Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מישהו מכיר מקום בו ניתן להשיג אביזרים וחלקי חשמל ופלסטיק מקוריים

ליונדאי (אקסנט 99)? אני מחפש כרגע מתג לחלונות חשמל.

אני גר באיזור השרון...

תודה,

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

החלטתי לפרט קצת בנוגע לצורך במתג לחלונות.

בניתי משענת יד שתשב מעל בלם היד, ומכיוון שמתג החלונות נמצא מאחורי ידית ההילוכים (לוח שטוח של הפעלת 2 חלונות חשמל קדמיים - מצורפת תמונה), המשענת יוצאת בעיית גישה אליו, כך שאני יוצר נוחות מצד אחד ואי נוחות אחרת. לכן חשבתי על 3 אפשרויות:

1. להאריך את הכבלים של הפלאג של מתג החלונות ולמקם אותו על המשענת (אך אז יהיה חור לא יפה במקום המקורי)

2. להשאיר את המתג המקורי במקומו ולחבר מתג זהה למשענת היד או אולי מתג מתאים דומה של רכב אחר.

3. לחבר במקביל למתג המקורי מתג למשענת היד.

לגבי האפשרות השלישית אני לא יודע אם זו מורכבת מידי מבחינת חיווט... האם ניתן לחבר במקביל 2 מתגים לחלון אחד.. תגידו לי אתם מה אתם חושבים, וגם מה דעתכם על הרעיון למשענת (בתמונה). היא לא גמורה, צריך לצבוע ולרפד. בינתיים ניסיתי וזה ממש נוח...

meteg.jpg

mishenet1.jpg

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

פורסם

מתג אוניברסלי לחלון חשמל עולה גרושים בחנויות לאביזרי רכב וגם יש המון דגמים שחלקם אולי יותר יתאימו לך מאשר המקורי (יותר גדול, יותר יפה וכו'...).

במקרה הנ"ל אין טעם לשלם יותר כסף על חלק מקורי.

פורסם

תודה..

השאלה היא אם ניתן לחבר 2 מתגים במקביל (לא לבטל את המקורי) או שזה יגרום לבעיות..

שכן שלי אמר לי שזה מסובך מידי להרכיב במקביל ושאני רק אאריך את הקיים... האם זה נכון?

אני יודע שמפסקים רגילים (לא של רכב) כן ניתן לחבר במקביל...

מי שמבין בחשמל רכב יכול להגיד לי אם זה כדאי או פשוט לחבר רק למשענת היד בלי להיכנס לסיבוך..

פורסם

אני לא מוצא שום סיבוך שהוספת מתג במקביל, רק קנה מתג שמתאים מבחינת חטים והפעלה.

אופציה 3 נשמעת הכי טובה כדי לא לכער את הקונסולה ובעתיד אם תרצה להוריד את השמענת.

אתה לא חייב מתג מקורי על המשענת, קנה מתג מתאים וכבר תעשה חורים.

גם תהיה יצירתי ותמצא איך להעביר את החיווט שיהיה יפה (אולי על החיווט תרפד).

בכל מקרה המתגים של החלונות חשמל לא זולים בדרכ

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אחלה...

טוב אני מקווה שמפה הכל יסתדר. אני אחפש מתג..

ובסוף אני מקווה להעלות תמונות שזה ישב מוגמר ברכב..

תודה.

• תוכן חדש...