Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ריבוי תלונות על התחרויות הקודמות אני רוצה לארגן תחרות משלנו

את התחרות אנו מקימים מאפס

יהיה קשה אבל אם נעבוד ביחד זה יהיה שווה את זה

הרעיון הוא לקיים תחרות SPL וSQ

ולקיים "על האש" גדול

המיקום אינו סגור עדיין - יוחלט בהמשך

אנו זקוקים לציוד מדידה

וכל דבר שיכול לעזור (גנרטורים,שולחנות,כיסאות,אוכל,שתיה,בירה והרבה בירה)

הקטגוריות בתחרות יאורגנו על פי כמות האלמנטים (וופרים)

תהיה תחרות מדידה של עוצמה כוללת של הרכיבים -בשיר

בנוסף תהיה קטגוריית מתקינים וחנויות -נפרדת!!!!

התחרות תערך בשקיפות מוחלטת

כל מי שיש לו מה לתרום לאירוע

ובעיקר ספונסר לפרסים למנצחים וציוד מדידה יכול לפנות בפרטי!

כל מי שרוצה להשתתף באירוע שיפרסם כאן את פירוט הרכיבים במערכת ואת שמו הפרטי

ולא יותר-אל תהפכו את זה לצ'ט

שתהיה רצינות כאן, נוכל "לגלגל עניינים"

כל אלה שהתלוננו על התחרויות הקודמות ,הגיע הזמן ,

תחרות משלנו ובאירגוננו בשקיפות מלאה

פורסם

פירוט רכיבים כוונתך לדגמים או נגיד קומפוננט,סאב ומגבר.

ד"א הייתי רוצה להגיע אבל השאלה היכן זה יערך? אני מב"ש ולהגיע לצפון זה בלתי אפשרי

מבחינתי. אך לאיזור המרכז עוד איכשהו ניתן להגיע.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

מיקום יוחלט יותר מאוחר הוא יהיה קרוב לכולם , אני מבקש לא לחזור על הנושא

כרגע

פשוט תפרט ממה מורכבת המערכת ברכב המתחרה, יהיה הרבה יותר קל

פורסם

אין לי בעיה לתרום שולחן וכסאות של פיקניק, לא משהו אבל אפשר לשבת :)

פירוט הרכיבים נמצא בחתימה. למרכז, בשביל התחרות, אין לי בעיה להגיע. אני מחיפה.

אלכס.

נ.ב.

לא חושב שכל כך משנה הפרס, אנשים רוצים לראות ולבדוק מה המערכת שלהם מוציאה :)

בין אם הם החזקים ביותר ובין אם לא... אם כל כך חשוב לקבל איזה גביע בנושא אז שיהיה לבריאות, לי לא משנה...

מה כרוך בלשפוט SQ או SPL? זה עד כדי כך מסובך או שצריך אוזן משופצרת? על איזה ציוד מדובר?

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

דבר ראשון ,יישר כוח-אני בעניין ובתור וותיק ומנוסה מן המניין,אני מוכן לסייע במה שאפשר[נרגילות,שתיה,על האש,אירגון התחרות בשטח]לגבי הפרסים[לא צריך להיסחף סה"כ באים בישביל הכייף ולא בישביל סאב מעפן שינתן מתנה וישב בארון ללא שימוש]אפשר לעשות/לקנות גביעים חמודים למקומום 1-3 בכל קטגוריה...

לגבי ה"על האש" זה צריך להיות מאורגן היטב [כי בתור אחד שבעבר אירגן את המפגשים וניסה להכניס את כל הקטע של האל האש" זה לא היה מוצלח כיוון שישראלים בדיבורים אלופים אבל במעשים רובם "ראש קטן".על האש יכול לעבוד טוב בין כולם ,אבל יותר טוב בין החברה הוותיקים שמכירים טוב אחד את השני ,ולכן הם יעדיפו לעשות על האש בפורום מצומצם[מתכון לפחות סירבול בעיות ויותר אווירה משפחתית]

שוב אם רוצים לעשות על האש -זה לדעתי הקטע הכי קשה לאירגון בפורום היות ורוב האנשים לא רציניים שזה נוגע "ללשלם עבור התענוג"..ככה שאם כן הוחלט אז צריך מראש לאסוף כסף או לקנות את רוב המוצרים ולא בדקה ה90[כי בדקה ה90 פתאום כולם "דופקים דוך" ונעלמים ואתה מגלה שמתוך 20 חברה שנענו לרעיון בפועל 4 מהם נישארו ורצו לקיים את זה] בכ"א אם כבר עושים אירוע פרטי שכזה אני מציע שהקטגוריות תהינה חובבנים,ו"כרישים" [ללא מקצוענים שנישלחו אלינו מחנויות כאילו ואחרות]אם זה תלוי בחנות שהיא ספונסר שלנו לאירוע [אז לא תיהיה ברירה והקטגוריה של המקצוענים תחזור בעינה]

המקום של האירוע עדין יכול להיות בר"ג[בחניה] ועל האש ליד בפארק הירקון...

