Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות את התיבה הזאת..

הסאב שאני רוצה להכניס שמה יהיה JVC WARREN-G 800W

האם התיבה הזאת תתאים לו? איך היא בתור תיבה שעומדת עם סאבים חזקים?

puren1019-big.jpg

פורסם

זו תיבה מסוג 4th Order Bandpass....

היא היא יותר חזקה מתיבה אטומה מבחינת תדרים גבוהים....40-50HZ +.

והיא שומרת על הדיוק של תיבה אטומה.

תדרים נמוכים לא תקבל בצורה הכי טובה, צריך לראות אם בכלל הJVC עובד טוב עם תיבה אטומה,

ואם כן... הפלסטיק השקוף מהווה איבוד מהתפוקה של הבאס...משום שהוא מתנפח ולא מספיק עבה ומחוזק כדי להתנגד כמו עץ עבה למכת באס.... לכן התיבה הזו תהווה ביצועים בינוניים אחרי כיוון הפורט לפי נתוני הסאב... והיא תיראה טוב.

תמיר

פורסם

אני שמעתי פיניקס גולד 10 אינץ בתוך תיבה כזאת והוא נשמע ממש לא רע ! אבל שווה לך לבדוק ולשמוע את העיניין מכיוון

שזה סוג שונה של באס , לא בטוח שתהיה מרוצה מסגנון כזה ...

פורסם

יש לי תיבה כזאת במחסן ( נשרף לי הסאב בתוכה ובסוף קניתי סאב אחר כי אני אוהב באס מדויק ) אז אם תרצה לבדוק איך הסאב נשמע בתוכה או אפילו לקנות אותה ( אני לא משתמש בה ) בכיף

אני גר בדרום ת"א ואם אני אהיה פה יום שבת אז אני אבוא למפגש..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...