Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אאודי A4 1.8T שנת 2001...יד ראשונה,80 אלף קילומטר

יש תאונת שלדה מקדימה אורך -25 ס"מ, התיקון לא נעשה על ידי החברת ביטוח כך שלא רשום

על התאונה בשום מקום, (אי העלה של מחיר ביטוח), הפח והצבע במצב מעולה,

ההצעה שקיבלנו היא 25% מתחת למחירון כלומר משהו כמו 70 אלף ש"ח...

ברצוני לדעת אם יש למכונית בעיות ספציפיות,איך השוק?, מחיר תיקונים (לא צ'מפיון), אמינות,

חלפים בשפע?, צריכת דלק (בלי הפעלת הטורבו,נסיעה מאוד רגועה),וכיוצא בזאת...

תודה מראש.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

מנסיון עם A6 1800 טורבו - המנוע נהדר, ועם שיפור ל-190 כ"ס התאוצות מפתיעות. צריכת הדלק שפויה ביותר (כ-8 עד 9 ק"מ לליטר). ה-A4 נוחה, אמינה יחסית אבל קטנה בהרבה. בסה"כ - תמורה טובה למחיר!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לדעתי הרכבים האלה ממילא לא נמכרים במחיר מחירון אלא פחות מזה, ורכב עם פגיעת שילדה (רשומה או לא) שוו ה-ר-ב-ה פחות מ-25%.

אם אתה מחפש צרות, או לזרוק כסףטוב במקום לא טוב - קנה את הרכב.

אני הייתי ממשיך הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נשמע מאוד חשוד כל העניין של התיקון העצמאי. אל תשכח שלא מדובר כאן על החלפת פגוש, אלא על תאונה הרבה יותר רצינית. קשה לי להאמין שבעל הרכב (או מי שפגע בו) העדיף לשלם את כל עלות התיקון מכיסו.

בנוסף, בגלל שהוא לא עבד מול חברת הביטוח, הוא גם "ויתר" על ירידת הערך שהרכב וודאי זכאי לה.

נשמע לי חשוד.

פורסם

חביבי - קומבינה!!

ממתי בתאונה רצינית של כמה אלפי שקלים (או עשרות אלפי) לא תובעים את הביטוח? בשביל כמה גרושים של הפוליסה?

אל תיפול בפח. חפש רכב נורמלי שלא יכניס אותך לדיכאון אחרי זה...

• תוכן חדש...