טוב לשאלתך אבנר-הציוד: דוטק MKII מקדימה+MT22 ואיטום דלתות ואני מקווה להספיק עד אז להביא את הסאב JLw3 בתיבה 0.9CF אטומה ,המונו הוא סאונד סטרים EGA900D ,המגבר שיזיז את הקומפוננט [עדין לא סגור],פאנל 740פרמייר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

טוב אם לא אסגר על תאריך האירוע , והסאב והמונו עדין ישארו אצלי , גם אני אחברו אותם ואקפוץ למדידה.

חלקי המערכת : P8MP , דוטק + MT-22 מוגברים ע"י מגבר JBL , קיקר L7 מוגבר ע"י פיניקס גולד אוקטן R15.0;1

מקווה שאירוע יקום בסופו של דבר, אסף כמו שאמרתי לי אין בעיה לעזור עם עיניין ה"על האש" (קנייה , אירגון,

תיווך עם הצפונים וכו . .) ניראה באמת אם אפשר לארגן כזה דבר.

פורסם

אני אשמח להגיע ולא על מנת להתחרות אלא על מנת להקשיב וללמוד קצת , בנוסף אשמח לנפנף על המנגל , אתם תביאו ואני אכין - השורשים הדרום-אמריקאיים שלי יעשו לבשר רק טוב .

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני אשמח להגיע ולא על מנת להתחרות אלא על מנת להקשיב וללמוד קצת , בנוסף אשמח לנפנף על המנגל , אתם תביאו ואני אכין - השורשים הדרום-אמריקאיים שלי יעשו לבשר רק טוב .

בהצלחה.

כבר מעכשיו, כולם [כן כן,כולל אותך]יביאו וישתתפו במלאכה.

כמו שנאמר,הפעם כל מי שירצה להשתתף בעניין יצתרך להגדיל ראש.[כך באמת יצא משהו,ולא דיבורים כמו חול ואין מה לאכול!]

פורסם

חברים לא אמרתי שאני אוכל - התנדבתי להכין .. :onfire:

לא לדאוג שאם אני אוכל אני שם שקל לשקל מה שצריך .:lol:

פורסם

שמע בלי להעליב,אני מכיר את העניין הזה של"אני רק עוזר להכין לא אוכל ולא שם כסף,רק עושה טובה".

מניסיון ,זה לא עובד ככה,בסופו של דבר יוצא מצב לא נעים ותמיד האנשים האילו בסוף אוכלים כמו כולם.

בכ"א כל מי שרוצה להשתתף לאחר המפגש בעניין העל האש[מתכוון לאכול,לא מתכוון לאכול]ישים את חלקו בעניין,ככה נוכל להבטיח בפני כולנו שלא יצא מצב לא נעים בין אחד החברים או יותר לבין השאר,סה"כ אנחנו באים להנות לא באים להיתכסח על "קטעים צברים"[ויפה שעה אחת קודם].

כמו כן האירוע על האש ,כידוע הוא לא אירוח מחייב .מי שרוצה מוזמן ,ומי שרוצה צריך לקחת בחשבון את כל הדבר שבעניין שבין היתר כוללים עזרה באירגון,קניה,מימון,והכנה של העניין.

מקווה שירדת לסף דעתי,

שבת שלום.

פורסם

אני איתך לאורך כל הדרך , אנחנו לא כל כך מכירים ולכן אתה לא יודע שאני אשכרה תכוונתי לעזור נטו בהודעה הראשונה אבל סבבה ...

אשמח לעזור באירגון ובקנייה ומה שתרצו ,רק תגידו מה וזהו .

:-D

פורסם

מצויין

עכשיו לכל מי שיש שאלה שקודם יקרא את השאלות האלה

1.שאלה.איפה המפגש יתקיים?

1.תשובה.כרגע עדיין לא סגור יסגר בהמשך.

2.שאלה.מה קונים לעל האש?

2.תשובה.לקראת התחרות תופץ בפורום רשימה וכל אחד יכתוב מה הוא מביא

3.שאלה.מי יהיו השופטים?

3.תשובה.כרגע יש מספר אופציות ,שמות סופיים עדיין אין.

4.שאלה.במה אני יכול לעזור?

4.תשובה.עזרה בכל תחום תהיה טובה,אירגון,אוכל,ציוד והכי חשוב ציוד מדידה!!!

5.שאלה.למה אירגנת את התחרות?

5.תשובה.אחרי כל תחרות יש לאנשים טענות על אופי לא ספורטיבי בתחרות מצד המארגנים וטענות

רבות אחרות, אני מציע תחרות יותר באווירה טובה, אצלנו נמדוד בכיף פעמיים שלוש ,אם תהיה

סיבה,אצלנו כן תוכל להירשם עם מערכת טובה ובלי ציוד של רוקפורד.

אני מתפלא שעדיין לא ניצלתם את ההזדמנות הזאת שסוף סוף ניתנה

מעט מאוד אנשים הרימו כאן את הכפפה וחבל

מצפה לשיפור , אבנר

נ.ב- אל תהפכו את הנושא הזה לצ'אט ,אסף הבהיר נקודה וכאן נגמר הוויכוח

• תוכן חדש...