Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יש כאן למישהו מכונת כרסום?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון למכונה שפשוט חופרת בחתיכה עבה מאוד של מתכת

וכך יוצרת צורה שנקבעה ע"י מחשב?

 

יש פרוייקט קטנטן שאני רוצה לעשות ואין לי את האמצעים....

פורסם

שמע, לרוב האנשים אין כרסום כזה בבית...

 

 

קפוץ לא.ת בחולון עם תוכנית- אני בטוח שתמצא מי יעשה לך את העיבוד הזה במחיר סביר...

פורסם

אתה מדבר על כרסומת CNC. שעת עבודה של כרסומת זה לא דבר זול - באיזור$25 שעה.

קח בחשבון שזמן העיבוד הוא בדרך כלל המרכיב הכי מהיר בייצורו של חלק בודד. כיוון המכונה לייצור הוא התהליך הארוך, ועלול לקחת מספר שעות - תלוי במידת מורכבות החלק.

תבדוק שוב אם אתה זקוק לייצור CNC. אולי אפשר לכרסם את החלק בעיבוד קונבנציונאלי. אז תופחת (כנראה) עלות הייצור.

 

 

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אני מתכוון למכונה שפשוט חופרת בחתיכה עבה מאוד של מתכת

וכך יוצרת צורה שנקבעה ע"י מחשב?

 

יש פרוייקט קטנטן שאני רוצה לעשות ואין לי את האמצעים....

קח בחשבון שבחירת סוג החומר תשפיע חזק על המחיר - יש סוגים שונים של פלדות, וחלקם דורשים זמני עיבוד ארוכים בגלל חוסר היכולת לכרסם ב"שבבים גדולים". אלומיניום הוא אופציה ששווה לשקול - החומר קל, חזק, והרבה יותר נוח ומהיר לעיבוד שבבי. החסרון הוא שמחיר חומר הגלם יותר יקר.

אני יכול להמליץ על שני בתי מלאכה שמתעסקים עם אבי-טיפוס ועבודות חד-פעמיות ממתכת:

אריק - 09-7674611

ד.כ. (דודו) - 09-7449930

קח בחשבון שזה לא יהיה זול.

 

בהצלחה,

 

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לפני שאתה רץ להוציא כסף על CNC ,אולי כדאי שתשתף אותנו לגבי הפרוייקט - כי לעיתים אפשר לתת לך רעיון שיחסוך לך את ההתרוצצות.

פורסם

אהלן,

 

לנו (ז"א אישתי ואבא שלה ) יש (בין היתר) מכונת CNC 3 צירים, ועוסקים גם בבניית מודלים לפי הזמנה.

 

אם אתה מעוניין, אני יכול לברר לך כמה עולה שעת מכונה, ואם אתה לא מביא קובץ IGES או NC מוכן מתוכנה כמו סולידוורקס, תצטרך לשלם גם על שעות תכנון החלק.

 

תביא בחשבון שכרסום בפלדה הוא איטי ביותר, באלומיניום קצת יותר מהיר, ובסיקה בלוק (פוליאוריתן דחוס) או MDF - הכי מהיר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

×
×
  • תוכן חדש...