Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון אימפרזה מתרסקת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-HANS device, אתה מתכוון לריסון תנועת הראש, או שאני מבלבל עם משהו אחר ?

אם כן, אני חושב שהם לא משתמשים באחד כזה, אולי בגלל שבראלי אפשר להתנגש בזוויות מגוונות בדברים, בשונה ממירוצי אספלט, שבתאונות בד"כ לא מתהפכים ומתגלגלים.

במירוצי אספלט לא נהוג להתנתק מהקרקע, בשונה מראלי...

אולי אני טועה ומישהו יחדש לי משהו ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אני חושב שהטעות הייתה שהוא בא מהר מידי לקפיצה, אני עדיין לא בטוח :lol:

ממש לא. הטעות פשוטה מאוד - הוא נכנס באלכסון לקפיצה. כל מי ששיחק מספיק NFS יכול לדעת את זה - אם אתה נכנס לקפיצה ישר לגמרי, גם תנחת ישר. אם תכנס לקפיצה בהחלקה - לא תצא מזה בשלום...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

אני לא מסכים עם הדעה שלך, שים לב כמה מהר הוא בא לקפיצה, אם הוא היה בא לאט יותר, הפרונט לא היה נוגע ראשון בקרקע [שים לב שהפגוש נגע ראשון, ובשל כך הוא איבד שליטה], והרכב שלו היה מצליח לספוג את החבטה כמו שצריך [כמובן בתנאי שהרכב שלו מכוייל בהתאם].

מלבד זה, אני חושב שכן אפשר להיכנס לקפיצה באלכסון, ולצאת מזה בשלום, אבל זה תלוי בשני גורמים עיקריים, מהירות הרכב ומיקום הקפיצה במסלול.

בראלי אוסטרליה הבינלאומי, יש בסטייג' האחרון של הראלי, ביום השלישי, ממש בסוף הסטייג', סידרה של קפיצות [שבסופה יש מעבר מים, ואז הסטייג' והראלי כולו מסתיים אחרי המעבר מים], אם אתה בא מהר מדי לקפיצה הראשונה, לקפיצה השנייה אתה תיכנס באלכסון, ושם יכולת לראות מי לוחץ קצת יותר, ומי לוחץ קצת פחות [גרונהולם לא ראה כלום בעיניים כשאני הייתי שם]. יש לי תמונות מהסטייג' הזה, אסרוק אותם יותר מאוחר בשביל להמחיש זאת.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

זה מה שאני חושב:

אם הוא היה פוגע עם שני הגלגלים הקדמיים באותו זמן בקרקע זה לא היה קורה.

הגלגל הימני נגע לפני השמאלי, הרכב פנה מעט שמאלה, הנהג ניסה לתקן (היגוי) יותר מידי, ומשך טיפה ימינה וההמשך ידוע.

מהירות ודיוק, אלו הבעיות.

ואני כן מסכים עם רוני.

פורסם

לדעתי זה בגלל שהוא לחץ על הברקס :hihi:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהמשך להודעה הקודמת שלי

לצערי, אלה התמונות היותר ברורות שיש לי, ואין לי תמונות יותר ממחישות מאלה.

attachment.php?attachmentid=23613

ואחרי 3 הקפיצות:

attachment.php?attachmentid=23612

aus.jpg

aus1.jpg

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...