Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מצאתי מדבקה הנראת בידיוק כמו שילוט של "נהג חדש" רק שבמקום נהג חדש,כתוב "האקר חדש":-P

אם אני אשים את המדבקה השוטרים יכולים לעשות בעיות בגלל שזה דומה לשלט נהג חדש ויכול לבלבל?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם אתה עדיין חייב בשלט "נהג חדש" ותשים במקומו,אזי יעשו לך בעיות,אבל אם אתה כבר לא נהג חדש ותשים לא צפויות לך שום בעיות.

אבל לא לתפוס אותי במילה אין לדעת על איזה שוטר תיפול.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כשיהיה לי נהג חדש היה לי שלט "טייס חדש"[

תמיד בניתי שבמידה ועוצר אותי שוטר אני יגיד שאנשם רואים חדש ומבינים ולא מסתקלים ממש על ה"טייס"

פורסם
כשיהיה לי נהג חדש היה לי שלט "טייס חדש"[

תמיד בניתי שבמידה ועוצר אותי שוטר אני יגיד שאנשם רואים חדש ומבינים ולא מסתקלים ממש על ה"טייס"

מסתכלים*

אין לדעת על איזה שוטר תיפול.

ולמען האמת, אני לא מאמיו שברגע שתגיע לשוטר(:screwy:) עם ה"טיעון" הזה, הוא יחייך ויגיד לך "סע לשלום".

חוץמזה.. שוטרים(:screwy:) אוהבים טייסים.. ככה שלא נראה לי שהוא ישלח אותך לדרכך כ"כ מהר.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

זה בדיוק כמו השלטים שמוכרים בהפנינג - "אל תדבק, י'קרציה" "צרפתיה, אבל לפניך" וכו'..

אם זה לא היה חוקי - היו מוכרים את זה? :roll:

מה גם שיש מאות או אלפי או עשרות אלפי מכוניות בארץ שנוסעות עם כל מיני שלטים למיניהם, לא נראה לי שיש חוק שאוסר את זה (מצד שני, יש חוק שאוסר לחטט באף בזמן נהיגה.. אז לך תדע).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נכון, אבל בשלטים האחרים כתובים כל מיני משפטים שלא דומים כלל ולנהג חדש ופה כתוב "האקר חדש" אולי איזה עולה חדש יחשוב שכתוב נההההההההההג חדשששששש או סתם מישהו יתבלבל כי זה דומה. טוב אני אשים את המדבקה ונראה מה יהיה חחחח

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לפי מה שזכור לי אסור לשים על השמשה כל שלט צהוב הדומה לשלט נהג חדש כי זה "מבלבל" את הנהגים. זאת תענה שרק שמעתי לא ראיתי פעם משהו שמקבל על זה דו"ח

ו DISCOVER

אם זה לא היה חוקי - היו מוכרים את זה? :roll:

בוא נראה כמה דברים לא חוקיים מוכרים לרכבים ולאף אחד לא ממש איכפת עד שתופסים אותך.

פורסם

לדעתי מותר לשים מה שתרצה על השמשה האחורית ובלבד שלא יחסום את שדה הראיה שלך.

תפקידו של השלט "נהג חדש" הוא לסמן בפני ציבור הנהגים על הימצאותו של נהג לא מיומן בכביש.

במידה ואינך נהג חדש, ושמת שלט "נהג חדש" או כל שלט שדומה לזה, הדבר לא מזיק לציבור. יכול רק להביא תועלת, אך לא להזיק. אני לא בטוח לגבי התקנות המדויקות במקרה כזה, אך זה ההגיון מדבר.

:puzzled:
פורסם

כמה אתם מבלבלים את המוח !

כולה מדבקה, שים מדבקה שכתוב בה גם : נאג חדש לא יכולים לעשות לך שום דבר מבחינה חוקית.

דניאל.

- אולי מספיק כבר עם החחחחח הזה ?! תכייחו את הליחה בשירותים לא בפורום.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

חכם לא נכנס לבוץ שפיקח יודע לצאת ממנו - כנראה משעמם לך, אני ממליץ לך לרדת מהנושא ולא לנסות עד כמה אפשר למתוח את החבל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מישהו פה כתב שאם אתה שם שלט של נהג חדש ואתה לא נהג חדש לא יעשו לך כלום וזה טעות.

יש דוח של איזה 750 ש"ח אם שמת שלט ואתה לא נהג חדש ויש קנס של 250 ש"ח אם אתה נהג חדש ולא שמת שלט.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מישהו פה כתב שאם אתה שם שלט של נהג חדש ואתה לא נהג חדש לא יעשו לך כלום וזה טעות.

יש דוח של איזה 750 ש"ח אם שמת שלט ואתה לא נהג חדש ויש קנס של 250 ש"ח אם אתה נהג חדש ולא שמת שלט.

טוב שלא נסחפת..

750 שקל? למה לא 7500 שקל ?

הקנס הוא 100 ש"ח לנהג חדש בלי שלט,

ו250 ש"ח לנהג ותיק עם שלט.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
טוב שלא נסחפת..

750 שקל? למה לא 7500 שקל ?

הקנס הוא 100 ש"ח לנהג חדש בלי שלט,

ו250 ש"ח לנהג ותיק עם שלט.

נדמה לי שדווקא להיפך - 250 לנהג חדש בלי שלט, 100 שקל לנהג ותיק עם שלט. בשני המקרים ללא נקודות.

ושלטים אחרים (האקר חדש, תינוק באוטו, נהג שודים, וכו' וכו') אין להם משמעות חוקית ואפשר לשים אותם כרצונך כל עוד אתה לא חוסם את שדה הראיה מאחור.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...