם אותה, אבל היא לא רצתה. ( תמונת פפרצי )
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קנ"מ: 1/43 חברה: אוטוארט. הדגם לא חדש, פשוט חידשתי כמה תמונות. לחצו על התמונות להגדלה.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
אהלן , היום התקיים טקס הגלילה ל-Airbus A380. הטיסה הראשונה תתקיים בסביבות סוף פברואר-מרץ. מטוס מדהים! ולמי שראה אתמול ערוץ 11. נשיא בואינג , הוא סתם קשקשן. למה הוא קשקשן? הרי ל-Airbus , יש את ה-A340-500 שהוא נחשב למטוס בעל טווח הטיסה הארוך ביותר בעולם. משהו כמו 16-15 אלף ק"מ. ואם זה לא מספיק! , אז כרגע הם עובדים על A350 שהוא המתחרה הישיר ל-B7E7. ה-A350 יתבסס על הגוף של ה-A330/340 וכמו ל-330 , גם לו יהיו שני מנועים. ואלו חדשות התעופה להיום
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
!..it is דגם And what a שימו לב לאחרונה DDDD: מישהי שאני ממש מת עליה קנתה לי את זה כפיצוי על האוטו הקודם שלי |: והחתול לא רצה להצטלם היום. P:
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
999 1 2
מאת Moti - Miata R- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
!!!My almost one thousand post Out of them of course 350 were'nt fully understood At least 200 of them were completely misunderstood I'm guessing 250 of them were completely ignored No less than 150 just pissed people off Maybe 49 were informative and people actually bothered reading ?What can I say? I LOVE this forum .Moti
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, שמתי לב שאין הרבה מדריכים בעברית לפוטושופ בעברית, או שאין בכלל מדריכים לשיפורי רכבים, אז חשבתי לי והגעתי למסקנה שאני חייב לעזור לכם - לא רק אני אלא גם אתם תעזרו לנו עם העבודות עם המדריכים, הסברים וכו'... אז הנה בשבילכם אתר שהקמתי רק בשביל זה! האתר בתהליכים - נפתח לפני כ 4 - 5 ימים לפחות... ואם גם אתם תוכלו לעזור לנו במדריכים בעברית אז זה יהיה מאוד אבל מאוד מצויין... אז אם בכיף שלכם אז בבקשה! www.digi-tuning.coo.co.il בהצלחה!
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום! מצאתי מדבקה הנראת בידיוק כמו שילוט של "נהג חדש" רק שבמקום נהג חדש,כתוב "האקר חדש":-P אם אני אשים את המדבקה השוטרים יכולים לעשות בעיות בגלל שזה דומה לשלט נהג חדש ויכול לבלבל?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm הכל בגלל סיגריה...
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
בחירת ג'נטים
מאת ultra- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתר אשר מדמה את הרכב שלכם על ג'נטים שונים ובגדלים שונים (מומלץ !!!) http://www.max-tuning.com/tools/index.asp?Page=1&Item=item_1#
הודעה אחרונה מאת VW RaCiNg, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי. פעם הייתה לי תוכנה שידעה לזהות אם יש מישהו ברשימת אנשים של המסנגר שלך שעשה לך בלוק ומופיע כלא מחובר... דבר חמוד.. למישהו יש את זה או משהו אחד שעושה אותה עבודה ??
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עבודה שלי
הודעה אחרונה מאת or213, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.shooshtime.com/clips/video.php?id=4228?tk=media לראות עד הסוף. פשוט משעשע
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחרי שהשתכנעתי שאיביי אתר אמין, הגיע השאלה החשובה ביותר לדעתי: אחרי שהוצאתי את המוצר במחיר חלום, בכמה כרוך התשלום מסביב? האם שווה לרכוש את המכשיר עכשיו? לפי מה שהבנתי יש את תשלום המשלוח ואת תשלום המכס, תשלום המשלוח הוא גג 40 דולר לאזורנו, האם יש אפשרות כמו שרבים אמרו שאני לא יצטרך לשלם במכס (אפשרות אחת זה לבקש מהמוכר שירשום מחיר שונה על האריזה) ונגיד והמוכר ברזלן לא קטן כמה הנזק של התשלום במעבר במכס? הפריט: נגן MP3 ריו ניטרס גיג'ה וחצי, 85 דולר מחיר רכישה ו30 דולר מחיר משלוח
הודעה אחרונה מאת Leon, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום, מישהו מכיר ספק של מודלים מוקטנים של אופנועים? אני מחפש משהו רציני, לא כמו חנויות צעצועים, שיכול לספק בכמויות גדולות (לפחות 200 יחידות). אפשר לחזור אלי בפורום או לפלאפון, 052-2554344 תודה.
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 981 צפיות
http://www.leeanddan.com/suicide.html תהנו.
