Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפוד דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסתי לרפד את הדלת ברכב- רנו מגאן-יצא גרוע אף על פי שהבנתי את הרעיון

הבד כנראה לא מתאים איזה בד מומלץ?

כמו שציינתי יצא על הפנים ולמה.. כי לא הצלחתי לחבר את הקרטון עליו מתחתי את הבד בחזרה אל הדלת בצורה המקורית זה מחובר לדלת עם מעיין ניטים של פלסיטק דהיינו מעין לחץ בחום...

איך מדביקים את זה ניסתי עם סיליקון. יצא גם מלא קיפולים...

עם יש מישהו בפורום שיודע איך לרפד-(ראיתי כמה עבודות יצא יותר טוב משלי) - אשמח אם הוא יעזור לי- אפשרי גם בתשלום.(כן אני יודע שיש רפד והוא יכול לעשות זאת-) אבל חשבתי למה לא לנסות לעשות בעזרת חבר בפרום כך אני אלמד משהו ואוכל לעזור והוא ירוויח מזה.

מחכה לתשובה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

רנו מגאן שנת 96

בד מסוג סטרץ.(כמו של דגמחים מאוד חזק)

אקדח סיכות בלתי אפשרי- מרחתי דבק מגע על הקרטון זה נדבק- אך להדביק את הלוח בחזרה לדלת היה סיוט הכל התלכלך הקיצר בלאגן

עזרה.. אולי אני צריך לשים בד מסוג לבד?

בכל מקרה אני מחפש מישהו שיסביר לי ויעזור.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

דבק מגע יוצר את העיוותים שמדביקים איתו בדים,

אם אין באפשרות לעשות עם אקדח סיכות דבק חם יכול להיות פיתרון נהדר.

כך עשיתי לחבר ומניסיון דבר מגע יוצר בעיות (עם בדים חוץ מלבד)

מתחת לבד חתיכת ספגית בעובי 5-10 מ"מ הייתה מוסיפה לגימור ויוצרת תחושה של אמיתי.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שוב אנשים הבעיה היא לא הדבקת הבד לקרטון אלה הדבקת הקרטון בחזרה אל הפלסטיק

• תוכן חדש...