Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בנאדם. דבר ראשון.

בעזרת הלחצנים "H" ו-"J" בלחיצה בו-זמנית של טיק-טאק תתחילו לנוע ולצבור תאוצה ככל שהלחיצות יהיו יותר מהירות, את הקפיצה תבצעו על-ידי מקש רווח שגם היא מותנית במשך זמן המשיכה (לחיצה יותר ארוכה = קפיצה יותר ממושכת וגבוהה).

תרוצו על הכביש עד שתגיעו למכונית המיני שמחכה לכם בסוף הרחוב עם גג פתוח, ואליה תקפצו טיפה לפני. רק תשתדלו שלא לפוצץ לעצמיכם צלעות מיותרות, כי זה חבל כזה...:wink:

גראפיקה מושקעת מאוד שנעשתה מתצלומים. אם יש לכם זמן (ויש לכם...), תציצו בחלונות המסעדות והבתים, וגם על הכלב ברחוב.

ישנן 10 הזדמנויות בכל משחק ובו אתם מדרגים את עצמכם.

דיעה שלי? ע=נ=ק +

121299-18.jpg

לחצו על התמונה כדי להגיע למשחק

אז תהנו וספרו חוויות,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
איך בדיוק הוצאתם 10 ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!??!!??!!?

אם זה באמת מעניין אותך, אלמד אותך את סוד ההצלחה שלי :-D . אני רץ עד לעץ הקטן לפני הברז כיבוי, קופץ ממנו בזוית של קצת יותר מ45 מעלות ועושה איזה טריק. 8 עושה שתעוף קצת יותר רחוק, 9 ההפך. בהצלחה 8) .

פורסם
אם זה באמת מעניין אותך, אלמד אותך את סוד ההצלחה שלי :-D . אני רץ עד לעץ הקטן לפני הברז כיבוי, קופץ ממנו בזוית של קצת יותר מ45 מעלות ועושה איזה טריק. 8 עושה שתעוף קצת יותר רחוק, 9 ההפך. בהצלחה 8) .

ניסיתי

הגעתי ל 8.8

פורסם

לא יודע איך, אבל הוצאתי 11 בקפיצה אחת. חחח איזה עצוב זה שככה אני מעביר את היום האחרון שלי לפני הגיוס (כנראה שככה זה כשכל החברים והחברה כבר בצבא).

פורסם

שיחקתי שעה במשחק.....

או שנכנסתי בה מאחורה או שקפצתי מעלייה.

אוףףףףף לקפוץ למיני זה לא התחום שלי.

ROVER=~~

• תוכן חדש...