הודעה אחרונה מאת Nissan Skyline GTR, -
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, הוותיקים והחדשים בפורום בוודאי שמו לב לעובדה שרוני לאחרונה התמכר ל.... סקרים. בואו כולנו נעזור לו, אם לא נספר זה לא ייגמר. הציעו רעיונות איך לעזור לרוני, אילו אירועים אפשר לארגן, אילו חפצים אפשר לתרום לו כדי שיתעסק בהם ולא בסקרים וכו'.... בקרוב, ערבי הורים בנושא: "איך לחנך נכון את ילדכם ולמנוע ממנו להתמקר לסקרים וכן דרכים לאבחון מוקדם של התמכרות לסקרים" מלא אכפתיות ורצון לעזור, ליאור. להלן מעט מהמקרים הקשים בהם ניתן לראות את תופעות הלוואי של התמכרותו של רוני לסקרים והשפעתם על החברה כולה: סקר, ועוד סקר, ועוד אחד, ועוד, ועוד סקר, סקר נוסף, סקר מקיף, ועוד...ועוד...ועוד... **** עריכה: רק שיהיה לכם ברור....כמה דקות אחרי שפת…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
כואב, כואב מאוד. http://www.crazyrussian.com/motor/video/subaruised.wmv
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ליאור ברוך איש עם עקרונות, חובב רכב מושבע, בעל ידע טכני, איש חשוב ואבן דרך בהתפתחות הספורט המוטורי בארץ ישראל. ככה הכרנו אותו ... לפני, לפני שטעם מארץ האפשרויות הלא מוגבלות הלו היא ארה"ב. מאז שליאור חזר הוא מחפש את עצמו, מסתובב ללא הועיל בפורום, מעלה נושאים חסרי היגיון ולא מפסיק לחשוב על הארץ המובטחת שנמצאת במערב הרחוק. שבר כלי. עיזרו לו, כדי שליילדכם יהיה עתיד טוב יותר. לתרומות : פנו אלינו - "שגרירים של מוכי אמריקה".
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג בישראל את הצמיד המפורסם?? תודה.
הודעה אחרונה מאת MaoRЯ, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכם! הורדתי את התוכנה לרכב Microcat האם משיהו מכיר אותה והצליח להפעיל אותה (הכוונה לפרוץ את התוכנה) ויש עוד סוג של תוכנה הנקראת ETOS אני יודע שהם קשורים לחלקים של הרכבים. אני צריך את העזרה שלכם תודה!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
streetracers - Illegal street action streeracers - outlaws unlesshed ניתן למצוא באימיול. משהו באמת מדהים, ממולץ.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מתכוון למכונה שפשוט חופרת בחתיכה עבה מאוד של מתכת וכך יוצרת צורה שנקבעה ע"י מחשב? יש פרוייקט קטנטן שאני רוצה לעשות ואין לי את האמצעים....
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
-
מבחן מיקוד לגברים 1 2
מאת shabak-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://ibogleif.dk/uk/Thetest-uk.html בהצלחה!
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 1 תגובות
- 899 צפיות
ראיתי בעיתון כתבה על מסלול חדש שבונים בישראל שאין עדיין רשיון אליו. אבל הוא כולל 2 מסלולים, אחד מסלול מפותל, ואחד מסלול ארוך וישר לפתיחות, היה כתבה. והיה רשום שאין עדיין רשיון לזה. אבל אם זה יפתח, זה יהיה ענק. מישהו יכול להוסיף על זה מידע? תמיר
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ישנו מפגש בבאר שבע של רכבים שמתחרים עם הרכבים שלהם. המפגש אמור להיות ביום שישי ביוניברס קלאב, אני וחברים הלכנו לשם שבוע שעבר ולא היה כלום. מתי המפגש ובאיזה יום ? והאם זה נשאר ביוניברס קלאב? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני כמה חודשים היה בערוץ 4 סרט על פרארי. איך הוא התחיל הכל, מפעל, איך הוא חלה ואיבד את הילד שלו ועוד... לפני מספר ימים נזכרתי בסרט הזה ואני פשוט חייב לראותו שוב, זה כמו שפתאום בא לכם לשמוע איזה שיר מסויים שמהדהד לכם בראש. רציתי לפרסם נושא זה בפורום "רכב כללי" אך הנושא מתאים יותר ל"אוף-טופיק". אז אותם אנשים שאין להם אפשרות להגיב בפורום זה, הודעות פרטיות יתקבלו בברכה. חיפשתי באימיול ומצאתי את הסרט (אני חושב) ואין מקורות (רק מקור אחד),אז אם יש למישהו פתרון תודה רבה. אם למישהו יש לינק כלשהו או שיודע איפה אפשר להוריד אותו לכתוב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fbi, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, זהו מבחן אינטיליגנציה חשוב ומשמעותי להרחבת האינטלקטואל והאינטיליגנציה הרב-בינתית הקוסמית והקונספטואלית של כל אדם בכדור הארץ (בחלקו המואר בעונת החורף). אנא התייחסו אליו ברצינות תהומית כתינוק המתאמץ לעשות גרפ'ס לאחר אכילת מטרנה. כעת, לאחר ההקדמה, נעבור למבחן. סיפרו כמה פעמים מסתובב האובייקט בסרטון הבא (כמה סיבובים מלאים). לעונים נכונה צפויה הנאה ברורה ומשתלמת מהצפייה במבחן האינטיליגנציה הקוסמופוליטנית. קישור: מבחן האינטילגניצה בהצלחה ולא לרמות!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול הייתי במפגש אחרי הרבה פעמים שאני וחברי נוסעים ובערך בשעה 19:30 קבוע , הם מתפזרים ונוסעים לעשות פתיחות ועוד כל מיני, מישהו יודע לאן הם נוסעים אחרי זה ??? אני מת לראות ... תודה ,כפיר
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 900 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- pooh-bear
- דוב המערות
- blackpolo
- Haim_gds
- asix
- ברונקו
- Mike808
- אריה שאג
- TomerP
- B&W250
- בנטלי