Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הם יש דגם כזה ל Orion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגרסה חדשה של המגבר. ממה שאני יודע (וזה לא דעה מקצועית או רשמית) המגבר זהה ברכיבי ההגברה, פשוט הוסיפו קרוס נורמלי (בקודם היה קרוס קבוע על 100 הרץ) והיחליטו לדרג את המגבר לפי ה CEA2006.

אגב, ה JBL 4.75 היה מוצהר 75 לפני שהניסו את התקן היחסית מתירני הזה וכמובן JBL עידכנו מהר ככל יכולתם ל 104.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

המגבר הוא 4*50 רמס כפי שמצויין באתר של החברה.

האתר הזה לא מצטיין באמינות (מבחינת פרסום) ......אפשר למצוא הרבה דוגמאות .

על הקופסה היה רשום 75*4 RMS כנראה שלא.........לכן הנתונים האמיתיים שלו ....הם כפי שצויין בחוברת המצורפת שהיא כנראה מה שמפורסם באתר.

פורסם
המגבר הוא 4*50 רמס כפי שמצויין באתר של החברה.

האתר הזה לא מצטיין באמינות (מבחינת פרסום) ......אפשר למצוא הרבה דוגמאות .

על הקופסה היה רשום 75*4 RMS כנראה שלא.........לכן הנתונים האמיתיים שלו ....הם כפי שצויין בחוברת המצורפת שהיא כנראה מה שמפורסם באתר.

בול - שיט!

אל תגיד דברים על סמך הערכה שלך כי אם תסתכל שתי תגובות מעלייך תראה את התשובה הנכונה והאמיתית...

למגבר הזה יש גירסא נוספת ובה הוא מגיע עם 75 רמס לערוץ.

פורסם

בול - שיט!

אל תגיד דברים על סמך הערכה שלך כי אם תסתכל שתי תגובות מעלייך תראה את התשובה הנכונה והאמיתית...

למגבר הזה יש גירסא נוספת ובה הוא מגיע עם 75 רמס לערוץ

ואת זה מאיפה אתה יודע???

למה באתר אין שום ייחוס לזה???

פורסם

אני לא מבין למה הויכוחים המאוד מיותרים האלו...

פותח ההודעה, יש לאוריון שירות לקוחות טוב מאוד, והם ישמחו להשיב לך על כל מייל שתשלח להם.

גל

פורסם
ואת זה מאיפה אתה יודע???

למה באתר אין שום ייחוס לזה???

ראיתי בעניים שלי את המגבר שמייצר 75 רמס.

תשאל כל מתקין שתרצה או שתתקשר לאדי מערכות היבואן הרישמי והבלעדי של אוריון בארץ ותראה שאמת בדברי...

פורסם
ראיתי בעניים שלי את המגבר שמייצר 75 רמס.

תשאל כל מתקין שתרצה או שתתקשר לאדי מערכות היבואן הרישמי והבלעדי של אוריון בארץ ותראה שאמת בדברי...

ראית אותו מייצר ??????? בוא תספר על התהליך .......

זה שהוא יבואן בלעדי .....אז הוא יגיד לך אמת ??????זה שהו מתקין הוא יגיד לך אמת ???????

תמשיך להאמין למתקינים (אני לא מכליל ....אבל יש כאלה שלא יודעים הבדלים בסיסיים) תגיע רחוק :wink: .

זה גימיק כדי למכור ......אם אני אספר לך שהמגבר הוא 300*4 ---אז אתה אם עיינים עצומות תקנה אותו.....תעשה חיפוש ילד ותלמד מה ההבדל בין וואט רמס לוואט......במקום לתקוף וגם אולי תוכל ללמד את המתקין :-)

פורסם

הקטע המצחיק הוא זה ששניכם צודקים!

המגבר הוא 4*50 לפי הבדיקה של אוריון, ו 4*75 לפי ה CEA2006. (והJBL הוא 104 לפי אותו תקן CEA2006 ו 75 לפי JBL)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...