Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול שמתי לב שחסר לי קצת נוזל במיכל של ההגה כח (חצי ס"מ מתחת ל MIN). קפצתי ל AUTO DIPOT , ושם הראו לי שמן גיר שמתאים גם להגה כח (ובנוסף, זה מצויין על הבקבוק).

א. האם באמת מדובר באותו נוזל ?

ב. האם משנה סוג הרכב ?

ג. האם שווה לחפש נוזלים בהתאם להמלצות היבואן (בדר"כ יעלו יותר :wink: )?

פורסם

בטיפול האחרון שלי ריעננתי את נוזל הגה הכוח בנוזל תיבת הילוכים אוטומטית של "אסו" דקסרון 3.

אתה צריך לבדוק לאן ברח הנוזל הישן. אם הוא נעלם אז 99% שיש בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נוזל לממסרות אוטומטיות/הגה כוח הן בדרך כלל אותו נוזל.

הנוזל מתאים בדרך כלל לכל הרכבים אלך יש לשים לב כי יש יצרנים הדורשים שימוש במוצר שלהם בלבד!!!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדוגמא צ'מפיון דורשים שימוש בשמן ירוק - ומניסיוני מדובר בחרטא לא קטנה ושמן הידראולי פשוט עושה פיקס את העבודה

פורסם

שלום,

בדוק בספר הרכב איזה נוזל מומלץ עבור הגה כוח ועבור הגיר האוטומטי.

בדוק במוסך מדוע חסר לך נוזל הגה כוח !!

קונצרן ג'נרל מוטורס DAEWOO משתמשים בנוזל שונה עבור הגה כוח ועבור ממסרה אוטומטית.

דרך אגב קח בערבון מוגבל את ההצעות של המוכרים באוטודיפו.

Automatic Transaxle

6.9 ± 0.2L (7.3 ± 0.2 qt)

ESSO LT 71141 or TOTAL ATF H50235

Power Steering System Fluid

1.1L (1.2 qt)

DEXRON®-III, DEXRON®II-D

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...