Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 405GL 1600 מודל 97,קניתי אותה לפני שנתיים עם 45,000 קילומטר.

מאז שקניתי את האוטו,כשאני בא לעצור ומעביר מהשני לראשון האוטו נכבה לי..

התדירות של הבעיה היא לא רציפה ,אני יכול לסוע שבוע והאוטו לא יכבה לעומת זאת בנסיעה אחת הוא יכול להכבות לי כמה פעמים.

לפני שנתים ניסיתי לפתור את הבעיה בכך שניקיתי את האינג'קטורים,התדירות ירדה טיפה אבל הבעיה לא נפתרה.

לפני שנה החלפתי לו ראש מצרת,עוד הפעם התדירות ירדה אבל הבעיה לא נפתרה.

בחודש האחרון הבעיה החמירה וכמעט בכל נסיעה נכבה האוטו,ניסתי לפתור את זה עוד פעם בניקוי ראש מצרת(ספרי לניקוי קרבורטור)הבעיה נפתרה עד לפני כמה ימים ששוב נכבה לי האוטו.

מקווה שתוכלו לעזור.

בתודה מראש,

טל.

פורסם

בפיג'ו 405 1997 ההזרקה למיטב זכרוני הינה רב נקודתית.

אם אכן כך, יש לבדוק היטב את מייצב הסיבובים , זה שניקו אותו לא אומר שלא נסתם בשנית, ולא אומר שהוא תקין גם אם הוא נקי.

בכלל, קשה לתקן תופעה כזו בכתובים. בפועל זה הרבה יותר קל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם יש במנוע חיישנים?אם כן יש לבודקם-לנקותם

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

גש למוסך מורשה ובצע דיאגנוסטיקה - זה הרבה יותר זול מלהחליף סתם חלקים ולנסות לפתור את הבעיה "על עוור". רוב הסיכויים שמדובר במנוע צעדים או חיישן מהירות (בגיר). מדובר בחלקים שעולים הרבה יותר מדיאגנוסטיקה, לכן כדאי קודם לבצע דיאגנוסטיקה במוסך מורשה ואז להמשיך הלאה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...