Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי פוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.נקה את השמשה טוב טוב בעזרת ווינדקס (סבון חלונות כחול כזה)

2.קח סמרטוט עם קצת חומץ מהמטבח

3.מרח את השמשה קלות

4.יצאת גבר גבר

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

תפעיל חימום על מכסימום ספיקה לכיוון החלונות והאדים יעלמו.

חבל על הכסף על כול הנוזלים האלה,חסוך את הכסף לרכב הבא שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואם יש בעיה שמוהעת את השימוש במחמם של המזגן? מישהו מוכן להגיד איך קוראים לחומר ושל מי הוא וזהו? תודה!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מה שלא יהיה אל תקנה תוצרת הארץ...עושה יותר ליכלוך מאשר האדים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני קניתי לפני 3 שנים חומר אנטי-פוג מאוטו דיפו ("משמש את צבא ארה"ב לחופות מטוסים") ועל המטוס שלי זה לא ממש עבד. די להפך. ואפילו נתתי לו צ'אנס פעמיים...

חבל על הכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בקשר לאנטי פוג, חבל על המאמץ והכסף, אחרי כמה וכמה נסיונות זה פשוט לא עובד.

לעומת זאת החומר שדוחה מים מהשמשות מצויין.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
אני קניתי לפני 3 שנים חומר אנטי-פוג מאוטו דיפו ("משמש את צבא ארה"ב לחופות מטוסים") ועל המטוס שלי זה לא ממש עבד. די להפך. ואפילו נתתי לו צ'אנס פעמיים...

חבל על הכסף.

איתמר.

חופת מטוסים עשוייה חומר מיוחד,ולא זכוכית כמו ברכב.אולי על מטוס זה עובד...אבל אז זה אומר שהחומר מיתרומם...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...