Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה בגיר ברכב שרשמתי בכותרת..

שיפוץ הגיר דרל המוסך עולה הון תועפות שלא לדבר על גיר חדש..

במוסך המורשה (צ'מפיון) מתעקשים שהגיר היחיד המתאים לרכב הוא עם הכיתוב (SWC) עליו.

ככב גם מופיע במחשב לפי התאמת הגיר לרכב.

במקומות של חלקי חילוף מתעקשים שגם גירים אחרים מתאימים ..

אני תקוע באמצע הויכוח הזה ולא מסוגל למצוא גיר כזה CWX משומש/מיובא/משופץ.

אני ממש לא יודע מה לעשות אני כבר שבוע בלי רכב ובחיפושים בלתי נלאים בכל הארץ.

אני זקוק לעזרה דחופה של מישהו שיכול להפנות אותי לגיר כזה או מישהו שיכול לשפץ גירים ידניים כאלה. הגיר מפורק מהרכב במוסך והם לא מוכנים להרכיב גיר אחר במידה ואני כן אלך על דעת החלפים.

כמו כן אני לא יודע למי להאמין. מהגיר המשומש המוסך לא מרוויח והם גם הציעו לי להשיג גיר משומש.

מישהו יכול לעזור???

פורסם

אפשר להרכיב אצלך כל גיר של פולו,הבעיה היא שתקבל יחסי העברה מאוד,אבל מאוד ארוכים.

וזה יהרוס בעצם את האוטו שלך..בגלל זה הם אומרים לך שאי אפשר לשים שום גיר אחר.

גיר כזה אני לא חושב שתמצא בארץ...הייתי שואל את אפשרות השיפוץ.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

היי,

בדוק שוב פעם האם זה הקוד הנכון !!

לפי דעתי יש לך טעות.

אנא ציין את קוד המנוע (רשום ברשיון הרכב).

במידה ויש לך את ספר הרכב כאשר קנית את הרכב אזי תמצא גם את קוד הגיר בסוף הספר,מודפס בתוספות.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה בסדר, מה אני יגיד, אם אני מחפש גיר לפונטו 60 כ"ס ולא מוצא ?

זה לא אוטו כ"כ נדיר...

תבדוק אצל יבואן גירים עלות גיר מיבוא, מול עלות שיפוץ הגיר השבור, ואז תהיה יותר חכם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם לחבר שלי הלך בפולו הגיר.(ידני)

זאת מחלה ידועה של הרכבים האלו?

בהצלחה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם המרחק אינו מהווה בעיה אז נסה אצל "חלפי ד.ל. אזולאי" שברח' גולומב 28 ת"א,

טל' 03-6390095 ובקש את דודי.

אפשרות נוספת הנה לפנות אל "מוסך אדמונד עשה לי טוב" שבא.ת חולון, טל' 03-6500613 ובקש את יורם. הם גם משפצים תיבות הילוכים ועובדים הרבה עם רכבי פולקסווגן ויתכן שיוכלו לשפץ את תיבת ההילוכים שלך.

בהצלחה - רפי לין :-)

פורסם
אם המרחק אינו מהווה בעיה אז נסה אצל "חלפי ד.ל. אזולאי" שברח' גולומב 28 ת"א,

טל' 03-6390095 ובקש את דודי.

אפשרות נוספת הנה לפנות אל "מוסך אדמונד עשה לי טוב" שבא.ת חולון, טל' 03-6500613 ובקש את יורם. הם גם משפצים תיבות הילוכים ועובדים הרבה עם רכבי פולקסווגן ויתכן שיוכלו לשפץ את תיבת ההילוכים שלך.

בהצלחה - רפי לין :-)

מניסיון אישי, לא ממליץ על מוסך אדמונד. הוא היה חבר טוב של אבא שלי, ובגלל זה הרכב שלי טופל רק אצלו, והעבודה הייתה מאוד מאוד חאפרית והמון תקלות נלוות שלא תוקנו אלא הוחלפו ב "נשים לך תוסף לשמן זה יסתום לך את הנזילה" במקום להחליף את אחד הגומיות

פורסם

אורן, נשמע לי נורא מוזר מה שאתה אומר, אני יודע שהם מומחים לצרפתיות בלויות, שמעתי עליהם רק דברים טובים, אתה הראשון שאומר דברים כאלו.

שימו לב, אני ניזון משמעות במקרה הנ"ל, אין לי היכרות אישית עם המוסך.

ואם כבר אתה מגיע לחולון:

יש את מוסך אלכס, ברחוב היוצר, גם עובד עם הרבה גרמניות, שירות כמו שצריך, בנאדם אמין, הצליח לארגן לי גיר לפונטו, אבל קצת מאוחר (אחרי שהחליפו כבר את האוטו כולו).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...