Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות קבל

עכשיו רציתי לדעת עם יש הבדלים או משהו

בין הקבלים של חברות אחרות

1 פאר זה מספיק? וכול חברה תעשה אותה עבודה?

או שיש חברות שמומלצים יותר

המערכת שלי זה

קומפוננט קדימה דוטק

אחורה 6/9 אינפיניטי

לאנזר 4 ערוצים VIBE421

מונובלוק קיקר 600.1

וסאב קיקר L7

והרבה אנשים אמרו לי שאני חייב קבל...

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

ככל שיותר גדול החל מ 1פארד(לדעתי זה אמור להספיק לך ה1 הזה) בקשר לחברת כל חברה שלא מוכרת זיוף כל השאר לראות עניך!!!

בהצלחה!!

DROZD

פורסם

מצטרף לשאלה

עוד נקודה חשובה

ביררתי בפירוקיות לרכב ומצאתי כי ניתן לרכוש אלטרנטור יותר חזק משלי מרכב שהושבת במחיר כ400 ש"ח ופחות. לבצע לו טיפול אצל חשמלאי עוד כ200. סה"כ יוצא כמו קבל.

לא עדיף?

פורסם
מצטרף לשאלה

עוד נקודה חשובה

ביררתי בפירוקיות לרכב ומצאתי כי ניתן לרכוש אלטרנטור יותר חזק משלי מרכב שהושבת במחיר כ400 ש"ח ופחות. לבצע לו טיפול אצל חשמלאי עוד כ200. סה"כ יוצא כמו קבל.

לא עדיף?

בתנאי שאלטרנטור מתאים ו יותר גדול נגיד ב 20 30 אמפר ויותר. אז כדי בהחלת..
פורסם
עוד נקודה חשובה

אממ :roll: רעיון טוב.

ומה באמת אין צורך בקבל?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

וואו...!

פותח ההודעה מתייעץ איתכם אם לקנות או לא, בייחוד על בסיס זה ש"אמרו לו שהוא צריך", וכל מה

שנותר לכם לומר לו זה - תתחדש.

מצטער, אבל קבל נוסיף רק אם באמת אנחנו רואים צורך שיש לשים, וזאת אחרי שעשינו הכל:

וידאנו שיש הבהובי אורות, עשינו שדרוג של 3 הגדולים, וידאנו שהחיווט של המגברים נאות.

אני אישית לעולם לא שמתי קבל, ולא הזדקקתי לאחד, וזאת עם מגברים של לפחות 1000 וואט RMS.

אז אולי במקום לבזבז לאנשים כסף מיותר, תתחילו לייעץ להם כמו שצריך.

פותח ההודעה:

קבל לא יעזור לך בנפילות מתח! (יעזור רק לרגעיות, בערך) הוא רק ימזער לך הבהובי אורות, ולעיתים

אף ייגרע ממערכת החשמל.

ממליץ לך לקרוא בחום על המיתוס הזה שלו.

אז לפני שאתה רץ "לסדר" בעיית חשמל שאולי לא קיימת בכלל, תוודא את 3 הדברים שציינתי:

1. האם החיווט שלך למגברים תקין, בעובי המתאים ולפי ערכי פיוז נכונים.

2. תנסה שדרוג של 3 הגדולים (תעשה חיפוש על זה)

3. רק אז תראה אם יש נפילות מתח, הבהובי אורות וכו'...

בהצלחה

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שיש הבהובי אורות

והחלונות בקושי עולים ...

שכבר אין כוח

ולפעמים הם עולים בסדר שהמערכת מכובת

זה יכול לבוא בגלל העומס של המערכת?

ויש צורך בקבל?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

תגיד, אולי זה בסה"כ מצבר מסיים את חייו? ואין צורך בהוצאות מיותרות.

בזמן האחרון שמתי לב שיש הבהובי אורות

והחלונות בקושי עולים ...

שכבר אין כוח

ולפעמים הם עולים בסדר שהמערכת מכובת

זה יכול לבוא בגלל העומס של המערכת?

ויש צורך בקבל?

פורסם

גבר

עצתי אליך היא לגשת לחשמלאי שיבדוק לך את מערכת החשמל בכלל

חבל לקנות קבל בלפחות 500 ש"ח ואז יתברר שזה לא עוזר ושצריך להשקיע עוד 500 במקום אחר

תבדוק את זה כמו שצריך זה הכי טוב

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...